Upírské filmy a seriály
Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))
@s.i.m.k.a1 : Skola noci nie je moc pubertacke? nie zeby TW nebol o nastrocnych. 😀 😀 😀
@gina333 normálně to mě tak trochu vadilo 😀 že Edwardovi a spol bylo jen 17, kdyby aspon 25 😀
nezapomeňte, dnes poslední true blood 😉
@bella.cullen. veď práve pre to si pripadám ako totálne trafená 😀 , predsa len 30 som už mala 😅
@zuzik.3 už stahuju 🙂 titulky už jsou? nebo večer??
@nini78 😀 😀 nápodobně 😝
@bella.cullen. ještě nejsou
@bella.cullen. tak už jsou
@zuzik.3 dík, už je taky mám 🙂
@zuzik.3 tak co už jsi viděla poslední T-Blood?? já ted dokoukala a 10min. před koncem se mi málem zastavilo srdce 😝 😀 jo a Sookiin bratříček je taky hezoun 😀 😵
@bella.cullen. ještě ne, nechávám si to na večer až malá usne, doufám že můj nebude remcat 😀
@zuzik.3 to já večer zase budu koukat na čt2 druhý díl první série, tu jsem ještě nevyděla 😅 , to ten můj u toho remcá pořád to už ani Edward nemůžu vyslovit 😀 je strašně alergickej 😀 😀
Mimozy, ja som dnes bola v knihkupectve a maju nastenny kalendar na rok 2011 s Edwardom. Je nadherny, musim kupit dcerke a to sa uz z detskej ani nepohnem. 😀
@gina333 haha ja som si myslela, ze aj TW aj VD su detinske 😀 😀 😀
@bella.cullen. tak už jsem to viděla, nóó zajímavý konec, Bill překvapil teda.........a je ještě někomu protivná ta Tara? Já ji uplně nesnáším, pořád se tam jenom třepe 😠
@zuzik.3 co ten Russel? je teda zabetonovanej?
@bella.cullen. ale na predchadzajucej strane ste riesili VD a to som citala 🙂 teraz sa uz mozete bavit o TB, to URCITE pozerat nebudem... teda aspon DUFAM ze sa nedam namotat aj na toto 😀 😀 😀
@cruela no ouvéééj, máš pravdu 😉 tak už mlčíme, ale já su ták zvědavá 😀
@cruela super!!!!

@gina333 aha, aha už se těším na pátek 😀