Upírské filmy a seriály
Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))
heej mě by se líbilo tríčo s Edwardem, ale bohužel by mi nebylo dovoleno nosit 😒 a to ani na spaní
@bella.cullen. viem si predstavit.... moj ex by mi to tiez nedovolil....
ale kedze som teraz uz sama (teda bez chlapa, sama nie som), tak si mozem dovolit aj taketo nieco 😀
@cruela no týýýjo to je super 😀 ty jsi vynalézavá 😀
@cruela tak to je hustý 🙂 😀
@cruela normálně ti tu fotku závidím 😉
ahojte,tak ja by som chcela vediet ako sa skonci true blood,tak mi to niekto hodte do ip... ja zas nebudem cakat kym si to pozriem do konca,lebo aj tak teraz najblizsie 2tyzdne cas mat nebudem...
viete co mi povedala moja anglictinarka,ked mi dala otazku ,ktory herec je pre mna ten naj a preco... ze ona ten film nemusi,ze jej sa vobec nepaci,lebo vsetci tam maju biele tvare ako listy papiera... teda to prirovnanie ma dostalo. 😠
ved kazdy ma svoj nazor...
@nini78 jeeej, tak to mala aj ine spolocne, ako len vasen k upirom 🙂
@kavaapalma veru, kazdy ma iny nazor... ja kazdeho hned upozornim, ze si neprajem pocuvat nadavanie na TW a RP, ze nech si dotycny necha svoj nazor pre seba, ze mne tento film velmi pomohol a som v stave sa aj pobit, ak by ma niekto s tym chcel naserkavat, takze o TW sa mozem bavit len s tym, komu sa to paci... a je to vybafco...
inak, vycapila som si na fejsbuk tu fotku v tricku Mrs. Cullen a dost mojich priatelov sa na mne uchechtavalo... ale mne to vooooobec nevadi 🙂
@cruela tak to já mám na facebooku přímo Edwardovo album s názvem : ,,Můj upíří miláček Edward" 😀 a dokonce se i líbí 😀 😵
@kavaapalma co by ta úča chtěla, no přeci nebudou mít tváře opálený když jsou upíři 😀 😀
a T-blood skončilo tak ňák neutrálně...bude 4 série
ale inak je ona zlata...
niekedy ma aj stve,ak je prilis vela serii uz je to potom take nijake a dlhe natahovane ako guma na trenirkach 😀
@bella.cullen a ty vies ako sa skonci tretia seria ked tak v stkratke do ip,budem ti vdacna...
@kavaapalma máš IP snad si to nějak přebereš, neumím moc vyprávět natož o tom psát 😀
tady je tááák nádhernej, úžasnej.... 😵
@bella.cullen. : mne sa paci na tej kde sa usmieva...neskutocny 🙂
juj no hned by som sa tam hodila k nemu, chora som 😒 ale hned mi je lepsie, ked vidim take fotky, dakujeeem 🙂
@gabika7706 😵 🙂 člověk má pak lepší náladu 😅
dnes Vampire Diaries 😵 už to mám stažený, jen čekám na titulky a už se dočkat nemůžu 😀
@bella.cullen. : ani my to nepripominaj, tiez som na ihlach. Budem vas tu bombardovat ako a odkial mam stiahnut titulky, kedze moj muz je uz pracovne prec a ja som tak trocha technicky antitalent. 😉 😉 😉 Tak vas dopredu prosim o trpezlivost.
@gina333 dám ti pak vědět až budou a kde 😉
@bella.cullen. tak tak, dakujem za foto, ja som si pozerala toto videjko
https://www.youtube.com/watch?v=cbA50V0B5IUmyslela som si, ze pozriem True Blood alebo aj tie denniky mozno, no manzel je tiez vypisany na PN..to bude tyzden 😕
@gabika7706 áááách jaj, a teraz naspäť do reality 😅
babeny, dajte link na VD prosim 🙂 prosiiiiim prosiiiiiim 🙂
@gina333 http://www.serialzone.cz/serial/vampire-diaries... tady máš titulky k VD
@s.i.m.k.a1 je to na ulož.to dej si tam do vyhledávače Vampire Diaries 2

@gina333 no, ked fotku dobre odfotis, tak ani nemusis upravovat 😉 ja sa s upravou fotiek viac-menej len tak hram, ked nemam co robit, tak si otvorim fotosop a bavkam sa