Upírské filmy a seriály
Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))
ach joj, ja som nejak na VD zabudla.... nemala som cas pozerat to... takze som skoncila na 10.serii... ale decka na zajtra urobili program, ze cely den budeme lenosit a oni budu kukat telku, tak ja sa teda nastahujem k notebooku a budem kukat VD 🙂
uz som aj zabudla postavy... Caroline je ta bloncka?
baby tak ja som stiahla VD v noci ked som prisla z mesta a nemohla som zaspat, tak som pozrela panelak, potom VD 😀 😀 😀 a spanok stale nikde 😀 😀 😀 ( a to som dosla domov o 4 rano 😀 😀 ) zaspala som asi o 7 a uz som hore, jaaaj ako sa mi nechce 😀 mne sa VD strasne pacili, vzdy som z kazdeho noveho dielu uplne nadsena :D
@bella.cullen. na tom uloz.to som to nemasla ale stiahla som si to cez jeden program ale aj tak dakujem 😉
@s.i.m.k.a1 : ja som to rano stiahla z ulozto, bolo to tam. 😉 Ja som to uz tiez pozrela, Sophi bola zlatucka, tak my to dovolila. 🙂 🙂 🙂 a pacilo sa my to strasne. Som zvedava ako to bude dalej pokracovat. 😵
U nas je krasne slniecko tak si dne prevetram moje nove triko, sa tesiiiiiim. 🙂 🙂 🙂
@gina333 ja som asi nejaky debil, ale ja som to tam nevidela :D ale ja si to stahujem z jednoho programu - graboid a za chvilku to bolo stiahnute 🙂 aj ked ej skoda, ze tam je obmedzeny limit, ale zase si mozem zaregistrovat inu mailovku a stahovat cez nu :D sak registracia trva ale 2 minuty ;) a je tam vela filmov na tom programe ;)
@s.i.m.k.a1 : ja som to stihala iba dnes rano, mozno, ze to tam vecer este nebolo. 😉
@s.i.m.k.a1 já to tam stáhla už včera dopoledne, musí to tam byt 😉
Tak jsem ted VD skoukla a supééér, moc líbílo 🙂
@gina333
@bella.cullen. baby ono tam boli nejake diely ale na uloz.to som nikdy nestahovala tak, ze by som si nieco sama cez vyhladavac hladala takze to je mozno aj moj antitalent 😀 😀 😀
@s.i.m.k.a1 : ja som stahovala prvykrat v zivote a na technickeho antitalenta som to zvladla na prvy sup. 😀
Co poviete na moju novu fotku? 😀
@gina333 super je uzasne,normalne dostavam chut aj ja na taketo tricko,na kolko ta komplet vyslo
ja tiez vo fotoshope s tym velmi neviem narabat,ale mam braska a ten to umi 😅
teraz ma napadlo a kde je @latvia dlho sa tu neukazala... neviete nikto nic
@kavaapalma : ja to mam od cruely, sama by som to nevyrobila, 😉 😉 vyslo to tusim cca 23 EUR. 😵
@gina333 pěkný pěkný paní Cullenová 😅
@bella.cullen. : ale nas je vsak? 😀 😀 😀 Skoda, ze klonovanie nie je povolene. 😉 😵 😵
@gina333 nojo...to bysme ho každá měla už doma 😀 😀
@kavaapalma tu sa sice latvia dlho neukazala, ale ja som od nej dostala uz druhe pokarhanie za moj fotoblog 😅
@gina333 moja Ema ked zistila co je to za tricko, hovori: "Mamiiiiii, ty si do Edwarda!" som sa rehotala jak diva 🙂
a triko s Edwardom by chcela aj ona 🙂
inak, dnes sme boli na prechadzke a v papiernictve vo vyklade mali plagat s reklamou na komplet skolsku vybavu (aktovka, vrecusko, peracnik, pera, ceruzky, zosity...) s temou New Moon... a uz mi slecna pilila usi, ze ona to vsetko chce 😎
@bella.cullen. a tak krv v kutiku ust 😉
@zuzik.3 ahojky nevíš kdy bude začínat 4 série True blood?? mě to teď nák chytlo 😵 sem si stáhla celou první sérii a ted už koukám na druhou, pak budu znova na třetí 😀
@gina333 , @cruela ake ste kocky p. Cullenove 🙂
@cruela ja som pozerala v KE v papiernictvach a kde nic, tu nic, v Tescu mali zaciatkom skol.roka z New Moon zopar veci, inak bieda. O Eclipse serii ani nehovorim.... Sice mi ziadnu skolsku tasku ani nic podobne netreba 😀 ....
No ja som si planovala, ze pozriem True blood na nete cele, ale obidvaja sme na PN (aj ja aj manzel), takze si to tak skoro nepozrem... 😠
@gina333 Gina, davaj bacha, ja som to tricko dnes oprala a sa mi zda, ze farba trochu vybledla... pockam, ako to bude vyzerat za sucha, ale ak to ozaj vybledlo, tak to budem reklamovat.... tak ak to budes prat, tak asi radsej rucne...
@gabika7706 u nas som videla len ten New Moon, ale len vo vyklade, mozno vnutri mali aj Eclipse, neviem....
a True Blood zatial odolavam a vlastne ani nestiham.... ani VD som od minuleho vikendu nepozerala, furt mam len 10 casti za sebou...
@bella.cullen. čtvrtá séri TB by měla být prej v květnu /červnu 2011
@zuzik.3 🙄 no to si děláš srandu...za tak dlouho 😒

Dneska VD nic moc zajímavého, ale Caroline se mi jako upírka líbí, její postava má konečně nějakou šťávu 😀