icon

Upírské filmy a seriály

dreana
16. dec 2009

Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))

zuzik.3
17. sep 2010

Dneska VD nic moc zajímavého, ale Caroline se mi jako upírka líbí, její postava má konečně nějakou šťávu 😀

cruela
17. sep 2010

ach joj, ja som nejak na VD zabudla.... nemala som cas pozerat to... takze som skoncila na 10.serii... ale decka na zajtra urobili program, ze cely den budeme lenosit a oni budu kukat telku, tak ja sa teda nastahujem k notebooku a budem kukat VD 🙂
uz som aj zabudla postavy... Caroline je ta bloncka?

gina333
18. sep 2010

ja som VD prave stiahla a tesim sa na obed ked Sophi zaspi, potom si to v klude pozriem. 😉

@cruela : ano, je to ta blondinecka 🙂

s.i.m.k.a1
18. sep 2010

baby tak ja som stiahla VD v noci ked som prisla z mesta a nemohla som zaspat, tak som pozrela panelak, potom VD 😀 😀 😀 a spanok stale nikde 😀 😀 😀 ( a to som dosla domov o 4 rano 😀 😀 ) zaspala som asi o 7 a uz som hore, jaaaj ako sa mi nechce 😀 mne sa VD strasne pacili, vzdy som z kazdeho noveho dielu uplne nadsena :D
@bella.cullen. na tom uloz.to som to nemasla ale stiahla som si to cez jeden program ale aj tak dakujem 😉

gina333
18. sep 2010

@s.i.m.k.a1 : ja som to rano stiahla z ulozto, bolo to tam. 😉 Ja som to uz tiez pozrela, Sophi bola zlatucka, tak my to dovolila. 🙂 🙂 🙂 a pacilo sa my to strasne. Som zvedava ako to bude dalej pokracovat. 😵
U nas je krasne slniecko tak si dne prevetram moje nove triko, sa tesiiiiiim. 🙂 🙂 🙂

cruela
18. sep 2010

@gina333 ja som moje triko musela uz hodit do prania, bo dostalo riadne zabrat 😀 daj potom foto 😉

s.i.m.k.a1
18. sep 2010

@gina333 ja som asi nejaky debil, ale ja som to tam nevidela :D ale ja si to stahujem z jednoho programu - graboid a za chvilku to bolo stiahnute 🙂 aj ked ej skoda, ze tam je obmedzeny limit, ale zase si mozem zaregistrovat inu mailovku a stahovat cez nu :D sak registracia trva ale 2 minuty ;) a je tam vela filmov na tom programe ;)

gina333
18. sep 2010

@s.i.m.k.a1 : ja som to stihala iba dnes rano, mozno, ze to tam vecer este nebolo. 😉

bella.cullen.
18. sep 2010

@s.i.m.k.a1 já to tam stáhla už včera dopoledne, musí to tam byt 😉

Tak jsem ted VD skoukla a supééér, moc líbílo 🙂

s.i.m.k.a1
18. sep 2010

@gina333
@bella.cullen. baby ono tam boli nejake diely ale na uloz.to som nikdy nestahovala tak, ze by som si nieco sama cez vyhladavac hladala takze to je mozno aj moj antitalent 😀 😀 😀

gina333
18. sep 2010

@s.i.m.k.a1 : ja som stahovala prvykrat v zivote a na technickeho antitalenta som to zvladla na prvy sup. 😀

Co poviete na moju novu fotku? 😀

kavaapalma
18. sep 2010

@gina333 super je uzasne,normalne dostavam chut aj ja na taketo tricko,na kolko ta komplet vyslo
ja tiez vo fotoshope s tym velmi neviem narabat,ale mam braska a ten to umi 😅

kavaapalma
18. sep 2010

teraz ma napadlo a kde je @latvia dlho sa tu neukazala... neviete nikto nic

gina333
18. sep 2010

@kavaapalma : ja to mam od cruely, sama by som to nevyrobila, 😉 😉 vyslo to tusim cca 23 EUR. 😵

bella.cullen.
18. sep 2010

@gina333 pěkný pěkný paní Cullenová 😅

gina333
18. sep 2010

@bella.cullen. : ale nas je vsak? 😀 😀 😀 Skoda, ze klonovanie nie je povolene. 😉 😵 😵

bella.cullen.
18. sep 2010

@gina333 nojo...to bysme ho každá měla už doma 😀 😀

cruela
18. sep 2010

@gina333 pekne tricko mas 😉

cruela
18. sep 2010

@kavaapalma tu sa sice latvia dlho neukazala, ale ja som od nej dostala uz druhe pokarhanie za moj fotoblog 😅

gina333
18. sep 2010

@cruela : diky moja, tvojou zasluhou 😉 🙂

cruela
18. sep 2010

@gina333 som rada, ze sa paci 🙂 a co hovorili na to doma? co manzel?

gina333
18. sep 2010

@cruela : manzel uz odisiel do zahranicia, takze to nastastie nevidel, asi by tukal na celo. 😀 😀 😀 A Natalka samozrejme take iste chce, ale viac by sa jej pacilo, keby tam bol aj Edward. 🙂 No pubiska to je. 😀

cruela
18. sep 2010

@gina333 moja Ema ked zistila co je to za tricko, hovori: "Mamiiiiii, ty si do Edwarda!" som sa rehotala jak diva 🙂
a triko s Edwardom by chcela aj ona 🙂
inak, dnes sme boli na prechadzke a v papiernictve vo vyklade mali plagat s reklamou na komplet skolsku vybavu (aktovka, vrecusko, peracnik, pera, ceruzky, zosity...) s temou New Moon... a uz mi slecna pilila usi, ze ona to vsetko chce 😎

bella.cullen.
19. sep 2010

má hustý oči, že?

cruela
19. sep 2010

@bella.cullen. a tak krv v kutiku ust 😉

bella.cullen.
19. sep 2010

@zuzik.3 ahojky nevíš kdy bude začínat 4 série True blood?? mě to teď nák chytlo 😵 sem si stáhla celou první sérii a ted už koukám na druhou, pak budu znova na třetí 😀

gabika7706
19. sep 2010

@gina333 , @cruela ake ste kocky p. Cullenove 🙂

@cruela ja som pozerala v KE v papiernictvach a kde nic, tu nic, v Tescu mali zaciatkom skol.roka z New Moon zopar veci, inak bieda. O Eclipse serii ani nehovorim.... Sice mi ziadnu skolsku tasku ani nic podobne netreba 😀 ....

No ja som si planovala, ze pozriem True blood na nete cele, ale obidvaja sme na PN (aj ja aj manzel), takze si to tak skoro nepozrem... 😠

cruela
19. sep 2010

@gina333 Gina, davaj bacha, ja som to tricko dnes oprala a sa mi zda, ze farba trochu vybledla... pockam, ako to bude vyzerat za sucha, ale ak to ozaj vybledlo, tak to budem reklamovat.... tak ak to budes prat, tak asi radsej rucne...

@gabika7706 u nas som videla len ten New Moon, ale len vo vyklade, mozno vnutri mali aj Eclipse, neviem....

a True Blood zatial odolavam a vlastne ani nestiham.... ani VD som od minuleho vikendu nepozerala, furt mam len 10 casti za sebou...

zuzik.3
19. sep 2010

@bella.cullen. čtvrtá séri TB by měla být prej v květnu /červnu 2011

bella.cullen.
19. sep 2010

@zuzik.3 🙄 no to si děláš srandu...za tak dlouho 😒