Upírské filmy a seriály
Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))
@zuzik.3 to do tý doby vše zapomenu... 😝
no, dnes som znova docitala 4.knihu TW a znova som na konci revala jak diva 😀 uz sa neviem dockat filmu...
a zacala som zasa pozerat VD a hned zaciatok 11.casti ma potesil, lebo tam hrala Florence and the Machine... oni naspievali piesen aj do Eclipse.... milujem ich!
jasne,ze to natahuju,to sa dalo cakat... ved to ma uspech...
ma nadherne oci Bella,aj ja by som chcela taku farbu,no moje su zelene...
@cruela to mas pravdu,taketo veci musis prat jedine rucne,inak ti to vsetko zlezie,viem to z vlastnej skusenosti,tak bacha...
@kavaapalma ja vsetky tricka s potlacou periem v pracke na jemnom programe a 30 stupnov a zatial sa nijakemu tricku nic nestalo a pralo som ich velakrat... a toto len raz a uz to lezie dole... a este k tomu bolo take drahe...
no baby tak tricko za tolko euracov a lezie farba 😠
Prosiiim, uz to tu urcite bolo, ale nemam silu hladat, kde si pozriem True Blood online? Ma ulozenu linku na VD, dokonca 2x, ale TB nie...Dakujeeeem.
baby aj ja rozmyslam, ze si kuknem TB, sak neviem ani o com to je, ale ked sa Vam to tak paci by som si aj ja zkukla 😀 😀
@gabika7706 já TB stahuju z ulož.to, na zkoukni.to online je jen druhá série 7 dílů a ještě v nic moc kvalitě.
@s.i.m.k.a1 je to o upírech, asi jen tak někomu se to líbit nebude ale mě se to líbí, je to taková uchilárna docela 😀 😝
uchilárna nebo uchylárna?? 😀 😀 teď nevím 😝 😅
@bella.cullen. vdaka, no to ked mam stahovat plus titulky 😒 musim pockat, ked uz nebude muz na pn...
v slovencine je uchylka s "y", zrejme aj v cestine 😅
@gabika7706 na ulož.to to stáhneš i s titulkama nebo dabingem, první a druhou sérii, já to tak stáhla, i třetí sérii do 8 dílu jsem stáhla s titulkama
@bella.cullen. vdaka, skusim
@nini78 super, odkial? za kolko? 😎
@nini78 vdaka, ja som tam raz aj bola na tej stranke, ale len figurky som pozrela a tie boli o nicom...tak nejaky si objednaaam 😎
@gabika7706 viacej vecí sa mi tam páči 🙂 , ale je to dosť éčiek 😠 .
@nini78 no vsak to, postaci mi teraz ten privesok, keby pridali potom nieco z Eclipse, tak moznoo...
@gabika7706 prense, a ktorý si chceš objednať, mne sa tam ešte veľmi páčil aj taký čierny s Cullenovským erbom.
@nini78 ja sa musim ovladat, aby som si hned neobjednala tiez naramok 😀 ja by som si objednala tento http://www.akcnefigurky.eu/index.php?page=shop....
@cruela mne sa ešťe tento veľmi páčil 😀 . Ale ja by som vedela čo všetko sa mi páči 😅 . A to tričko ako?
http://www.akcnefigurky.eu/index.php?page=shop....
@nini78 tricko nastastie prezilo 😀 ale uz ho budem len v rukach prat... a dumam, ze si zaobstaram este nejake tricko 🙂
inak, jeden kamarat bol na prechadzke a cestou mi nieco odfotil, aby mi radost spravil... a mne dal tym chrobaka do hlavy... takze okrem navlecok chcem aj osusku 😀

@bella.cullen. tak jsem to vyčetla 😒