Upírské filmy a seriály
Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))
@cruela dufam, ze najdes tu osusku, ja som hladala na nete ale asi nie dost dobre 😎
tak mne dnes napisali, ze ten privesok s erbom Cullens family uz nemaju ☹ mam si vybrat iny...
Baby ja som našla iba toto
http://eshop.stargate.cz/e-shop/index.php?_a=vi...
no veru aj mne to robilo stale,tak som to vzdala... ta osuska je bomba,no ovela bombovejsia by bola,keby tam bol len sam Edward no este aj s Bellou,ale bez Jacoba... ten naramok,to by sa hodil aj mne ten cierny s ich emblemom,lenze keby sa to tak dalo kupit v meste a nemusiet to objednavat cez net a platit aj postovne kvoli jednej malej veci...
@kavaapalma majú obchod v Trenčíne a vo Zvolene.
jéj tak ta osuška by se mi taky líbila, pěkně osoušet se do Edwarda 😀 😵
@kavaapalma kupujem to s kamoskou spolu, takze postovne ma vyjde o polovicu menej, ale aj ten, ktory mi navrhli ako nahradny nemaju skladom, idu ho este len objednat a nevedia, kedy presne bude 🙄 a tak som sa tesila, ze ho uz koncom tyzdna budem mat doma...
@gabika7706 ktorý si si nakoniec vybrala?
@nini78 http://www.akcnefigurky.eu/index.php?page=shop.... tento erb samotny...neskor mozno este nieco ine (iny privesok) si objednam
@gabika7706 aj ten je dobrý, ale tam je toho viacej 😀
baby, ja som dnes studovala tu foto s uterakom, co som nahodila.... no a ono to nie je uterak, ale postelne navlecky 😀
@cruela no nic 😀
@cruela ale fakt, keby sme sa boli viacere na tu fotku dlhsie pozerali, asi by sme skor boli prisli na to, ze osuska taka velka nie je. Tak nic, vsak raz aj uteraky mozno budu 😎
@gabika7706 aspon sa uz nemusime trapit, ze kde by sme taky uterak zohnali ked ani google ho nenasiel 😀
babyyyyyyyyyy nech je uz zajtra a cihame VD 😀 😀 😀
@s.i.m.k.a1 kuuuurna, ja som sa furt neprebojovala tou prvou seriou, skoncila som myslim na 13tke... ja neviem, nejak moc ma to neberie, ale Damon sa mi paci cim dalej tym viac 🙂
@cruela ja som do damona neskutocne zamilovana 😉
wooooooooow baby, videla som ukazky na dnesne VD, uplne som nahopkana 😀 😀 😀 nech uz je zajtra a je VD aj s titulkamiiii 🙂 🙂 🙂 🙂
@s.i.m.k.a1 : ani ja sa neviem dockat, ukazky vyzeraju super. 🙂
@cruela : to je skoda s tou osuskou, s radostou by som sa do nej zakrutila. 😀
holky už stahuju Vampire Diaries 😵 😵
@bella.cullen. aj ja.. 😀 😀
no hej ibaze do zvolena to mam daleko 😀 @nini78 ja uz nieco vymyslim a pockam,mozno uz bude aj viac veci na predaj z eclipsu...
@kavaapalma snáď k vianociam toho vydajú viacej 🙂

@nini78 buz, ja som to normalne odklikla, ved finalny obrazok je moja vlastna robota a to jablko nebolo oznacene ziadnym copyrightom, takze som si povedala, ze ziaden problem 😉
@gina333 idem sa obzerat po osuske, dam vediet ak najdem 🙂