icon

Upírské filmy a seriály

dreana
16. dec 2009

Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))

s.i.m.k.a1
24. sep 2010

babeny a titulky k VD ete niesu??

bella.cullen.
24. sep 2010

@s.i.m.k.a1 titulky ještě asi nejsou

s.i.m.k.a1
24. sep 2010

@bella.cullen. skoooda, ja chceeeem 🙂

zuzik.3
24. sep 2010

nooo, holka co překládá titulky má nějaký problém s PC - internetem, ale jinak prej už je má hotové, jen je nemůže nahrát. A Furiant se naštval a končí....... takže je ve hvězdách jak to bude s titlkama dále 😢

gina333
25. sep 2010

tak to je strasne s tymi titulkami 😲 😲 😲 asi nam nic ine nezostava len pockat kym budu na zkouknito. Tam to bolo minule asi do dvoch dni. 😢

zuzik.3
25. sep 2010

už jsem to konečně zkoukla....Damon chudáček jak se snaží a nic ☹ Další epizodka vypadá taky zajímavě, jsem zvědavá na face to face 🙂

gina333
25. sep 2010

@zuzik.3 : to si ztiahla bez tituliek? daj my link prosim ta odkial nech si pozriem aj ja 😉

bella.cullen.
25. sep 2010

@gina333 ale jsou český

gina333
25. sep 2010

@bella.cullen. : jasne, len ceskymi pozeram, ale ja neviem vlozit titulky do filmu tak musim pockat kym to bude otitulkovane a tak stiahnut. 😠

zuzik.3
25. sep 2010

já a bez titulek 😀 sice bych se kochala pohledem na Damona, ale věděla bych prd.....nějaké jsou i na titulky.com, ale časově moc nesedí, musela jsem upravovat

bella.cullen.
25. sep 2010

@gina333 tak to já taky neumím, mě to dělá manža ale zuzik.3 by to mohla umět..že ju?

zuzik.3
25. sep 2010

@gina333 uložíš si titulky do PC a pak si pustíš normálně film v přehrávači co máš v kompu, např. já mám BS player klikneš pravým tlačítkem na myši a tam si vybereš načíst titulky.......zadáš místo kde sis je uložila, klikneš a je to. Pokud jsou ale titulky zabalené, musí se napřed rozbalit, ale ty z www.titulky.com si jenom stáhneš. Na www.serialzone.cz jsou už titulky od Lu.Lusy, ty jsou lepší, dobře načasované, ale asi jsou zabalené.

denne73
25. sep 2010

@bella.cullen. odkial to sťahuješ bella?

bella.cullen.
25. sep 2010

@denne73 VD stahuju na ulož.to a titulky máš zde http://www.serialzone.cz/serial/vampire-diaries...

denne73
25. sep 2010

@bella.cullen. oki v sekcii serialy?? lebo mne tam vypisuje že sa to dá len zhliadnuť nie stiahnuť

bella.cullen.
25. sep 2010

@denne73 já najedu na hlavní stranu, dám do vyhledávače Vampiere diaries 2 season a tam to je

bella.cullen.
25. sep 2010

jinak VD fááák hustý, moc 😵

bella.cullen.
25. sep 2010

@denne73 je to na další straně a musí to mít 367 MB

denne73
25. sep 2010

@bella.cullen. 😉 😉 😉 Ďakujem budeme skušať

denne73
25. sep 2010

@bella.cullen. mne vypisuje že film nenalezen

denne73
25. sep 2010

@bella.cullen. už to sťahujem a su k tomu aj titulky?? alebo ich mám staihnuť od niekial? Inak velka vďaka si prvá , ktorá mi na moju otázku v tejto teme odpovedala 😉 😉

bella.cullen.
25. sep 2010
bella.cullen.
25. sep 2010

@denne73 musíš si je stáhnout zvlášť

denne73
25. sep 2010

@bella.cullen. ach jaj so mnou je roboty. už to mám ale neviem v akom programe to mám stiahnuť.

bella.cullen.
25. sep 2010

@denne73 v jakým programu myslíš? jinak už taky asi nevím

gina333
25. sep 2010

Babenky tak ja som prave dopozerala VD. Bolo to perfektne, skoro som poobhryzala vsetky nechty 😵 😵 😵 😵 neznasam Elenu a coraz viac ma bere Damon. Juj, ale bol uzasny, neviem neviem ci si nedam vyrobit tricko Mrs. Salvatore, to aby som mala na striedacku. 😀 😉

bella.cullen.
25. sep 2010

@gina333 já už to viděla dnes podruhý, jak se mi to líbilo 😵 no vlasteně já viděla vše po druhý, první i druhou sérii 😅 s tím tričkem dobrej nápad 😀

bella.cullen.
25. sep 2010

@denne73 tak co, povedlo se? už si to viděla?