icon

Upírské filmy a seriály

dreana
16. dec 2009

Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))

denne73
25. sep 2010

@bella.cullen. no prvu seriu pozeram po častiach, zatial som na 7 časti.No a k tej druhej absolutne maturujem ako stiahnuť titulky 😀 😀 😀

bella.cullen.
25. sep 2010

@denne73 třeba než dokoukáš první sérii, tak už bude na ulož.to druhá s titulkama...jinak mi nejde do hlavy jak to že ti to nejde stáhnout 😕

kavaapalma
26. sep 2010

asi hej,len aby to zase nehorazne nepredrazovali,su to sice licencovane veci,ale aj tak...

gabika7706
26. sep 2010

baby, na abc knihy su teraz zlacnene tie upirske denniky, vaham, ci kupit, ci nie... alebo len pozriem (mozno raz) na nete ten serial...(?) stiahla som si uz True Blood vsetky tri serie komplet, tak hadam sa k tomu raz dostanem 🙂

nini78
26. sep 2010

Baby práve sa chystám do kina, reprízujú Eclipse, tešíííííííím saaa 😀

denne73
26. sep 2010

@bella.cullen. ahojki moja. no ja som proste antitechnický typ. 😉

cruela
26. sep 2010

@nini78 aj ja som chcela ist u nas minuly tyzden, ale nejak nevydalo... ale sak iste to este budu u nas davat 😉

bella.cullen.
26. sep 2010

@denne73 😉 co manža ten to neumí?
@nini78 mám Eclipse stažený v DVD kvalitě, ale kino lepší samozřejmě 😉

cruela
26. sep 2010

@bella.cullen. uz je eclipse v dvd kvalite? 😕 ani som nezaznamenala, ze je to uz na dvd...

gabika7706
26. sep 2010

@cruela ak mam dobre info, DVD Eclipse by malo vyjst zaciatkom decembra, u nas teda o trochu neskor....

cruela
26. sep 2010

@gabika7706 no sak aj ja som mala take info, preto sa divim, ze bella to uz ma v dvd kvalite... ja mam zatial len kino rip

gabika7706
26. sep 2010

@cruela no vsak nam @bella.cullen. urcite prezradi, odkial to ma 🙂

gina333
27. sep 2010

Ja som Eclips tiez videla iba stiahnute z kina, ale ja pockam kym vyjdu vsetky casti na DVD a naraz si to kupim aby som mala original doma. 😉

@gabika7706 : nechcem ta odhovorit, ale tie knihy su dost brakove 😒 nastastie s filmom to ma spolocne naozaj len par postav. 🙂

s.i.m.k.a1
27. sep 2010

@gabika7706 ja som knihy zozrala a velmi sa mi pacili. len zase - ja si myslim - ze to je pre inu vekovu kategoriu 🙂 ale je to fakt, ze skoro nic to so serialom nema, ale to nieje chyba knih ale serialovy autory sa rozhodli sa knihami iba inspirovat 😉

nini78
27. sep 2010

@bella.cullen. ja som tiež netušila že už to je aj v dvd kvalite. A odkial?

bella.cullen.
27. sep 2010

@gabika7706
@gina333
@nini78 jojo holky mám to v DVD kvalitě a stáhla jsem to na ulož.to, kouknu a hodím Vám link

bella.cullen.
27. sep 2010
bella.cullen.
27. sep 2010

tenhle poslední je blbost

gina333
27. sep 2010

@bella.cullen. : diky, idem si to hned stiahnut. 🙂

gabika7706
27. sep 2010

@gina333, @s.i.m.k.a1 vdaka za nazor, ved prave, ze toto asi nie su prave knihy, ktore chcem mat doma v kniznici a len zo zvedavosti za to vyhodit prachy...Tak vdaka, pozriem len serial.

@bella.cullen. stahujem, tak uvidiiime, ja mam tu kino kopiu aj v mobile, dnes som dost dlho cakala u zubarky, tak asi co som robila...(?) 😀

bella.cullen.
27. sep 2010

@gabika7706 no koukala na to 😉 😀 já to měla taky v ty hnusný kvalitě, ale co sem teď stáhla je super, ale nevím jestli to je to samý na co sem vám dala link, ale asi jo, mám to stažený už asi měsíc, tak pak dejte vědět jaký toje

gabika7706
27. sep 2010

@gina333 podarilo sa Ti to stiahnut? mne z jedneho nejde vobec, stoji to a na dalsom mi vypisuje, ze bude stahovat 12 hod 🙄

s.i.m.k.a1
27. sep 2010

@gabika7706 mne to iste.. 12 hodin,... a jedno sa zastavi na 10MB a druhe na 14MB a dalej nestahuje..

gabika7706
27. sep 2010

@s.i.m.k.a1 nechala som to zatial tak, skusim mozno neskor vecer

bella.cullen.
27. sep 2010

to je škoda že vám to nejde, mě se taky parkrát stalo a to u T-blood že se to ztahování hodně zpomalilo, no a pak mě to zase šlo

kavaapalma
27. sep 2010

aj ked to stahovanie trva tak dlho aj tak sa oplati pockat 😀
som unavena z tej debilnej roboty... tak si idem pustit TW a hned mi bude lepsie...
ja tiez planujem kupit vsetky casti,az vyjde aj eclipse na dvd... a najradsej by som original v angline...

gina333
27. sep 2010

@gabika7706 : ja to skusim dat stiahnut na noc, aj muz vzdy tak stahuje, vtedy je na nete malo ludi, tak to ide rychlo. 😉

cruela
28. sep 2010

babule, zaznamenali ste, ze toto dievcatko bude hrat pravdepodobne Renesmee? celko, je chutnunka... http://www.twilight-blog.eaglepictures.com/wp-c...
len ja som viac zvedava na babo 🙂