Upírské filmy a seriály
Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))
@cruela juj dlhe, precitam zajtra a tak a vynadrim 🙂
@cruela : tak ja som tu recenziu precitala, a teraz neviem ci ma to viac zabavilo alebo nas.alo. 😉 Hlavne to o tych zenach, medzi ktore nas zaradila. Teda ja ani jednu z nas nepovazujem za ziadnu chuderu, kazda mame vlastny zivot, deti preco by sme nemohli snivat, ze aj nieco ine existuje? Mne osobne sa velmi dobre pocuva ako Edward rozprava, ako rozmysla, ved je tolko stupidnych akcnych filmov, ze je to uplny balzam na dusu. 🙂 Vo filme je pekne, ze si kazdy moze vybrat svojho hrdinu, svalnateho Jacoba, alebo snilka Edwarda. 😉 Ja sa na tom zabavam ako sa natahuju, robia si srandu jeden z druheho a obaja dychaju pre jednu zenu. Keby takych chlapov bolo viac. 😵 Tak asi taky je moj nazor, neodradi ma od Twilightu nikdy nic a nikto. AMEN. 😀 A to dievcatko je krasnucke. 🙂
@gina333 ...precitala som si to a ta cast o tom, ake zeny sa s tym stotoznuju - citujem "najtriviálnejšie klišé a stereotypy (nepoškvrnená láska až za hrob korunovaná manželstvom ako jedinou životnou náplňou)" ... no neviem, podla mna to nie je klise a uz vobec nie najtrivialnejsie. Mne to pride prirodzene, ze by to tak malo byt a myslim si, ze asi kazda aspon trochu normalna zenska sniva o laske az za hrob.
Tak mozno som "old-school", ale myslim, ze nie vsetko, co je "old-school", je zaroven zle. Len tato doba je obcas dost pomylena v mnohych smeroch.... ale to je len moj nazor 😎
Urcite to ani mna neodradilo a posledny diel uz mam precitany, tak sa tesim na jeho sfilmovanie🙂
@bella.cullen. : jej, krasne to je 🙂 😉
@gina333 @sammy19 pekne ste to napisali,,,, ja som sa na tom najprv smiala jak som to citala, ale postupne ma to hnevalo.... nuz, ale sakk kazda minca ma dve strany, tak ten pisatel sa na to pozeral z tej druhej strany.... on by mozno precitene pisal recenziu na nejakch transformers a ja by som sa na nom len smiala 🙂
presne tak ani mna nikto a nic neodradi od TW je to nadherny film a clovek moze pri nom aspon snivat...
dnesna doba je hm no rychla a takto sa mozem na chvilu preniest vdaka nim mimo reality...
a nech si kazdy pozera to co sa jemu osobne paci a nemusi znevazovat to,co sa mu nepaci...
ahojky dnes VD už stahuju 🙂
@bella.cullen. : ty si nejaka rychla 🙂 ja pockam na titulky, dufam, ze budu skor ako minule. 😉
@sammy19 velmi pekne napisane, dostala som sa k tomu az teraz, moze si pisat kto chce co chce, mna to neodradilo, pre mna je TW taky unik z reality, dost mi v istych chvilach pomohol, takze taketo recenzie mozem one...Ta pisatelka bude nejaka zakomplexovana osoba 🙂
Juj zeny nic nestiham, katku mam doma so zapalom ucha, Martinko je tiez chory 😒
@bella.cullen. pekne obrazky 😵
@gina333 to víš 😀 jsem celá nedočkava a natěšená 😀
@gabika7706 😵
Taky mám VD stáhlé už od rána a vypadá to, že dnes budou titulky brzo 🙂 😵
no, ja som tento vikend bez deti, moj takmer-ex si ich (konecne!) raz zobral, tak sa tesim, ako si urobim vikend plny VD a TW, juchuchuuuuu 😀
@cruela tak super vikend pred Tebou 😎 uzi si to
tak a zase čekat týden na další díl 😝
koceny, VD pozrete a nech je uz o tyzden, chcem dalsiiii 🙂
ale to ste pozerali bez tituliek nie? lebo na ulozto su iba zazipovane ☹
@gina333 titulky musíš zvlášť http://www.serialzone.cz/serial/vampire-diaries... tady
mě VD teprve čekají 😵
@bella.cullen. : len ja ich neviem vlozit, tak musim pockat kym budu otitulkovane 😎
ahojte baby da sa už stiahnut 3 twillingu?
@womenne je to na ulož.to, dej si do vyhledávače Zatmění a tam ti to naskáče i v DVD kvalitě 😉
a já jdu konečne na VD 😵
takuz to ma stiahnute aj ja, pozriem si to vecer ked dam Sophi spat. 😉
ja som to vcera v noci uz aj s titulkami pozerala, titulky nabehli okolo 9 vecer ;) a neviete si vlozit titulky?? Staci, ked sa volaju rovnako ako film/serial. vtedy to bez problemov prehrava aj v DVD-cku. A zazipovane nieje ziaden problem, das si to rozbalit tam kde mas napr. serial VD . Potom si to len premenujes aby sa to volalo rovnako a sedi to 🙂 Nakoniec uz len v prehliadaci abo v DVD treba zapat titulky ;)
@s.i.m.k.a1 : muz my to uz zoparkrat vysvetloval ako narabat s titulkami, uz som to aj robila, ale ja vzdy pockam kym je to na ulozto a odtial si to stiahnem. 🙂 Vcera som to vecer kukla, bolo to perfektne, nedbala by som keby to davali kazdy vecer. 😀
@gina333 aj ja by som si to kazdy vecer pozrela, abo aspon kazdy druhy ;)
ahojte ja som makala cely vikend.len pred chvilou som sa dotrepala domov hotova na sra. . . 😝
@bella.cullen a nenasla si kto bude hrat renesmee naisto,ta foto s klanom z denali je fakt sila,velmi si ma potesila...
vsetko nove naco prides hod pekne sem...aj vy ostatne,nech sme v obraze...

hmm, nasla som jednu "zaujimavu" recenziu a chcela by som vediet, co si o tom myslite vy... http://www.kinema.sk/clanok.asp?id=34058
mna zaujala najma pasaz o zenach, ktore sa identifikuju postavami z filmu.... 😖