icon

Upírské filmy a seriály

dreana
16. dec 2009

Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))

kavaapalma
5. okt 2010

ahojte,
ja ficim totalne na Edwardovi,co sa tyka herca roberta a jeho sukromia,tak to ma nezaujima,ak tak si clanky o nom precitam,ale vlazne. Som ponorena uplne do deja do toho uzasneho pribehu,vnimam len to,vsetko ostatne je aspon v ten cas mimo reality... Zacina teda uz mi je luto,ze som taku story nedokazala vytvorit a napisat ja... urcite je nas takych vela,co si to myslia...ved aj prave kvoli tomu sa drvim anglinu a ked uz nevladzem,ci sa mi nechce,tak si zakazdym spomeniem na TW a ucim sa v pohode dalej,hlavne preto ma to bavi...

gina333
5. okt 2010

@kavaapalma : mne je hlavne luto, ze ten pribeh je cely vymysleny a upiry neexistuju. I ked, nadej umiera posledna. 😉

bella.cullen.
5. okt 2010

@kavaapalma ty mi píšeš z duše
@gina333 přesně tak, a co ty víš Gina třeba existují 😉 😀

stastenanestastna
5. okt 2010

@dreana A to si este asi nevidela Eclipse.....podstatu celej knihy vôbec nevystihli....okolo tej knihy scenar na film ani nešiel...mali to radšej rozdeliť na dve časti, tak ako Breaking Dawn.

bella.cullen.
5. okt 2010

@zuzik.3 tak jsem teď skoukla první díl Moonlight a fakt super 😵 😵 no tak mám zase na co koukat, moc moc líbí 🙂 😵

cruela
5. okt 2010

baby, nestvite ma!!!! nebasnite tu o tom, ze je zas nejaky serial super, lebo ja mimoza sprosta sa zas namotam 😀

bella.cullen.
5. okt 2010

@cruela no básním teď jsem skoukla druhej díl a fakt božííí!!!! to musíte vidět ale vážně!! 😵 😵 😵

cruela
5. okt 2010

@bella.cullen. ja som sa este nepreluskala prvou seriou VD, furt nemam cas... dnes som aj zacala pozerat, ale zasekol sa mi diel a cely den mi to neslo stiahnut, az pred chvilou, ale uz nejdem pozerat...
a ten moonlight si pre istotu nestiahnem 🙂

bella.cullen.
5. okt 2010

@cruela velká škoda, dějově to je super, kam se hrabe T-blood, jdu koukat na třetí díl 😀 a VD si dokoukej to je ještě lepší ale ne o moc, tak nastejno 😵

cruela
5. okt 2010

@bella.cullen. neboj, jak sa poznam, tak budem pozerat aj to, to ja sa len tak vyhrazam a aj tak pozriem uplne vsetko 😀 no ale sak co, ide zima, vecery budu dlhe, ja som bez chlapa, tak sa aspon upirom budem venovat 😀

zuzik.3
5. okt 2010

já když jsem sledovala moonlight nebo TB tak jsem kolikrát čučela najednou i 4 díly do noci, či rána. Oči bolely, hlava bolela, ale nedalo mi to...... 😀

zuzik.3
5. okt 2010

a ještě je o upírek Being Human neboli Cena za lidskost, ale to se mi vůbec nelíbilo 😒

bella.cullen.
5. okt 2010

@zuzik.3 no o myslíš že dělám já, 3 díly mám skouknutý(začala jsem v pul9) a kdyby nebylo tolik hodim čučím dál, VD první celá série skouknutá během dvou dnů 😀 to jsem čučela třeba do pulnoci 😀 a viděla jsem ji 2x ale teda Moonlight dost dobrý 😵

bella.cullen.
5. okt 2010

@zuzik.3 jo a 3 sérii T-Blood už mám taky po druhý, a když koukám na 2 sérii VD tak to zrovna skouknu 2x v jeden den, no aby mi něco neuteklo 😀 už mě z toho hrabe 😀 ale baví mě to 😀 no comment... 😕

cruela
5. okt 2010

@bella.cullen. normalne ti zavidim, ze si na materskej 🙂 ked som ja bola na materskej, tak som akurat tak pozerala argentinske telenovely 😀 aj ked Divoky anjel bolo celkom fajn 😵
teraz mozem pozerat len po veceroch, resp. nociach a to nie vzdy vladzem alebo stiham...

gina333
6. okt 2010

@bella.cullen. : no baby chodte niekam 😀 hadam ten Moonlight si stiahnem aj ja. Je to aj na zkouknito alebo iba na ulozto?

gina333
6. okt 2010

@cruela : ach telenovely, viem o com hovoris 😉 😉 😉 mne normalne chybaju 😀

cruela
6. okt 2010

@gina333 joooj, to boli casy, ked som domov utekala z prechadzky aby som zistila co robo Diego, Ivo, Fernando a podobne hviezdy 😀

@bella.cullen. inak, ja uz taham ten moonlight 😖

gina333
6. okt 2010

@cruela : stahujes z ulozto? ked mne sa to nechce stahovat, 😒 radsej by som to pozerala cez zkouknito. JJ, ja som veru mala rada telenovely, nech hovori kazdy co chce, presne Ivo bol moj ideal vtedy. 😉 😉

cruela
6. okt 2010

@gina333 tak sa mi vidi, ze my dve mame toho dost spolocneho 😉
no, ja to radsej taham, bo malokedy sa mi podari pozriet si nieco naraz, vacsinou prerusujem, tak to potrebujem mat ulozene... a ak sa mi to nahodou bude pacit, tak si to mozem pozriet viackrat

bella.cullen.
6. okt 2010

@cruela jo telenovely to bylo taky moje.... 😀 jinak já koukám když malej spí to odpoledne stihnu 2-3 díly a večer to čumím pomalu do pulnoci 😀
@gina333 já to stahovala z ulož.to a fakt to stojí zato, jsem nadšená 😵

bella.cullen.
6. okt 2010

a jak to skouknu takhle najednou, tak pak nemám na co koukat a koukám znova 😀 😝

csikike
6. okt 2010

baby, ak chcete mam vsetky 4 casti v elektronickej forme, tak mi napiste do IP mailove adresy a poslem vam to

zuzik.3
6. okt 2010

jaj telenovely 😀 to bylo taky moje a začalo to všechno Esmeraldou.... 😀 a teď jsme skončili u upírů 😀

cruela
6. okt 2010

@csikike hovoris o knihe TW? ak je po anglicky, tak ja mam zaujem!

cruela
6. okt 2010

@zuzik.3 tomu sa hovori dospievanie 😀

csikike
6. okt 2010

@cruela hej, TW, ale je v cestine 😅

bella.cullen.
6. okt 2010

@csikike to já mám TW dávno dávno dávno přelouskané 😀 😉

bella.cullen.
6. okt 2010

@csikike ale víš ty co, mít to můžu, hodim ti do IP mail a děkujííí 😵

bella.cullen.
6. okt 2010

@zuzik.3 mám u Moonlight náký opožděný titulky ☹ nevíš co s tím, se v tom nevyznám, odkud jsi to stahovala ty??