Upírské filmy a seriály
Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))
inak, videli ste niekto Hope for Haiti? tak tam on rozpraval a ja som ho takmer nespoznala! zarasteny, vlasaty, pribraty.... ale aj tak je to moj Edward 😀
tu mate link ak ste nevideli a chcete kuknut
@cruela no ty vo*e tak to je mazec, tak takový Edward se mi moc teda nelíbí 😝 😝 😝 😝 😔 🙄 😕
@bella.cullen. mne sa celkom paci, je taky prirodzeny, proste taky je Pattinson.. na tych fotkach pri pride umely, ako babika, ale toto je zo skutocneho sveta... a aspon viem, ako prirodzene rozprava 🙂
@cruela mě se nejvíc líbí se zlatýma očima a ostrýma zubama 😀 😀
mne sa tiez RP paci taky aky je, Edward Cullen je samozrejme Edward Cullen ale aj RP je feši 😎
zarasteny a strapaty je este viac zivocisny vrrrrrr 😀
Tak mě se RP moc nelíbí a tak zarostený už vůbec ne 😒 ale jako EC je okouzlující 😵 ale Damon je Damon 😀 😀 😀
mě se teda taky zarostlej nelíbí, jo Edward Cullen je dokonalej, nádhernej...a Damon je fakt Damon 😵 😀
co sa tyka Damona som bola nastvana, lebo v minulej casti ho malo ukazovali 😀
baby suhlasim s Damonom, ja som do neho uplne sialene buchnuta 😀 😀
no, tak pozeram foto toho Damona, ten uz hral niekde, v Lost? Neviem, nepozerala som to, len prve casti, ale mari sa mi cosi...Mozno je vo VD iny a budem za divnu, ale takto na foto sa mi velmi nepaci. Zeby som sa dala na VD, ked pojde Katka do skolky, nech viem o com tocite 😕 😅
@gabika7706 : hej, Damon tam hral, ale neskoncil dobre. 😠 ja som praveze zacala VD pozerat iba podla tych hercov, ked som uvidela kto tam hra tak som sa nato dala. A veru nelutujem to, mozem ti iba odporucit, je to tazka zavislost. 😵 😀
já jsem VD začala sledovat kvůli absťáku po upírech po Twilight, Moonlight a True Blood a hned jak jsem ho tam uviděla zmetečka jednoho mi bylo jasné, že na to budu čučet ikdyž to bude kravina. Naštěstí je to ale super chytlavý seriál. Sranda je, že v Lostech jsem ho jako Boona v podstatě přešla 😅, tam byl mým oblíbencem zase Sawyer 😉
Ian hraje postavu Damona fakt dobře 😵
@gina333 podla tej expertky, co napisala tu recenziu nam zjavne doma nieco chyba 😀
@gabika7706 : aha zeby? No dost ludi ktory ma poznaju vravia, ze mam az privelmi dobreho muza, musim mu povedat aby pritvrdil, uvidim co potom. 😀 😀
@gina333 😀 😀 😀
já se obávám, že pokud by můj muž prišel domů a zakroutil mému bratrovi krkem hned by mě ta láska přešla......se té Eleně nedivim, že ho nechce.......ale takto z dálky ho pozorovat, to jooo 😵 😵 😵
tak to mě se Boon v lostech líbíl ale to že ten stejnej hraje i Damona, to jsem se dozvěděla až od Zuzik.3 😀 😀 jinak by mě to netrklo 😀 😀
@zuzik.3 Moonlight to je o čom, je to dobrý?? film? seriál? dej info
@bella.cullen. no o čom.... o upírech přece 😀 http://moonlight.filmografie.cz/.....jako dobré, ale je to v podstatě každý díl jiná zapletka, taková krimi......a jako všude on upír (detektiv) ona člověk (reportérka) a spolu řeší různé případy a zamilují se a tak....... 😉
jé, nějak se mi to spojilo, takže tady: http://moonlight.filmografie.cz/
@zuzik.3 no to je mi jasný že o upírech 😀 kolik je dílů?
@zuzik.3 takže 16 epizod, jdu mrknout na ulož.to
@bella.cullen. mrkni, je to koukatelné, jenom to skončilo tak nijak, jsem myslela, že bude druhá řada a ono prd, škoda 😒
@zuzik.3 no tak už stahuju 🙂 sem teda zvědavá 😀

@kavaapalma to jsem ráda že jsem potěšila 😉 Renesmee jsem viděla spousty fotek ale najisto nevím, nevím