Upírské filmy a seriály
Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))
@gabika7706 tak už stahuju 🙂
@bella.cullen. 😎 ja najprv docitam knihu, horory ako filmy nemusim, dost mozne, ze si to ani nepozriem 😕
@gabika7706 : ja som akurat pozrela ukazky, veru vyzera to na horor, a ja tie nemusim tiez. 😒
@gabika7706 já teda horory můžu 😀 se ráda bojím, mě se zase nechce moc číst, když to ale najdu online tak přečtu
@gina333 mozno upiri aj fakt existuju,hlavne takí ako Edward...treba len verit,ved si zober kolko nevysvetlitelnych veci je medzi nebom a zemou...
videli ste tu novu uputavku na HBO na TB nejake origos casti,ktore budu o nieco drsnejsie...
už jsou titulky k VD 🙂 jen škoda že to neumím rozbalit a vložit 😒 musím čekat na manžu
huráá, dneska jsou titulky fakt brzo 😵 😵 😵
@kavaapalma já se obávám, že pokud by upíři opravdu existovali tak určitě nebudou tací jako Edward, ale budou to bezcitné zrůdy bez špetky lidskosti 😔 . Edward to je jen pohádka....
další epizoda bude až za 14 dní, uááááááááááááááááááááááá 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝
prej aby jim vyšel halloweenský díl na Helloween 😕 nebo tak nějak
@gina333 😀 😀 😀 😀 😀 😀
třeba na těch upírech něco bude (spíš bylo), jak jinak by vznikly takový historky........ 😉 podle něčeho to lidi musely vymyslet
já jdu ted kouknout na VD 😵 a pak na Moonlight 😵 😵 to se mi fakt líbí 😵 až to dokoukám tak to dám zase od začátku
@bella.cullen. a to ja zas radsej knihu precitam, ale vidiet to sfilmovane..nie vsetko musim
@gabika7706 tak to by se mi líbilo v bílém 🙂
teď jsem dokoukala VD a super a ted mě bude 14 dní vrtat na co chtěj ten měsíční šutr 😨 a taky mě bude vrtat Katrin a strejda vlk 😨 😕
@gabika7706 no film mám staženej, tak až na něj dostanu chuť, tak pak povyprávim. A to je to tak děsivý??? podle knížky??
@bella.cullen. nic nehovor, prosim Ta, dopredu, kym nedocitam knihu 😀 Ty si na to expert 😉 No podla knizky...keby to mali sfilmovat ako je to v knihe popisane,asi by som niektore sceny vidiet nechcela..
@gabika7706 😀 no jasan, nechám tě to dočíst 😉 ten film bude asi mazec že, zítra na něj kouknu
uff, ale ste tu popisali vela, kym som tu nebola... ale asi vas uz ani nebudem citat, bo nemam dopozeranu este ani prvu seriu VD a vy mi prezradzate uz z tej druhej.... kuuurna, mala by som to uz konecne dopozerat, ale ked nemam nikdy cas ☹ a to som si uz aj stiahla moonlight, som zvedava, kedy to vsetko postiham...
@cruela já ted dokoukala Moonlight a je to fakt super, úplně je mi líto že to skončilo 😔 na to si fakt udělej čas je to bomba
@bella.cullen. ja som si stiahla 16 casti, to je cele, lebo viac som nenasla? a ty si uz pozrela vsetkych 16 casti?! 😲
@cruela jo je jich 16 a už to mám skouknutý celý 😅 no chodím spát po pulnoci 😒
@bella.cullen. ty si iny macher! 😵
@bella.cullen. : to ta obdivujem, ze pri dvoch malych detoch tak stihas 😉 ja som prave dopozerala VD, ale pritom aj varim takze my to trvalo od rano dost dlho. 🙂 Bola to super cast, porazi ma cakat dva tyzdne na dalsiu. 😠
@gina333 a VD super co?hlavně ten konec to mě bude hlodat v mozku ty 2 týdny 😀 😀 😝
@bella.cullen. : ja som tak pozerala VD prvu seriu, mala som to zapnute cely den, a ked som mala chvilku casu tak som odbehovala k pocitacu a pozerala. 😉

@bella.cullen ano http://www.csfd.cz/film/243243-at-vejde-ten-pravy/