Upírské filmy a seriály
Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))
@gabika7706 a ty citas knihy VD? ake su tie knihy dobre? rozmyslam ci sa oplati to kupit a precitat 😅
@bella.cullen. - no ja som si uz pozrela trailer na VD na 6 epizodu tak uz sa neviem dockat 😀 ja rozmyslam, ze to prestanem pozerat, aby som mala pokope celu seriu a potom to pozrela bez toho, aby som musela stale cakat tie 2 tyzdne 😕
baby a citali ste uz aj ten kratky druhy zivot bree ?? manzel mi to vcera kupil, ete som nezacala citat - nebol cas ale citala som na to dobre recenzie. 🙂
@s.i.m.k.a1 ja to mam, aj som to zacala citat, ale precitala aso asi len 10 stran a odlozila som to, v porovnani s TW sa mi to necitalo tak dobre... ale asi ju pocas dlhych zimnych vecerov oprasim...
Ahojda holky,
úplnou náhodou jsem narazila na tuto diskuzi a hned jsem se musela usmívat od ucha k uchu 🙂 . Já se k TW dostala úplnou náhodou a šíleně mě to chytlo - v jednom týdnu jsem zhltnula všechny díly v knižní podobě. Manžel si myslel, že jsem asi úplně na hlavu a nejednou jsem si to myslela i já bo jsem se od knížky nemohla odlepit - ve 30 letech mě totálně dostala knížka určená puberťákům.... jsem hrozně ráda, že v tom nejsem sama a jsem tedy ve skrze normální romantická ženská😀 Filmy se knížkám v žádném případě ( už jen tím, že tam chybí pro mě důležíté scény ) nevyrovnají a co se dabingu týká tak nechápu, proč nebylo přeloženo doslova dle originálu, protože titulky byly ok. Můžeme se těšít na 1. část 4. dílu v listopadu 2011 v kině - opět tam asi budu sedět mezi samými puboši, ale asi to zvládnu ..... 😀 😀 😀
@olasek : vitaj medzi mimozami 😀
Baby ako tak sledujem VD, prisla som nato, ze teda Kristen Stewart sa ako Bella k Edwardovi nehodi. 😲 Staci sa pozriet na Elenu, je nadherna vzdy, necudujem sa, ze sa do nej zalubili dvaja upiri. Vedla nej je Kristen absolutne neatraktivna, normalne nechapem teraz co Edward na nej vidi. 😕 Ale, mozno, ze scenaristi naschval vybrali taku nemastnu neslanu babu aby ako upirka nas vsetkych ohromila. 😉 🙂
@cruela : jasne, tak je aj v knihe opisana, len nechapem preco 😲 to my len teraz trklo ked vidim Elenu aky je to markantny rozdiel.
@bella.cullen. :zda sa my, ze Kathrin ich vsetkych s prepacenim presti 😀 ale velmi ma Mason prekvapil, myslela som si, ze bude vacsi macho, a to je len dalsi Kathrinin poskok...no skoda. 🙂
@gina333 oni chtěj určo Danona a Stefana zlikvidovat, jeho kousnutí je přeci jdovatý...no nebudu nic prozrazovat, jsem na to prý expert 😀
@gina333 @bella.cullen. baby, nie vsetky sme kukali vsetky diely VD, takze neprezradzajte! 🤐 ja som sa nedostala este ani tam, kde je na scene Katrin, ale vdaka vam viem, ze sa objavi... takze pssst 😉
a bella je podla mna tak opisana, aby to bolo take nepochopitelne, ze sa do nej zalubi dokonale krasny Edward... lebo presne ako pisete, ked je niekto krasny, tak sa lahsie donho zalubia aj viaceri... ale ak je niekto taky vsedny ako Bella, tak to je potom zahadnejsie, ze si ju vybral krasny upir.. a je to nepochopitelne aj pre samotnu Bellu
@bella.cullen. hej, si expert na prezradzanie, presne ako pises 😀
@cruela sem psala už mlčííím 😀 🤐
jojo tak tak...
@cruela ach jo když mě to nedá 🤐 ale vážně už mlčím 🤐
Díky všem mimózkám za přivítání 😀 Teda holky, musím vám říct, že na Edwardovi se mi líbí nejvíc právě to Volvo. Jinak jsem vždy úplně pookřála pokud se objevil polonahý Jacob 😀 Stejně je skvělý, že tahle literatura dokáže odvést úplně z reality......je to nádherně relaxační 😀
@olasek tak to mě se na Edwardovi nejvíc líbí ty jeho zlatý oči a ostrý zuby 😀
@gina333 tak to máš teda těžkou diagnozu 😀 mě ani nenapadlo se s ním zdravit 😀 a s Damonem se jako nepozdravíš jo? 😀
@gina333 presne toto iste robim ja, tiez sa mu zdravim 🙂 a aj na mobile ho mam ako pozadie a tam sa mu tiez zdravim a remix Bella's lullaby mam ako zvonenie, takze to jeho "Are you affraid?" pocujem niekolkokrat denne 😀 a vzdy mu odpovedam ze "no", kolegyna je uz zvyknuta a tiez castokrat odpoveda aj ona 🙂
@bella.cullen. : toho ma zatial vycapeneho dcera, ale asi ich budem striedat aby sa neurazili. 😀 😉
@bella.cullen. inak, uz aj ja zacinam prichadzat Damonovi na chut... minule som kukala jednu cast a take oci tam hadzal, ze som skoro monito oblizala 😀 uzasny pohlad ma ten chlapec... a ked tak vykrivi tu pusu, no hned by som po nom skocila 😵

@gina333 já to právě musím skouknout hned, mě to nedá...to jako s knížkama Twilight, jsme si se ségrou objednaly k vánocům Zatmění a Rozbřesk, a JÁ obě hned přečetla (seděla jsem u toho třeba do 3 do rána) a na štědrej den jsem si přečetla poslední kapitolu Rozbřesk a pak sem byla nasr... že to mám přečtený tak rychle