icon

Upírské filmy a seriály

dreana
16. dec 2009

Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))

kavaapalma
6. jún 2010

nech si vyberie kazdy to co sa mu paci

diddi
6. jún 2010

ja som sa ako dieta hrozne bala rozpravky Carodejuv ucen - Krabat,od Karla Zemana...ked som tu rozpravku videla cca pred 4 rokmi,pochopila som,preco som sa tak bala - ten hlas,atmosfera a celkovy feeling ma znova dostal o niekolko rokov dozadu - znova som mala ten strach,uzkost a obavu

kavaapalma
10. jún 2010

uz len dvadsat dni 😀 😀 😀
potom si stiahnem vsetky casti original v angline...

ani3012
10. jún 2010

😵 😵 😵 tiež sa teším ! Budeme mať babskú jazdu 🙂

kavaapalma
12. jún 2010

ja sa tiez chystam do kina s kamoskami,to bude zazitok medzi pubertiackami 😀

gabika7706
13. jún 2010

@kavaapalma viac nas tam takych bude 🙂

ani3012
13. jún 2010

a aby nás nebolo viacej ako puberitakov 😀

kavaapalma
13. jún 2010

tiez si myslim... aspon snivat mozem,zeby sa take nieco prihodilo mne...

marorlinko
13. jún 2010

nevidela som ten film zatial,len pocula o nom, davali ho minule v telke,ale zrovna o polnoci sa m to nechcelo pozerat a potom ist spat🙂)))).

kavaapalma
14. jún 2010

ja som to uz videla velmi vela krat a stale ma to bavi pozerat,je to pre mna uzasny film-kniha a aj zostane

dreana
autor
24. jún 2010

Ahojky, ja ted čtu druhy dil vampýrské akademie, první mě naprosto uchvátil!! Znate někdo?

kavaapalma
24. jún 2010

ja to este nepoznam,ale chystam sa pocas dovolenky,ze si to precitam...
teraz ma hlavne zaujima premiera tretej casti,kedy uz konecne nabehnem do kina...
a tiez by mala ist na HBO aj premiera tretej serie True blood...

dreana
autor
24. jún 2010

jj na True Blood se těším jak mala holka,a bvzhledem, k tomu že film New Moon mě zklamal tak na trojku pujdu s kapkoui obav..

kavaapalma
26. jún 2010

mna ani nie,je pravda,ze kniha je pisana ovela lepsie,no vtiahlo ma to uplne do toho deja akoby som tam bola /to keby sa naozaj realne dalo,tak uz som tam/...ta scena,ked ju Edward opustil a ona z toho mala zle sny a prebudzala sa s placom a krikom-tak to som plakala aj ja...aj ked v realnom zivote taku lasku mat nebudem...
neviem ci si pocula,ze stvrtu cast chcu filmari natocit a rozdelit na dvakrat,kvoli tomu,ze je prilis dlha a nechcu z nej nic dolezite vynechat...

parvitas
1. júl 2010

@kavaapalma
@dreana
kočky, kedy začínajú vysielať True Blood na HBO? nevidela som upútavky.. :(

parvitas
1. júl 2010

myslím tým 3. sériu... tiež sa na ňu teším 🙂

ani3012
2. júl 2010

včera som ju videla 😵
je to dobre natočené,nemôžem sa stažovať páčilo sa mi to,len tie "sladké" scény sa mi zdali príliš dlhé 😀
Mali by ale rýchlo natočiť 4. diel,lebo Cullen starne 😀

kavaapalma
4. júl 2010

no ja si este pockam na premieru ,lebo v michalovskom kine to zacnu davat az od 21jula ach jooo...
teraz tusim reprizuju druhu seriu TRUE blood a budto hned po nej daju trojku,alebo az od septembra,co je skor pravdepodobne... uputavky zatial nejdu ziadne

gabika7706
4. júl 2010

tak ja som dnes bola na Eclipse, podla mna najlepsie natoceny film zatial zo vsetkych troch casti...

andusik
4. júl 2010

ja strašne zbožnujem filmy o upíroch, začalosa to s Buffy, interview s upírom, išlo cez van helsinga, underworld a neviem čo ešte, ale zatiaľ som sa kt omuto filmu ešte nedostala, brat ma schladil že je to taký sladák pre mladé žabky tak som teda zvedavá, ale neviem čo skôr prečítať knihu alebo pozrieť film?

gabika7706
4. júl 2010

@andusik ked som isla na Sumrak do kina s kamoskou, ani som netusila o co ide, len som jej akoze robila sluzbu, ze s nou idem a aha...som z toho totalne paf, precitala som hned obe knihy za 2 dni 😀 ... neviem, co je lepsie, ci citat alebo pozerat skor, kazdemu ine vyhovuje...Btw, je to mozno sladak, ale dnes v kine, co som sa poobzerala bolo skoro cele osadenstvo tak okolo 30 r....a dokonca dost chlapov, co som bola prekvapena. Zabky na to boli asi hned na predpremiere 🙂

andusik
4. júl 2010

tak uvidím čo zoženiem skôr či knihu alebo film na dvd, dúfam že aspoň tá prvá časť už vyšla, lebo do kina sa teraz nedostanem

gabika7706
4. júl 2010

@andusik jaaj ta prva cast uz vysla na DVD aj v papierovom obale, stala okolo 5 eur, to zozenies urcite 😉 a pred mesiacom cca vysla uz aj 2. cast. A poslem Ti este IP 😉

sammy19
5. júl 2010

ahojte kocky, pridavam sa do fanklubu🙂 Twilight ma totalne dosta, doniesla mi prve dve casti sestra na DVD-cku. Najprv sa mi to ani nechcelo pozerat, no a dopadlo to so mnou tak, ze sa neviem dockat, kedy uvidim Zatmenie. No a od Jeziska, alebo radsej na narodky (tie su skor) chcem celu sagu v kniznom vydani 😀
No ale to nielen ze ja som z toho filmu unesena, aj moj manzel 😀 😀 😀

ani3012
5. júl 2010

@gabika7706 Twilight je jeden z mála filmov,ktoré sa mi páčili aj keď som knihu mala už prečítanú. Je to dobre natočené a vlastne všetko podstatné z knihy je vo filme

gabika7706
5. júl 2010

@sammy19 tak to mas super, ten moj normalne ziarli 😀 ale zas mam dovolene vsetko, okrem obliecok do postele, toto mi razne vysvetlil, ze s NIM alebo pod NIM on spat nebude a nezela si, aby som taketo obliecky kupila.
Ale chcela som 😀

gabika7706
5. júl 2010

@ani3012 to ano, ale skoro presne podla knihy je az ta tretia cast natocena, aj ked viem, ze neda sa vsetko z knihy dat do filmu. Som velmi zvedava, ako natocia tie dalsie dve casti ..

sammy19
5. júl 2010

@gabika7706 - gabika to je dobre, ze s NIM alebo pod NIM spat tvoj manzel nebude 😀 😀 😀
ja sa snazim pred mojim manzelom prilis ohnivo nevyjadrovat o Ewardovi alebo Jacobovi, aby moc neziarlil 😀 to riesime skôr so sestrou, take debaty 😎
Ja som chcela ist s manzelom dnes do kina, ale asi nam to nevyjde ☹

pekny den

sammy19
5. júl 2010

@sammy19 - boze, pisem ako tatar. Myslela som o Edwardovi, nie Ewardovi 😅

ani3012
5. júl 2010

@gabika7706 veď ja som aj myslela trojku 😉
a a ké ďalšie dve časti ? ja som čítala len 4 knihy 😕