icon

Upírské filmy a seriály

dreana
16. dec 2009

Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))

bella.cullen.
13. okt 2010

@ronie na ten link co jsi hodila je error 😒 no manža mi to snad stáhne přez torent....já to chci vidět...

ronie
13. okt 2010

byla tam špatně ta koncovka
http://czshare.com

womenne
14. okt 2010

Ahojte baby mam stiahnutu dvojku TS na flaške ale nejde mi nadstavit titulky pritom ich tam mam.Kámoška mi radila že to mam "pretiahnut" na čiernu plochu filmu ale fakt to nejde. Poradite?

bella.cullen.
15. okt 2010

http://www.stmivani.eu/52-rozbresk/breaking-daw... tyhle budou hrát upíry v Breaking Dawn

cruela
15. okt 2010

@bella.cullen. no, uvidime, akych upirov z nich spravia 🙂 zatial sa mi paci volba Benjamina, Peter tiez nie je na zahodenie 😉 , Alistaira som si predstavovala starsieho chlapa, ale mozno ten herec bude vyzerat inak... Rumuni sa mi pacia uz teraz, nemyslim vyzrom, uz z knihy su mi sympaticki 😎 a Siobhan som si predstavovala taku maxi-zenu, podla fotky mi tak nepride... a brazilcanky su krasne!

kavaapalma
15. okt 2010

@gabika7706 ked mam casu tak si co to o nich vsetkych precitam... ale teraz ho mam dost malo a za chvilu uz musim bezat do roboty...

gina333
15. okt 2010

@bella.cullen. : v podstate su vsetci krasni 🙂 baby dnes smutim, nemame VD 😢

bella.cullen.
15. okt 2010

@cruela mě se taky líbí Benjamin, všichni jsou dobrý a budou ještě lepší až jim udělají žlutý a červený oči a bílou pleť 😀

bella.cullen.
15. okt 2010

tady jak je pěknej červenookej 😀

bella.cullen.
15. okt 2010

Irina je hezká

bella.cullen.
15. okt 2010

@gina333 já taky smutním...bylo to na konci tak napínavý 😠

cruela
15. okt 2010

@bella.cullen. @gina333 ja nesmutim, este mam stale v zalohe 5.diel 🙂

zuzik.3
15. okt 2010

ty červené oči se mi na nich nelíbí, lepší jsou zlaté 😵

bella.cullen.
15. okt 2010

@zuzik.3 to je jasný že zlatý 😉 😀

bella.cullen.
15. okt 2010

@cruela to jsi dobrá 😅

bella.cullen.
15. okt 2010

jdu koukat na poslední díl Moonlight....po druhý 😀 a pak na being human...konečně to mám stažený, tak jsem zvědavá.....

cruela
15. okt 2010

@bella.cullen. sa z teba zblaznim 😀 😝

lienka2912
15. okt 2010

baby, prosím vás, nemala byť už nová časť upírskych denníkov? či tento týžden nebude?

gina333
15. okt 2010

@lienka2912 : tento tyzden to nebude. 😠

lienka2912
15. okt 2010

no do kelu, a tak som sa tešila!!!

bella.cullen.
15. okt 2010

@cruela 😀 😅

cruela
15. okt 2010

@bella.cullen. ale mam taky pocit, ze dnes si uz ten piaty diel pozriem a potom sa vrhnem na Moonlight, skusim bez titulkov...

bella.cullen.
15. okt 2010

@cruela no to budeš mít akorát týden do dalšího dílu 😉 a na ten Moonlight koukni,já jsem z toho ohromě nadšená 😵 ten Mick má tak hezký hlas 😵 😅 to se zaposlouchej, já to dám snd znova 😅 😀 a všimni si těch jeho sexy upířích skoků...😀

ronie
15. okt 2010

bello pomooc, máš celou 2.sérii being human??? Mě chybí 4,5,6.díl, mohla bys mi buď poslat odkazy nebo emailem nebo já nevim jesi to nějak jde🙂))))?? 🙂 😀 😝 Sice je to podle mě neslabší setiál co do vzhledu úpírů a jejich nadpřirozených vlastností🙂,ale zas je to i vtipný a přeměna vlkodlaků je hodně dobrá🙂

ronie
15. okt 2010

cruello a co máš s titulkama za problém? Stáhneš na titulky.com zazipovaný, rozbalíš a BS playreru je vložíš do filmu, klidně ti dám podrobnější popis🙂))

jaj už aby tu by\l breaking down, já si taky Siobhan představuju obří🙂)Nejhorší bude to čekání na 2.díl potom🙂))

bella.cullen.
15. okt 2010

@ronie 6 díl jsem stáhla na ulož.to, jinak to stahuju z tvého odkazu a k 4,5 jsem se nedostala, na CZshare to není????????

bella.cullen.
15. okt 2010

@ronie Cruela to dá anglicky 🙂 šikula 😉

bella.cullen.
15. okt 2010

@ronie jako ted jsem na to koukla a fakt tam ta 4,5,6 nejní...tak to nevím kde to splašit 🙄

ronie
15. okt 2010

já už prošla celej googl a tam to je na různých torrent webech ale to netuším jak funguje ☹

ronie
15. okt 2010

a pak sem to našla online,ale tomu zas já bez titulek nerozumím:(((