Upírské filmy a seriály
Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))
@gabika7706 no tak to bude asi dobrý, jdu stahovat 🙂 pokud to na ulož.to je...
cruela, myslela jsem ty odkazy cos sem dala těch 3 dílů-to nebyly torrenty....já bych to přes tu stránku ráda stahovala ale netušim jak, už sem zaregistrovaná horem dolem,ale pořád mi to nejde:((
torrenty se mi stahujou týden jeden díl:(((
když to zadám na googlu tak toho vyjde spoustu,ale většinou chtěj prachy:(((
když to zadáš na googlu tak ten s tím problém nemá... 😕
tak já nevim ☹ chjo to bylo tak napínavý zrovna 😝
@ronie http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Being_Huma... druha seria ma len 8 dielov
ach jo a co ta 3. už se dá sehnat... 😢 co já nebohá budu teď pozerat? 😀
aha nedá ☹ to je tragédie 😝 😀
ty jeho oči...to snad není ani možný 😵
@bella.cullen. : akoze uz som umrela. 🙂 🙂 To co sem davas za fotky prosim ta??? 😲 Neskutocne nadherny chlap. 😵 😵 😵
@gina333 to jsou z facebooku, je nádhernej...ty oči!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😵
akoze fakt, damon je taky uuuuuuuuzasny! sa mi na vyzor paci uz viac ako edward 😅
černé vlasy + modré oči 😵 😵 😵 to miluju, ale někde se zbytečně moc šklebí
je hezkej,ale štve mě ten gel ve vlasech, to vypadá , že se 100let nemyl, já to nemám ráda, jinak je hezkej,ale mě se líbí víc Edward🙂 a nejvíc stejně Mick 😀
mě se taky asi nejvíc líbí Mick 😵 pak Damon s Edwardem....atd.... 😵
@bella.cullen. @ronie kurnik sopa, uz sa budem musiet pozriet na toho vasho Micka 🙂
@cruela to musíš 😀
@bella.cullen. ked bude mat den 48 hodin, mozno to aj stihnem 😀
@cruela ach tak toho se asi nedočkáš ☹
@bella.cullen. hmm, tak to budem musiet inak vymysliet.... 😀
tak holky, stahuju seriál Haven-neznáte někdo?? Nevím jesi tam bude nějakej úpír,ale měli by tam být lidi s nadpřiroz.schopnostmi,tak aspoň to 😝 😀
Gabika dala tip na Night watch a Daily watch to by mohlo být dobrý, zítra stáhnu 😉 upír se tam asi mihne 😀

@ronie no, nejak som to nenasla, jedine cez torrenty alebo na rapidshare, hadzala som vtedy link, kde je cela druha seria... takze to budes musiet tahat cez torrenty alebo na viackrat z rapidu... skusim este pohladat, ak najdem, dam vediet