Upírské filmy a seriály
Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))
@bella.cullen. kniha docitana 🙂
@nini78 vysledky ma neprekvapuju (aspon nie prve miesta), koho ano? 😎
@gabika7706 ani mna 😀 , aj keď musím priznať že tretie miesto ma milo prekvapilo, moja veľká láska z mlááádííí 🙂
vysledky su jednoznacne 🙂 🙂 😀 😀
@gabika7706 tak dočteno 🙂 musím si tu knihu najít online, a co film koukneš teda?
hééj zejtra VD se těšííím 😀
@gina333 ja tak isto verim na anjelov a urcite je nas takych viac...
ten moj na mna dava pozor a ja som mu zato velmi vdacna... nedavajte tu take nepekne fotky s RP prosim,kazi to celkovo celu stranku 😅
@bella.cullen. : ja uz pocitam minuty 😉
@bella.cullen.
@gina333 aj jaaaaa pocitaaam 🙂
@bella.cullen. no raz si snad najdem aj na to cas, podla tej ukazky kt. som videla to nebolo tak strasne, len mi je divne, ze story o Hakanovi konci pri tej nemocnici, v knihe je normalne rozvinuty dalej dej... 😕
@gina333
@s.i.m.k.a1 dnes 🙂 😵
@gabika7706 knížky jsou vždy lepší než film...snad jsem něco ale nepřehlídla, jo a ona udělá upíra z jedný ženský...pravě jak si viděla tu ukázku, jak tam líže ze země krev, tak pak právě kousne tu ženskou, no spíš to nedokončí, on jí chlápek ty ženský z ní odkopne...atd to bys musela vidět, a docela to má podivný konec...budu muset na to kouknout znova jsem to pozapoměla 😅
@kavaapalma už sem nedám takový fotky (ale nedá mi to, se nepodělit 😀 )...ono se na to nedá moc koukat že 😝 radši at Robka vidíme krásnýho 😀 ale ošklivej umí být taky 😀
tak na ulož.to ještě nic....
Tak už VD stahuju 😵
@bella.cullen. : ja zase pockam na titulky 🙂 dufam, ze cruela uz stihla pozriet 5-u cast, aby sme jej nieco neprezradzali. 😀
@gina333 taky musím čekat, jen letmo jsem to prolítla a asi to bude trošku doják na konci...ale psssst
taky doufám že to skoukla ať si pak můžem vypisovat dojmi 😵
@bella.cullen. no to viem, ze urobila upira z tej Virginie, vsak v podstate o tom je dost podtatna cast knihy potom....mam taky pocit, ze vo filme asi nebude vsetko /ako inak/, ale ze to az tak skresaju...
Jaaj a kupila som si dnes Eclipse kalendaaar, krical na mna z vykladu jeden posledny kus. Tesim sa, len nevem, kam si ho zavesim 😀
@gabika7706 tu knihu si vážně musím přečíst, ta musí být vážně lepší jak film....
a ten kalendář ti moc závidím 🙂...u nás sem nic takového neviděla 😒
ja som to stiahla uz o 5 rano, ale pockame si ete na titulky... 🙂
tu je zopar fotiek z kalendara 🙂
@bella.cullen. skus tu http://www.curepink.cz/produkt/twilight-saga/ec...
@gabika7706 supééér 😵
@gabika7706 jeeeeeeeeeee aj ja cem velmi taky kalendar a ja ho musim mat,musim obehat vsetky knihkupectva atd. ...moj Edward,radsej si idem dat studenu sprchu..
s titulkama k VD to zatím vypadá bledě žeee?? 🙄
to ja ti neviem 😅 uz to cem konecne skuknut no mam kedy,zase musim do prace...je sice pravda,ze som nevidela ani prvu cast,ale kukla som si ukazky,tak uvidim...
ted jsem našla na titulky.com ale musela jsem se kuli nim registrovat, tak snad budou sedět, ty jsi pracovně vytížená cooo 😒
tak už můžu koukat na VD ale nechám si to na večer 🙂
@kavaapalma ja som ho kupila v predajni s CD a DVD, tak skus prip. aj tam 😉
baby, na uloz.to ste registrovane, ci len to pomale stahovanie vyuzivate?
@gabika7706 já registrovaná nejsem a stahuju si díl po dílu a v pohodě 😉
holky, tak VD mazec jako, Stefan teda umí zharát na city 🙂 jéé a teď celej tejden nic 😝 Jáb to teda prokládám alespoň Haven,ale to je fakt seriál na nic-žádnej úpír 😝 😀
zahrát ne zhárat 😀 😀 😀

baby, že 31 najsexi upírov 😀 http://www.glamourmagazine.co.uk/celebrity/cele...