icon

Upírské filmy a seriály

dreana
16. dec 2009

Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))

zuzik.3
22. okt 2010

holky, fakt bomba 😲

bella.cullen.
22. okt 2010

jooo VD bomba, se nedočkám dalšího dílu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ta Katrin je pí*a pardon 😀

bella.cullen.
22. okt 2010

jdu si to pustit znova 😅

s.i.m.k.a1
22. okt 2010

@zuzik.3
@bella.cullen. akoze superrrr 🙂 nech uz je dalsi diel 🙂 ak budem zase cakat 2 tyzdne tak ma slahneeee 😀

bella.cullen.
23. okt 2010

@s.i.m.k.a1 budem čekat týden ale i to dost dlouhá doba 😒 a pak 18 a 25.11 VD nebudou 😝 ...mě je tak trochu líto Masona.... 😔 takovej fešák

gina333
23. okt 2010

@bella.cullen. : aj ja som si myslela, ze Mason tam pobudne dlhsie. 🙄

Baby to co bola za cast? Isla som sa pos.at od strachu, ale Damon bol DABELSKY uzasny, krasny, neskutocny, no nemam slov. 😵 😵 😉 😉

gina333
23. okt 2010

Ja som si vecer lahla, moja posledna myslienka patrila Damonovi, a celu noc sa my sniva s Jakubom Prachařom. 😲 😀 No je toto normalne???? 😉 😉 😉

zuzik.3
23. okt 2010

@gina333 aj moje poslední myšlenka patřila padouchovi Damonovi a zdála se mi uplná hrůza hrozná, jsem se probudila spocená ve 4 hodiny a nemohla jsem usnout 😖 😲

bella.cullen.
23. okt 2010

@gina333
@zuzik.3 😀 😀 to je pr*el 😀 já myslela na chudáka Masona a zdálo se mi o Ericovi z True blood a pak o upírech 😀 koukám jak nám to pěkně leze na mozek 😀 😀 😝

bella.cullen.
23. okt 2010

takový hodně zmatený sny.... 😝

bella.cullen.
23. okt 2010

a nesnáším štrašně moc Katherin 😠 😠 😠

gina333
23. okt 2010

@bella.cullen. : ale aspon sa ti snivalo o upiroch 🙂 🙂 🙂 🙂 ale Prachař, to co je za haluz?? 😀 😀 😀 ano Katherin aj mne pije krv. 😠

bella.cullen.
23. okt 2010

@gina333 😀 😀 jo ale hodně divný sny.....asi na Prachaře moc myslíš..... 😀

gina333
23. okt 2010

@bella.cullen. : no asi hej, musim uznat, ze hlas ma perfektny. 😉 aj teraz mam pustene ako zvukovu kulisu CS hlada talent. 😀

bella.cullen.
23. okt 2010

@gina333 tak se nesmíš ničemu divit 😀

ronie
23. okt 2010

ahojky, tak já furt pročesávám net, jesi narazím na nějakej další seriál o úpírech a povedlo se: The Gates
zatím bez recenze-stahuji první díleček🙂))

s.i.m.k.a1
23. okt 2010

kocky.. tak ja som akurat docitala VD5 co som si vcera kupila. Poviem vam, ze nic moc. Autorka to odflakla, tie 4 casti predtym boli ovela lepsie. Asi sa snazi len vyse zarobit, nechapem, na co to pokazila a pise dalej. ked je tematika upiri, to je super. Ale co dokazala z Eleny urobit... A nepaci sa mi, aky je v knihach Damon zly. Je tam doslova zloduch 😠 v knihach sa mi ani trosku nepaci... 😒

s.i.m.k.a1
23. okt 2010

@bella.cullen. tak super, ze bude buduci tyzden, som si to pomylila. No 2 tyzdne bez VD?? 😠 Ufff.. ☹ Ale mne sa moc Mason nepacil, hlavne ked som zistila, ze chrape s Katherine. A to je tiez pekna mrcha...

gina333
23. okt 2010

@s.i.m.k.a1 : mne stacili tie prve styri casti, piatu ani nezacnem radsej citat. 😲 Ja som v tych knihach Elenu doslova neznasala, bola namyslena a zahladena do seba, co vo filme nastastie nie je. 😉

s.i.m.k.a1
23. okt 2010

@gina333 mne sa pacila, ale ale v 5ke uz je nejaka divna... a aj to divno skoncilo. tak som sa nahlila si ju kupit, vcera dosla k nam do knihnkupectva ale ako som sa na nu mohla aj vykaslat. keby som vedela... toto mohla autorka napisane asi tak za pol dna. Aj ja by som to lepsie vymyslela 😒

gina333
23. okt 2010

@s.i.m.k.a1 : tak len dufat, ze serial nebude podla knihy natoceny. 😉

s.i.m.k.a1
23. okt 2010

@gina333 no to fakt. stale nechapem, preco to takto autorka napisala. asponze mame serial a mame sa z coho tesit. tato kniha ma sklamala.
a neviem, ci som pisala ete davno k tej bree od meyerovej - prijemne prekvapila, velmi sa mi pacila - odporucam 😉

ronie
23. okt 2010

tak rezence The Gates-naprostá bomba-městečko plné úpírů a vlkodlaků, něco mezi Moonlight a Haven, uzavřené luxusní městečko kde žijí lidé a ,,další,, s různými tajemnostmi 😀 😝 Úpíři jsou naprosto v pořádku´-rychlost, síla, krása, zuby🙂)) Vlkodlaci taktéž mají vše co mají mít🙂 MOc doporučuji 😉 Stáhnete na ulozto a titulky.com(od hrobak.jaromer)

nini78
23. okt 2010

@s.i.m.k.a1 je som sa tej Bree dosť dlho vyhýbala, nejako som sa k tomu nemohla odhodlať, no proste som si nevedela predstaviť, čo na tom môže biť zaujímavé, ale.... potom so to sfúkla za chvílku, tiež odporúčam 🙂

bella.cullen.
23. okt 2010

@ronie jééj tak to stáhnu, kolik to má dílů?? mě už se prd do počítače vejde... 😒

bella.cullen.
23. okt 2010

@ronie tak už stahuju a koukám asi 13 dílů coo?? doufám že jedna série 😅

bella.cullen.
23. okt 2010

@s.i.m.k.a1 mě se Mason vzhledově líbil ale byl to sičák to jo 😒 a Katherine je čůza jak hrom 😠

ronie
23. okt 2010

já už musím všechno hned mazat, máme počítač taky zahlcenej🙂 Mimochodem Haven se mi nakonec líbilo,ale nejhorší je, že to není ukončený a kdoví kdy bude další série-jako se vším 😀 😝

s.i.m.k.a1
23. okt 2010

@nini78 ja som bola na tom rovnako. myslela som si, ze sa meyerovej iba zda ze malo zarobila a potrebuje sa opat zviditelnit a zarobit. ked som ju zacala citat som sa od nej nevedela odtrhnut 😀 😀 dlho som si ju nechcela kupit a odsudzovala som ju - nepravom 😀 a nakoniec som povedala mm ked siel do obchodu nech mi ju kupi a padla za vecer ako flasa 😀

s.i.m.k.a1
23. okt 2010

@bella.cullen. no je to sympatak, ale Damon je Damon 😀 😀 😀 ale v poslednej dobe sa mi opat zacina pacit Stefan.. 😅