icon

Upírské filmy a seriály

dreana
16. dec 2009

Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))

bella.cullen.
24. okt 2010

@s.i.m.k.a1 mě se Stefan líbí už od začátku a Damon je Damon 😵 stejně nejlepší je Mick 🙂 vlastně všechno co má ostrý zuby 😀 tu Bree si budu muset taky přečíst, když to tak chválíte 😅

gina333
24. okt 2010

Ja som sa konecne dostala k Remember me, uz som asi v strede filmu a znovu a znovu som sa uistila v tom, ze pre mna je Pattinson ten naj. 🙂 Dokazem sa na neho pozerat so zatajenym dychom, no nemam slov., proste som donho. no. 😀

bella.cullen.
24. okt 2010

@gina333 😀 mě se v Remember moc nelíbil, u mě vede jako Edward Cullen..... 😅

gina333
24. okt 2010

@bella.cullen. : tak dopozerane, poslednu polhodinu som komplet prerevala, ledva som videla na obrazovku 😖 😖 😖 no treba my to? ja uz nechcem aby v takychto filmoch hral, chcem ho vidiet stastneho, sakris, ale ma ten film dostal. 😒

bella.cullen.
24. okt 2010

@gina333 😒 twiligt ale o moc lepší že? jako líbilo se mi to ale už bych na to asi nekoukla.... 😖

gina333
24. okt 2010

@bella.cullen. : to mas pravdu, na ten film sa uz nikdy nepozriem. ☹

zsuzsu
24. okt 2010

Ahoj. pridavam sa do clubu 😀 dcera ma dnes 15 a spravila som jej takuto tortu, no moc sa mi nepodarila ale aspon chuti veeelmi dobre. Inak som tiez blazon do twilightu,asi az moc. neni tyzden co by som si nekukla 1,2,3ku. kniha citam do okola, ale co uz ked mi sibe na stare kolena 😀

cruela
24. okt 2010

@zsuzsu odpadla som z tej torty!!! to si ty robila? ja mam buduci mesiac narodky, tak si asi u teba objednam 😀

zsuzsu
24. okt 2010

dakujem, ale chcela som to spravit lepsie, ale robila som to po poobednej do 4tej rano, no a taky je vysledok. ked prides preto do UK tak Ti to spravim 😀

cruela
24. okt 2010

@zsuzsu aha, tak potom asi nie.... 😅 ale super inspiracia!

bella.cullen.
24. okt 2010

@zsuzsu to je nádhernej dort a určo i výdornej 😅

@cruela tak co????viděla si VD???? 😉

cruela
24. okt 2010

@bella.cullen. nie, ani tu patku som este nevidela ☹ a preto som vas radsej ani necitala.... 😎

gina333
24. okt 2010

@zsuzsu : nenormalne krasna torta, aj ja xem 🙂 🙂 🙂 daj aspon recept please ado si to robila. 🙂

@cruela : ty nezahalaj prosim ta, 6. cast je uplny masaker 🙂 😉

kavaapalma
24. okt 2010

@bella.cullen to ano mas pravdu,tento mesiac som dost pracovne vytazena a zrejme to tak bude aj v novembri,no nejak to musim zvladnut...
preto ma stve,ze nemam cas na tie vsetky serialy a potom neviem o com to tu tocite

bella.cullen.
24. okt 2010

@cruela jj nezahálej 6. fakt super....... 😉

s.i.m.k.a1
24. okt 2010

@bella.cullen. o akej 6tke sa to bavite?? 🙂 🙂 🙂
@zsuzsu torta je naaadherna , skoda zjest 😉

bella.cullen.
24. okt 2010

@s.i.m.k.a1 no o VD 6 dílu přeci 😉

s.i.m.k.a1
24. okt 2010

@bella.cullen. jaaaj no ta bola perfektna 🙂

kett
25. okt 2010

ahoj holky,
sice do vasi diskuze nechodim, ale parkrat jsem nahledla. Vcera jsem objevila e-books knihovnu, kde se daji stahnout ruzne sci-fi a fantasy knihy, Nasla jsem treba Upirske deniky, nebo treba Hostitele od S. Meyer. Tak to sem hazim, kdyby se vam to hodilo - na te strance jsou dva odkazy na tu knihovnu.
http://www.janvaclavik.cz/?clanek=e-books-sci-f...

bella.cullen.
25. okt 2010

@ronie tak jsem skoukla první díl The Gates a dost dobrý 😵 a zase je na co koukat 😀 super 😵 😵

bella.cullen.
25. okt 2010

@kett díky za odkázek 🙂

kett
25. okt 2010

@bella.cullen. neni zac🙂. treba se bude nekomu hodit🙂

womenne
25. okt 2010

@bella.cullen. moc dakujem už som si to pozrela a super,som nadšená a nemožem sa dočkať dalších častí 😵 😵

bella.cullen.
25. okt 2010

@womenne 😉 není zač, už bude jen poslední díl Rozbřesk natočený na dvě části, a první část bude natočená až v listopadu 2011 😒 ale bude to stát zato 😵 😵

kavaapalma
25. okt 2010

no ale tak dlho cakat,to sa mi velmi nechce 😖 urcite to bude stat zato... zajtra idem do mesta tak skusim pohladat kalendar s eclipse... drzte mi palce...

hame
25. okt 2010

Hoj holky, náhodou sem narazila na tuhle diskusi, hlásím se jako další vampire- maniak :.-))

Twillight mám celej přečtenej už asi 100x o opakovaným sledování filmů ani nemluvim a VD to je moje droga 😀 Každej pátek hned ráno stahuju novej díl 😀 😝 a pak zoufale čekám ještě celej den na titulky 😀 Teď ta 14ti denní prodleva byla nekonečná 🙄

cruela
25. okt 2010

@bella.cullen. zas mas nove na pozeranie????? ja sa ozaj z teba uz definitivne zblaznim!!!! 😀

@hame caf mimoza 🙂 my si totiz tak hovorime 😉

inak babulky, trosku od veci, ale potrebujem sa "pochvalit"... od dnes som definitivne a legalne volna pre potencialneho upira, dnes nas rozviedli....

ajan
25. okt 2010

Ahoj, miluju upírské filmy a seriály, nevíte, kde bych sehnala kalendář s Ianem Some.. nebo VD? Děkuju 😉

s.i.m.k.a1
25. okt 2010

@cruela gratulko, dufam, ze si ta nejaky upir najde 😉 a potom ho posli aj za mnou, aj sa rozvediem koli nemu 😀 😀 😀

bella.cullen.
25. okt 2010

@cruela taky gratulko, nákej upír na tebe jistě někde čeká!!!! 😵 až ho najdeš tak pak taky pošly jeho kámoše ke mě 😀 😀 jo jo mám pěkný pokoukáníčko The Gates fakt super to si taky stáni 😉 ...upíři, mladý kluci vlkodlaci s krásnejma žlutýma očima 😵 😵............ fakt docela dobrý 😵 😵 😀

jooo a zdravým nový mimozky 😀 😀