Upírské filmy a seriály
Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))
Ja som sa konecne dostala k Remember me, uz som asi v strede filmu a znovu a znovu som sa uistila v tom, ze pre mna je Pattinson ten naj. 🙂 Dokazem sa na neho pozerat so zatajenym dychom, no nemam slov., proste som donho. no. 😀
@gina333 😀 mě se v Remember moc nelíbil, u mě vede jako Edward Cullen..... 😅
@bella.cullen. : tak dopozerane, poslednu polhodinu som komplet prerevala, ledva som videla na obrazovku 😖 😖 😖 no treba my to? ja uz nechcem aby v takychto filmoch hral, chcem ho vidiet stastneho, sakris, ale ma ten film dostal. 😒
@gina333 😒 twiligt ale o moc lepší že? jako líbilo se mi to ale už bych na to asi nekoukla.... 😖
@bella.cullen. : to mas pravdu, na ten film sa uz nikdy nepozriem. ☹
dakujem, ale chcela som to spravit lepsie, ale robila som to po poobednej do 4tej rano, no a taky je vysledok. ked prides preto do UK tak Ti to spravim 😀
@bella.cullen. nie, ani tu patku som este nevidela ☹ a preto som vas radsej ani necitala.... 😎
@bella.cullen to ano mas pravdu,tento mesiac som dost pracovne vytazena a zrejme to tak bude aj v novembri,no nejak to musim zvladnut...
preto ma stve,ze nemam cas na tie vsetky serialy a potom neviem o com to tu tocite
@cruela jj nezahálej 6. fakt super....... 😉
@bella.cullen. o akej 6tke sa to bavite?? 🙂 🙂 🙂
@zsuzsu torta je naaadherna , skoda zjest 😉
@s.i.m.k.a1 no o VD 6 dílu přeci 😉
@bella.cullen. jaaaj no ta bola perfektna 🙂
ahoj holky,
sice do vasi diskuze nechodim, ale parkrat jsem nahledla. Vcera jsem objevila e-books knihovnu, kde se daji stahnout ruzne sci-fi a fantasy knihy, Nasla jsem treba Upirske deniky, nebo treba Hostitele od S. Meyer. Tak to sem hazim, kdyby se vam to hodilo - na te strance jsou dva odkazy na tu knihovnu.
http://www.janvaclavik.cz/?clanek=e-books-sci-f...
@ronie tak jsem skoukla první díl The Gates a dost dobrý 😵 a zase je na co koukat 😀 super 😵 😵
@kett díky za odkázek 🙂
@bella.cullen. neni zac🙂. treba se bude nekomu hodit🙂
@bella.cullen. moc dakujem už som si to pozrela a super,som nadšená a nemožem sa dočkať dalších častí 😵 😵
@womenne 😉 není zač, už bude jen poslední díl Rozbřesk natočený na dvě části, a první část bude natočená až v listopadu 2011 😒 ale bude to stát zato 😵 😵
no ale tak dlho cakat,to sa mi velmi nechce 😖 urcite to bude stat zato... zajtra idem do mesta tak skusim pohladat kalendar s eclipse... drzte mi palce...
Hoj holky, náhodou sem narazila na tuhle diskusi, hlásím se jako další vampire- maniak :.-))
Twillight mám celej přečtenej už asi 100x o opakovaným sledování filmů ani nemluvim a VD to je moje droga 😀 Každej pátek hned ráno stahuju novej díl 😀 😝 a pak zoufale čekám ještě celej den na titulky 😀 Teď ta 14ti denní prodleva byla nekonečná 🙄
@bella.cullen. zas mas nove na pozeranie????? ja sa ozaj z teba uz definitivne zblaznim!!!! 😀
@hame caf mimoza 🙂 my si totiz tak hovorime 😉
inak babulky, trosku od veci, ale potrebujem sa "pochvalit"... od dnes som definitivne a legalne volna pre potencialneho upira, dnes nas rozviedli....
Ahoj, miluju upírské filmy a seriály, nevíte, kde bych sehnala kalendář s Ianem Some.. nebo VD? Děkuju 😉
@cruela gratulko, dufam, ze si ta nejaky upir najde 😉 a potom ho posli aj za mnou, aj sa rozvediem koli nemu 😀 😀 😀
@cruela taky gratulko, nákej upír na tebe jistě někde čeká!!!! 😵 až ho najdeš tak pak taky pošly jeho kámoše ke mě 😀 😀 jo jo mám pěkný pokoukáníčko The Gates fakt super to si taky stáni 😉 ...upíři, mladý kluci vlkodlaci s krásnejma žlutýma očima 😵 😵............ fakt docela dobrý 😵 😵 😀
jooo a zdravým nový mimozky 😀 😀

@s.i.m.k.a1 mě se Stefan líbí už od začátku a Damon je Damon 😵 stejně nejlepší je Mick 🙂 vlastně všechno co má ostrý zuby 😀 tu Bree si budu muset taky přečíst, když to tak chválíte 😅