icon

Upírské filmy a seriály

dreana
16. dec 2009

Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))

cruela
25. okt 2010

@bella.cullen. no, stiahnut si to mozem, ale asi to nepozriem 😀 aj moonlight tak dopadol, odpociva na harddisku a caka, kedy budem mat cas... ale teraz mam vela fotenia, tak asi az po vianociach najskor...

@s.i.m.k.a1 @bella.cullen. ok, tak ja tych vampirov otestujem a ked budu fajn, tak zozeniem pre vas kamosov 😉

bella.cullen.
25. okt 2010

@cruela hééj to musíš na Moonlight kouknout to je nejlepšejšííííí 😵 😵 né že to někde zapomeneš 😀 😝 a The gates musíš taky ti to nakazuju!!!!!!!!!!!!!!!!! 😀 až budeš mít ten čas no... 😒 a stěma otestovanejma upírama počítám 😉 😀

cruela
25. okt 2010

@bella.cullen. ok, tak ja to idem hned stahovat, nech nezabudnem 😀

ronie
25. okt 2010

a já už zas nemám na co koukat ☹ ☹ the gates bylo cool ale bacha bello zas to končí velice napínavě a 2.série nejspíš ani nebude 😠 ☹ ☹ ☹ ale jinak hustý jako 😀

ronie
25. okt 2010

holky já sem s kámoškou 2 úpíry v baru potkala 😀 fákt-byli úplně přesný, sice neukázali zuby,al museli to být úpíři🙂)) ten jeden co sem se s nim ,,bavila,,(rukama nohama-anglicky🙂)) já, vypadal přesně jako Mick a teda totálka mě okouzlil-přesně jak úpír🙂))) no ale já mu hned vyžvanila, že miluju manžela-blbec sem 😀 😀 😀 byl božskej 😵

cruela
25. okt 2010

@ronie sorry za vyraz, ale fakt si blbec 😀 😀 😀 a druhykrat ked takych stretnes, tak ich posli ku mne 😉

bella.cullen.
25. okt 2010

@ronie no to jsi...jsi mohla mít upíra 😀 😀 a dík za tip na The gates jsem nadšená a už ted jdu čučet na 8 díl...ty vo*e taky nebudu mít zase na co koukat, ale mě to nedá si nechat náký díly na potom 😀 😝

ronie
25. okt 2010

tak zde jsou další tipy na filmy,knížky a sem tam nákej seriál-stauju 1.dílek blood ties 😉 uvidíme vocogo
jinak sem ještě neviděla(vostuda) Interview s úpírem a Královna prokletých 🙂

cruela
25. okt 2010

ok, asi prestavam citat tuto diskusiu 😀 😀 😀

ronie
25. okt 2010

😀 tak podle toho jak sem na to mrkla bude blood ties taky ok a má asi 5 sérií 😀 😀 😀 ale dneska už jdu hajat 😀 😝 😉

bella.cullen.
25. okt 2010

@ronie Interview s upírem jsem za mlada milovala 😀 😀 královnu prokletých sem taky neviděla 😝 ....a to je 5 sérií po kolika dílech??? pak dej vědět jaký to je ju?

@cruela to nesmíš 😀

bella.cullen.
25. okt 2010

@ronie jo a Gabika tu dávala tip na Night Watch a Daily Watch

gina333
26. okt 2010

@bella.cullen. : ty uz nie si nahodou upirka? ved normalny clovek nestihne pozriet tolko folmov ako ty 😀 😀

@cruela : gratulujem k volnosti, dufam, ze ked stretnes tych spranych upirov nezabudnes na mna. Ved sa o nich mozme podelit, oni toho stihajuuuuu 🙂 😉

Dnes rano davali na Markize uputavku na Upirske, pojde to od 7.11. 😵

bella.cullen.
26. okt 2010

@gina333 😀 😀 to nejsem 😀 když mě něco baví tak pak nemůžu přestat no...... 😝 nezapomentě se podělit i se mnou 😀 😀

gina333
26. okt 2010

@bella.cullen. : ja sa uz chystam na ten Moonlight, len skoda, ze to nie je aj na zkouknito neviem ci sa my chce stahovat tolko casti, ved len ked stahujem VD tak to trva 2 az 3 hodiny. 😝 😲

bella.cullen.
26. okt 2010

@gina333 na to koukni je to fakt bomba 😵 😵 já většinou jeden díl měla staženej za pul hoďky, a VD stahuju taky tak nejvíc 40 min ale ani to ne 😉 a Moonlight ti za to stojí..... 🙂 řkám musíš vidět 😵 😵

gina333
26. okt 2010

@bella.cullen. : a su na ulozto aj titulky, alebo to musim vkladat. lebo to ja neviem a ani sa my to nexce 🙂

bella.cullen.
26. okt 2010

@gina333 no musíš si je vložit( já už to umím 😀 je to jednoduchý, kdyžtak naučím) jsou na titulky.com, je jich tam víc vždy jsem uložila ty první, jinde mi totiž neseděly

bella.cullen.
26. okt 2010

@gina333 a nebuď líná 😀 😀 😉 Moonlight za to stojí 😵

gina333
26. okt 2010

@bella.cullen. : zaciatkom mesiaca pride domov manzel, tak pockam nanho nech my to vysvetli, ale potom si to uz rcite kuknem. 😀

ronie
26. okt 2010

🙂 a máte na ulozto kredit? Já stahuju VIP a mám díl za 2 minuty, a je to fakt levnýý-uložila sem si tam 200kč a už athuju několikátej seriál a film 😉 a ještě tam spoustu mám

bella.cullen.
26. okt 2010

@gina333 dobře, dobře já bych poradila 😉

@ronie já tam účet nemám ale nevadí mi to, tak už si koukla na Blood ties?? sem zvědavá jaký to je, musíš dát vědět jasan? 😉

bella.cullen.
26. okt 2010

něco pro radost 😵

bella.cullen.
26. okt 2010

😵 😵

bella.cullen.
26. okt 2010

sladkej Mick 😵

gina333
26. okt 2010

@bella.cullen. : ja z toho Pattinsona nemozem, je uzasny 🙂 🙂 🙂 ale musim sa ti priznat, ten Mick ma vobec neberie, dufam, ze vo filme je krajsi, lebo ako chlap sa my moc nepaci....nezabi ma 😀 ☹

bella.cullen.
26. okt 2010

@gina333 hééj Mick je tak sladkej 😵 a hlavně je starší jak Cullen, mě na něm vadí ten jeho nízkej věk 😀 😀 😝 hlavně ve Stmívání 17 letej puboš 😀 😀

bella.cullen.
26. okt 2010

@gina333 ale jinak je Edward nejnejkrásnější to je jasný 😵 😵 ale Robko nic moc 😀

gina333
26. okt 2010

@bella.cullen. : tak taky vyzleceny je veru kus 😀 ja som asi uchylna, mne sa pacia taki mladasi, ale len na filmovom platne 🙂 a Edward je srdcovka, moja laska tajna, vlastne ani nie je tajna. 😉