Upírské filmy a seriály
Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))
@bella.cullen. : ja uz ani nedycham tak nato cakam. 😀 😀 😀
@gina333 😀 to já taky 😀
mimozky nepoculi ste nahodou o tejto knizke? http://www.martinus.sk/?uItem=84573
@gina333 nepočula 😉 ale mohla by být fajne 🙂
@bella.cullen. : zhanam detom na Vianoce knizky a natrafila som na tuto, asi si ju objednam. 😉
@gina333 hééj a nebude to pro děti strašidelný, nebo to máš spíš ty?? 😀 😉
@bella.cullen. : to vies, pre deti 😀 bude to pre mna, ze vraj je to hodne eroticke 😉
http://medialne.blog.etrend.sk/serialove/2010/1... som zvedava, tie, co pozerate v originale s titulkami, co poviete na dabing...Ten moze casto zmenit cely zazitok z filmu...
@gabika7706 : ja si to pozriem, hlavne moja Natalka sa nato tesi 🙂 ale veru toho dabingu sa desim, no uvidime. 😉 V Nenecku to zaujalo vekovu kategoriu od 14-49, takze hura som tam. 😀 😀
@gina333 😀 😀
@gina333 😀 😀 jéééj tak to bude počteníčko 😵
už stahuju VD jupíííí 😵
letmo jsem to prolítla á.... Katherine..... 🤐 😀 🤐 🤐 radši mlčím 🤐 😀
ahojda tak teda Blood ties mě nakonec pěkně nakrklo 😠 Ta hlavní hrdinka je padlá na hlavu...nechá úpíra, kterej jí miluje-chápete to??? 🙄
@ronie nesmíš to brát tak vážně 😀 😉 jinak ona asi neví o co přichází 😀 .................jinak jsem teprve u 4 dílu....
hééééj mimozky jdu koukat na VD 😵 😵 😵 😵 už mám i titulky 😀
@bella.cullen. já čekám až malá usne, ale co jsem tak četla tak to má být úžasné, asi tak jako vždy 😀
Dívala jsem se na tu upoutávku na Markíze a ten hlas co je na začátku jak říká: ,,To sa mohlo skončit uplně jinak", to bude jako Damon???
@zuzik.3 tak jdu koukat, malej šel s velkým ven...tak mám klídek 😵 to nevim jestli je hlas Damona jaksi to nepoznám...no není nad originál a titulky... 😅
mimozky hééj VD mazec a to ještě nejsem u konce..... 😵
tak VD mazééééc 😵 😵 a zase čekat týden do prčic 😒
baby tak ta uputavka ten hlas, ak bude damonov tak to sa mi paci 😉 ja taham dnes uz 3x vampire diares, mala mi zakazdym zavrela nb... a ze cakat 4 hodiny na to ma asi poraziiiiiiii 😠 ulozto ide dnes strasne pomaly 😖
@s.i.m.k.a1 mě ulož.to stahuje rychle sem ted postahovala 4 jiný díly a šlo to rychle 😉
@bella.cullen. kupila som si nakoniec ucet na uloz to cez sms 😀 😀 😀 nechcelo sa mi cakat a vecer mam navstevu tak by som to videla az zajtra 😀 😀 😀 a cakat do zajtra nevydrzim 😀 😀 😀
@s.i.m.k.a1 no ty si ina mimoza teda 😎
@gabika7706 😉 😉 😉 😉
@bella.cullen. : ja uz tiez stahujem, dufam, ze pri rychlosti mojho pocitaca to bude aspon do polnoci stiahnute. 😉 Uz sa strasne tesim, neviem sa dockat co zas moj Damon vyvedie. 🙂 🙂
babyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ja tyzden nevydrziiim, faaaakt 😀 😀 😀 ja chcem hned dalsiu caaaast 😀 😀 😀 😀
ja to uz tak vidim, ze k telke sa dostanem az na vianoce... ach joj a tak rada by som si pozrela VD...
@cruela jéééj to je škoda veliká, že neuvidíš VD...to si kousínek času ukradnout nemůžeš?? ☹ třeba večer? ty děláš ty fotky viď?
@s.i.m.k.a1 díly moc krátký a týden zatraceně dlouhá doba 😠 se zas nemůžu dočkat......

zííítra VD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!se těšíííím 😵