icon

Upírské filmy a seriály

dreana
16. dec 2009

Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))

gina333
29. okt 2010

tak uz to mam stiahnute, este ulozim Sophi spat a ide sa nich 🙂

zuzik.3
29. okt 2010

ach joooooo, proč to musí dávat jen jednou týdně 😠 Chci se teleportovat do příštího pátku.............co to zase na tu Elenu vymysleli?? A Damonek byl skvělý 😵

misss
29. okt 2010

dievčata, kde ste to postahovali??mne nejako nechcu ist titulky..dakujeeeem.. ☹

bella.cullen.
29. okt 2010

@misss na ulož.to a titulky na titulky.com ale jsou tam čerstvý musíš být registrovaná

bella.cullen.
29. okt 2010

@misss teď jsem koukla ono to pujde už i bez registrace 🙂

zuzik.3
29. okt 2010

já mám titulky odtud http://cwzone.wz.cz/index.php

gina333
30. okt 2010

baby to ako sa to zase skoncilo? 😲 Ja si asi privodim infarkt, to ani nie je mozne, chcem stroj casu a mat uz dnes zase piatok. 😀 😵

bella.cullen.
30. okt 2010

mimozky dnes jdu na tu Hallowenskou pařbu jako upírka, zítra dodám foto 😀 jestli se povedou 😝

gina333
30. okt 2010

@bella.cullen. : zabav sa aj za nas, tesim sa na fotky. 🙂 😉

cruela
30. okt 2010

@bella.cullen. tak ta decka pustili? 😀 teraz sa asi uz zabavas, tak je zbytocne priat prijemnu zabavu... a veru - cakame na fotky, povinne treba dolozit! 😎

inak, zajtra je o hodinu dlhsi den, tak som si dala predsavzatie, ze si pozriem aspon jeden diel VD... a aby som uplne nezavrhla upirov, zacala som zas citat TW... keby len toho casu chcelo byt viac 😖

zsuzsu
30. okt 2010

Ahoj. Aj mi tu mame Halloweena, tak som dnes 2,5 hodiny vyrezavala tekvicu. ale podla mna stalo za to . ale keby ste nespoznali, mal by to byt Edward 😀 😀 😀 😉

cruela
30. okt 2010

@zsuzsu ok, tak teraz som z tvojej kreativity odpadla uz definitivne!!!! dalsia paradicka od teba 😉 je to uuuuplne skvele!

zsuzsu
30. okt 2010

Dakujeeeeeeeeem. ale podoba sa troska nie? aspon pre mna, ale ja ho uz vidim vsade 😀 🤐

bella.cullen.
31. okt 2010

@gina333
@cruela ahojík mimozky 🙂 tak mimoza z pařby dorazila 😀 a super .....tu ňáké foto ÁLE NESMĚJTE SE!!!!! jsme mimozy největšíííííííí 😀 😀 😀 😝 zuby v puse jaksi nedržely 😀

bella.cullen.
31. okt 2010

to je náš krevní automat 😀 😀 😀

bella.cullen.
31. okt 2010

hlavně se nesmějte jooo!!!! 😀

gina333
31. okt 2010

@zsuzsu : teda ty si sikovnica, super tekvicka 🙂 🙂

@bella.cullen. : to musela byt perfektna zabava. 😵 😵 😵 krasne kostymy. 😉

bella.cullen.
31. okt 2010

@gina333 díky vypadáme jak mimozy největší 😀 😀 😝 bylo to super jen strašně málo lidí....ale dobrý, no ve skutečnosti jsme vypadali jen o trošinku líp 😀

bella.cullen.
31. okt 2010

@zsuzsu to je krásná dýně...já hned poznala že je to Edward 🙂

cruela
31. okt 2010

@bella.cullen. bola si super! aj ja by som sla na taku party..... a vobec som sa na tebe nesmiala, len som zavidela 🙂

@zsuzsu jasne, ze sa ta tekvicka podoba na Edwarda 😉

bella.cullen.
31. okt 2010

@cruela díííky to si mě potěšila 🙂 ale stejně jsme mimozy jak vyšitý 😀

s.i.m.k.a1
31. okt 2010

@zsuzsu naaadhera 🙂 🙂 fakt velmi sa podoba, aj ja som hned videla ze je to on 🙂
@bella.cullen. kraaaasne fotecky 🙂 🙂

bella.cullen.
1. nov 2010

@s.i.m.k.a1 děkujííí 🙂

gina333
1. nov 2010

Sophi spinka a ja pozeram na youtube Damonove tanecne kreacie 🙂 🙂 🙂 uz my z neho fakt hrabe. 😀

cruela
1. nov 2010

@gina333 ake kreacie? on niekde tancoval? 😕

s.i.m.k.a1
1. nov 2010

@cruela hej vo VD 😀 😀 😀

cruela
1. nov 2010

@s.i.m.k.a1 kuuuurna, uz to musim ozaj pozriet 😠

gina333
1. nov 2010

@cruela : no predsa s Vicky, je tam BOZSKY, hore bez, a to brucho, ze mnaaaaaaam 😀

cruela
1. nov 2010

@gina333 ahaaaaaa! tie pasaze este s vicki... to si matne pamatam 🙂 ale vtedy som ho este tak nezrala, vtedy mi isiel na nervy...

gina333
1. nov 2010

@cruela : tak si to pozri znova, je tam super 😉