Upírské filmy a seriály
Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))
@s.i.m.k.a1 no je i konikovský, to je co? vymoženost 😀 jsem si přidala ty mimozky upíří tady 😀 🙂
@gina333 ten Angel je moc pěkný 🙂, hrál v Baffy přemožitelce upírů (jsem ho žrala 😵 ) pak Zběratelé kostí a Angel 😵
@bella.cullen. heheeee to je haluz 😀 😀
@bella.cullen. : jaj, tak uz viem zdal sa my znamy, len na tej fotke je taky mladas, ja ho pozeravam v Zberateloch kosti. fesak to je. 😉
@gina333 jj je to fešák a pořádnej chlap urostlej 😀 😵
@s.i.m.k.a1 😀 😀
mimozky už stahuju VD 😵 😵 jů se těšíííím 😀
Holky já včerejší díl VD zkukla už v šest ráno 😀 😝 dítě vstává brzo tak co ráno dělat že a byla sem celý nedočkavá...
Na konci se těšte!!!!! Na koncu mi i slza skoro ukápla.... ten Damon..... aáááááááááááááááááááách jooooooooooo
To nejlepší začíná 39:20... 😉 😉 😉
@hame a máš už titulky k tomu??? odkud?? díííky
mimozky letmo jsem to skoukla áááách 😵 nerozuměla jsem ani bék, ale ten Damon ááách ááách ááách 😵 😔 srdce mi buší a ta slza mi taky skoro ukápla na konci.....
@bella.cullen. Titulky ještě nemám, tuším že budou až odpoledne zas....
@bella.cullen. Ináč to co říkal D si určo rozumněla neeeee 😀 😵
@hame no jasně rozuměla 😵 , to bych byla uplně blbá..... 😀
@bella.cullen. : ale ved nedrazdite baby, uz sa neviem dockat. 😀
to zas byl doják na konci 😲 😔 😔 😔
@bella.cullen. : a ako tej Elene zavidiiiiiim 😀
@gina333 achjo já taky.... 😒 😀 😀
kocky, aj vam to vyhadzuje chybu ked idete na tuto stranku www.serialzone.cz ?? odtial som vzdy tahala titulky a nechapem, ci ju zrusili abo co. Viem, ze sa dost pisalo ze koncia. Ze by?? Googlujem titulky ale zatial nic... porazi ma 😀
@s.i.m.k.a1 no na FB psaly že LuLusy jak dělala titulky tak končí PREJ...já je stahovala z titulky.com ale musela jsem se registrovat, protože tam ty titulky byly nový tak jen pro registrovaný ale pozdě večer by měly už jít stáhnout....
@bella.cullen. : aj ja stale pozeram na ulozto ci to tam uz nie je s titulkami, ale zatial nic. 😲 Minuly tyzden uz o 15:00 titulky boli. 😉
@gina333 ono to tam už takhle brzy bejvá na ulož.to?? já myslela že až dýl....tak dej kdyžtak vědět až to tam bude ju? já zase pořád sleduju titulky.com
taky furt koukám a nic 😠 😝
Uz som sa na tu stranku dostala, ale titulky niesu. Dufam, ze sa na to fakt nevykaslu, to by bola skoda. Hmm ani na tych titulkach to neni, dufam, ze do nejakej siestej budu, lebo vecer idem do mesta a chcem si to pozriet ete dnes 😀 😀 😀 no sak ak nahodou nie, tak ete nemam dopozeranu celu druhu seriu true blood tak si to dopozeram. Vcera som dostahovala aj tretiu seriu, ale ta je iba s titulkami. Neviete, kde by bola s dabingom??
už mám titulky k VD jsou na titulky.com 😵 jupíí
@bella.cullen. : minuly tyzden to bolo veru riadne skoro 🙂 ale teraz este tam nevidim nic. ☹
momozky tak jsem teď dokoukala VD a bombááááá 😵 😵 je to čím dál lepší a napínavější 😵 a ten Damon aaach jooo 😔 byl tak.....upřímnej.... já ho miluju 😵 😵 😀 😀
@bella.cullen. : ulozto stale nic, ma ide porazit 😠 😠 😠
@gina333 tak jdi na titulky.com a zaregistruj se je to chvilička a pak si budeš moct stahovat pořád a brzo 😉
jsem si ten konec pustila znovu a znovu....a srdce mi buší..(jsem švihlá no a co 😀 ) tohle říct mě, tak na něj skočím Stefan ne Stefan 😀
@bella.cullen. : muz pride za chvilu domov tak my to stiahne. a film si stiahla odkial? 🙂

@bella.cullen. : ale ten Angel je pekny, v akom to seriali hra???? 🙂 🙂 🙂