Upírské filmy a seriály
Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))
@s.i.m.k.a1 : bad boys, to je moje, presne ako pises. 🙂 Esteze doma mam dobraka. 😀
@kavaapalma presne - Edward, potom Emmett, ale mne sa paci aj Damon... kuuurna, ten keby sa mi dostal pod ruky, tak ho roztrham na kusy 😀
@bella.cullen. inak, tie VD si zas nepozriem teraz som doletela domov a uz som aj nachystana na party, takze dnes nic z Damonka nebude ☹ zajtra doobeda budem na cucky jak sa poznam a poobede zas fotim.... ach joj, ozaj to budem pozerat az na vianoce ked nebudem robit, ani fotit a budem mat klud.... 😖
@s.i.m.k.a1 sorry, kamosky mozno sme, ale o upira sa nedelim 😀
@s.i.m.k.a1 no jéj Godrik ten se mi teda moc nepáčí..je takovej...malej 😕
@cruela jééj tak to zase neuvidíš 😒 tak se aspon koukni na ten konec 8 dílu...to musíš 🙂
@gina333 😀 to ten muj teda zase žárlí na ty moje virtuáli 😀
@cruela ......já bych je roztrhala na kusy oba!!!!!! a najednou!!!! 😀 😀 😀 kurňa 😵 mě se tááák líbí ta fotka...se tam upně vidím 😵 ....mimoza 😀
@bella.cullen. : ta fotka my normalne trha zily 😀 😀 😀
@gina333 já učurkávám... 😀 a žíly mám rozsápaný....
@bella.cullen. : ale neeee, to my normalne uslo ze Edward ma take svaly 🙂 🙂 🙂 nie je to nahodou fotoshop? 😵 a normalne mam vycitky svedomia lebo som dnes chcela zmenit pozadie na pocitaci z Edwarda na Damona. 😲 😲 to sa este neodvazim,predsa Edward je Edward. 😀 😀 😀
@gina333 to je určitě fotoshop 100%ně... no já si taky změnila foto na PC ale z Edwarda na Edwarda 😀 , dnes jsem tam chtěla dát Damona ale ty fotky mi nák nejdou na plochu, jsou asi malý 😠 tuhle tam mám 😵 a jo Edward je Edward ale Damon je Damon 😀
@gina333 tady je Edward nádhernej 😵 ...ale bacha, teď mi manža poradil a mám na ploše Damonka...takovýho 😵 😀 😀 😀 mňam
@bella.cullen. wau, ze by som ho vymenila aj ja? hadam ked ho vymenim na par dni sa neurazi 😀 😀 😀 daj navod ako si tam dala Damonika 🙂 🙂
@gina333 to si ho vyměn, Edward se zlobit nebude 😀 mu to neva 😀
návod: dej si Damonka na plochu....pak jdi na plochu a klikni pravým na myši...naskočí okýnko...klikni vlastnosti...naskočí okýnko, klikni plocha...a pak to uprav 😉
@gina333 tak jsem si tam dala tohodle Damonka 😀
@bella.cullen. mnam mnam Damonko 😉
@bella.cullen. : tak som ho tam dala, stiahla som obrazok s googlu, ale ako setric obrazovky mam Edwarda tak sa hadam nepobiju. 😀 Vcera som pozerala film a hral tam ten tvoj Mick. Nevola sa ten herec Alex? Bola to taka romanticka komedia, ale ked to bol on, tak je veru chrumkavy. 😉 🙂 🙂
@gina333 😀 neboj nepobijí se 😀 jéda já ani nevím jak se Mick jmenuje ale hned to zjistím 😀 on je velmi chutnoučký ale Damon je Damon 😅
@gina333 jo jmenuje se Alex 😅 co to bylo za film???...ale mě stejně jiný filmy nák neberou...já miluju upírský 😀
@bella.cullen. :: ten film sa volal Nahradny plan, bola to taka komedia s Jennifer Lopez, vecer pozerame vacsinou take filmy co s nami moze pozerat aj Natalka, ja potom upirov pozeram na notebooku. 🙂 😉 ale na Damona nema. 😀 😀
@gina333já právě taky koukám na upíry na PC...ještě před nedávnem se mi Mick líbil nejvíc 😀 ale Damonek je Damonek to je fakt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no dnes to o 11::00 vypukne na Markize, normalne sa tesiiiiiiiim 😵 😵 😵 😵 😵 😵
normálně jsem si myslela, že VD jsou až večer kolem jedenácté, naštěští jsem koukla do programu 😲 😲
To bych si dala teda.......teď jen nějak zabavit dítko na 2 hodiny!!!!!
no dobre, tak si to nepozriem ani dnes.... som totalnenepouzitelna, presne ako som predpokladala....
idem si ja ale urobit kolaz a dam si na plochu aj Damona, aj Edwarda a mozno tam strcim aj Emmetta, nech mam vsetkych milacikov pekne pokope a nemusim dumat, ktoreho si tam dam 😀
znova a znova som sa uistila v tom, ze Damon je naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj. 😀 😀 😀 😀 Ani my ten divny dabing nevadi, hold mimoza . 😉 😉

Mam novu lasku 🙂 🙂 🙂