Upírské filmy a seriály
Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))
@sammy19 ja uz od zaciatku. 😀 😀 😀 😀 😀
ale ja som strašne zvedavá na ďalší diel a teším sa,dúfam,že bude už čoskoro 😵
bella to si presne do bodky vystihla ako upír s nadhernymi ocami a celkovo so spravanim a vystupovanim je uzasny...
mat takeho doma 😵 😵 😵 ale moj ma tiez hnede oci 😅 😅 😅
o knihach niet pochyb,ze su vynikajuce,keby sa tie scenare viac drzali knihy tak by to nemalo chybu...ved ja ked si citam predstavujem si to samozrejme po svojom a fantazia pracuje na plne obratky...
dnes som si na chalupe kedze sa mi necelo opalovat pozrela este raz Underworld 3 a aj to sa celkom da,aj ked samozrejme je to uplne o niecom inom,len podla mna mali dat tu tretiu cast hned ako prvu...
@ani3012 premiera prvej casti posledneho dielu je naplanovana na 18. november 2011, takze to si este pockame 😒
@kavaapalma jasně přesně tak jako upír, mě strašně fascinujou, a knížky jsou fakt lepší než filmy, je to tam vše pěkně popsaný 🙂 jako 15 ti letá jsem ujíždela na Intewiev s upírem 😀
no to ma podrz az tak neskoro,to sa akoze zblaznili,to kto dovtedy vydrzi 😠
myslim,ze to este nie je konecne a zmeni sa to...
@kavaapalma myslim, ze nezmeni ... http://www.imdb.com/title/tt1324999/ mohli by to ale aspon o pol roka posunut skor 🙂
@gabika7706 tak to by mohli..veď sú to ľudia a tiež starnú.....už teraz bolo vidieť na Edwardovi,že je iný.
@ani3012 ano a hlavne, ked kvoli jednej filmovej ulohe musi nieco nabrat, kvoli inej zas zhodit, vlasy ostrihat...Ale to mala aj Kristen ostrihane a v tej parochni, co mala teraz v Zatmeni vyzerala lepsie ako s vlastnymi vlasmi 🙂
no ja tiez vyzeram lepsie ked si dam clip in pricesok ako s vlastnymi vlasmi 😀
obcas ma ten bulvar stve,co vsetko popise o tych hercoch a nemusi to byt pravda... aj tak ich sukromie ma velmi nezaujima,hlavny je pribeh...
@gabika7706 jááááááááj ! Super nápad ! 😀 😀 😀 😀 😀 😀
no ja by som tiez brala jeho podobizen aspon na tom kartone... a drahy mi schvalil,ze si mozem objednat aj ciernu plachtu 😀 huraaa...
hej a dnes mi doslo tricko s Edwardom je super...
@kavaapalma no a kde je fotka? 😉
@gabika7706
@kavaapalma tiež som na to myslela 😀
kokso, tema o mojom milacikovi???? 😀
narazit na chlapa ako je Edward (vyzor aj povaha) tak upir neupir, je moj 😀 mnam, toto je moja predstava dokonaleho chlapa 😝
@latvia mas IP 😉
@gabika7706 zatial nic nedoslo 😕
@latvia uz uz 😀
@gabika7706
@latvia vy čo si to tu šuškáte ? ! 🙄 😉
to vám povoľujem,mňa to až tak neberie,ale film sa mi veľmi páči 🙂
@latvia,tak ja keby som vedela,mohla som ti dat vediet,ze je aj taka tema,bolo to trosku zapadnute,tak som to vytiahla do obehu,lebo Edward je moja laska,to som tu aj viackrat pisala,ze mat takeho doma...
v sobotu idem do kina,od stredy to premietaju u nas,ibaze mam poubedky a tak az v sobotu o 19 30som tam jak na koni...
a nebojte dam aj foto,len to viete 7nocnych tak som jak otapena,ale zajtra sfotim a zavesim to sem...
Jejda, diskuze o upírech se zase rozběhla 😵 Já už jsem Eclipse viděla. Bylo to fajn, ale uchvácená jsem z toho nebyla. Mně se nejvíc líbilo Stmívání 😵 😵 😵 Z toho jsem byla paf ještě několik dnů či týdnů 😅
@kavaapalma 🙂 sa mozno stretneme 😉 ja som nemala niko0ho kto by som nou siel, tak som nahuckala kamosku, musi si dovtedy kuknut rychlo prve 2 diely 😀
@kavaapalma 😀 a tvoj manzel co na to? ze chces mat doma takeho ako Edward? 😉
jaj, ja by som sa aj ukusit dala 😀 ja len pevne verim, ze cela saga sa skonci v prospech Edwarda!!! Budem poriadne nasrdena ked Bella skonci s Jacobom....ci jak sa vola....ten vlkodlavy fesak 😝
@zuzik.3 ja som z toho paf dodnes 😀 pri akejkolvek moznej prilezitosti (co nemam teda teraz velmi casto) si pustim Sumrak. Zvyknem ale napr. filmovu hudbu pocuvat aj pri hrani s Katkou, tej to uz az tak nevadi a Martinko si zvykne 🙂

@sammy19 No že jo Jasper tam byl nádherný...hrozně moc se mi líbilo jak tam učil bojovat vlky a rodinu proti novorozevcům, no říkám nemohla sem se na nej vynadívat 😀
@kavaapalma mě se taky (Robert)Edward ve skutečnosti nelíbí, mě se líbí jako upír Edward a nejvíc se mi na něm líbí to že je upír a ty jeho krásný zlatý oči 😉