icon

Upírské filmy a seriály

dreana
16. dec 2009

Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))

zuzik.3
12. nov 2010

četli jste toto? Všimněte si hlavně toho příjmení 😲
http://www.novinky.cz/koktejl/216327-bratri-s-u...

bella.cullen.
12. nov 2010

@zuzik.3 já to vyděla i četla 😲 to jsou blee 😒 ..............pak že upíři nejsou 😀

@cruela no jáj opici má za krkem 😀 😀 to ta teqila 😉

bella.cullen.
12. nov 2010

@zuzik.3 uplně z nich mám husinu.... 😖

cruela
12. nov 2010

@bella.cullen. veru, zajtra bude opica... uz teraz som pripita, ale este vladzem trochu robit.... a mozno si aj VD pozriem... ak to najdem na webe, lebo sa mi nejak spomalili reflexy 😅

cruela
13. nov 2010

ok, VD vzhliadnute 😉

bella.cullen.
13. nov 2010

@cruela no jéééé 😉 to jsi byla vzůru celou noc vííííď????

cruela
13. nov 2010

@bella.cullen. aj som chcela spat, ale vecer mi nedovolil alkohol a rano pes.... nevadi, aspon vela stihnem 🙂

bella.cullen.
13. nov 2010

@cruela 😀 😀

cruela
13. nov 2010

@bella.cullen. akoze my dve sme dobre expertky - piseme si tu aj na FB a vlastne to iste 😀
inak, teraz by som chcela byt upir aby som nemala potrebu spat... zislo by sa par hodin navyse 😀

gina333
13. nov 2010

Baby mne padla sanka, zase ta hnusna Kathrine z toho vysla najlepsie. 😲 Ved za dva tyzdne kym bude nova cast sa aj dialogy naucim z tejto poslednej, ved to pustam dookola. 😀 😉

cruela
13. nov 2010

@gina333 😀 😀 😀

bella.cullen.
13. nov 2010

@cruela jsme mimozy jak hrom 😀 😀 a héj jenom Cullenovi v noci nespí..jinak všude upíři spí 😉 😀
@gina333 VD budou až za 3 týdny! 😒 😠 jo Katherina s toho vyšla nejlíp...ale stejně tam vyschne zaživa... 😝

gina333
13. nov 2010

@bella.cullen. : no len aby vyschla 😉 esteze som blondina, ved za tri tyzdne aj osediviem 😝

cruela
13. nov 2010

@bella.cullen. myslis ze aj Salvatore brothers spia? podla mna ani nie... 😕

gina333
13. nov 2010

@cruela : no ja som ich spat tiez nevidela 😉

bella.cullen.
13. nov 2010

@gina333
@cruela já viděla spát Stefana v 1 sérii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a v 2 sérii taky jak se mu zdálo o Katherie.... a přeci myslím v 5 díli 2 sérii spal u Eleny doma!!!! je vidět že to důkladně nesledujete 😀

s.i.m.k.a1
13. nov 2010

Baby mna ten Katarinin zivot co rozpravala uplne ohromil, az mi jej luto ostalo. Ked jej zobrali dieta a nedovolili ani si ho raz chytit mi jej bolo velmi luto. Ale sa mi nepacilo ked hovorila "Radsej umrite vy ako ja" 😠 😠 Cudujem sa Elene, pride mi strasne sprosta ... A co ty cernosi?? Nejake divne, nie?? Nepaci sa mi, ze Damon sa zaplietol s ROse 😠 On mal cakat navzdy na Elenu. Sak ani Jacob si nenasiel nahradu za Bellu pokial sa nevydala a nemala dieta 😀 😀 😀 Ja byt na Eleninom mieste - Uz som upirka. 😉 😉

A o com ste pisali ze Damon pisal??? To som nepochopila...

bella.cullen.
13. nov 2010

@s.i.m.k.a1 to je fakt Elena by se měla stát upírkou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to že se Damon zapletl se mi taky moc nelíbilo.... 😒 a co že pisal Damon??? též nechápu...... 😕 😀

gina333
13. nov 2010

@bella.cullen. : ale ved z nej bude upirka, ale nemoze sa nou stat hned, ved o com by to uz bolo? 😉 ale hej, Stephan spal, mas pravdu. 😵 😵

bella.cullen.
13. nov 2010

@gina333 to máš pravdu 😉 jasan že spal ale je fakt že Damona jsem spát neviděla.....asi 😀

s.i.m.k.a1
13. nov 2010

@bella.cullen. "zuzik.3 to víš...to nerozumím co tam píše je to anglicky....no je to pro ten můj pocit " a " zuzik.3 bella.cullen. jo aha, tak to potom jo, když je to přímo Damon Salvatore. By mě zajímalo co tam tak asi píše " tomuto som nepochopila 😀 😀

bella.cullen.
13. nov 2010

@s.i.m.k.a1 jo ahááá.... to jako že mám na FB Damona v přátelích....ale jako Damona Savatora....a mám ho tam pro dobrej pocit 😀 rozumíš???

zuzik psala co jako na tom FB asi píše...a já že nevím, že to je v angličtině.....

s.i.m.k.a1
13. nov 2010

@bella.cullen. jaaaaj 🙂 boze ja som asi blbaaaa 😀 😀 😀

bella.cullen.
13. nov 2010

@s.i.m.k.a1 ale nejsi 😉

bella.cullen.
13. nov 2010

@s.i.m.k.a1 a mám tam dokonce dva Damonky v přátelích 😀 😀 😝

s.i.m.k.a1
13. nov 2010
cruela
13. nov 2010

ja som si uz Damona odobrala, bo furt nejake bludy pisal a okrem toho, nemusim s cudzim clovekom zdielat svoje veci... aj ked ma pekny nick 😉

cruela
13. nov 2010

sedi moja Ema za pocitacom a pyta sa: "Ake ma Edward oci?", o chvilu zas "Ake ma Edward vlasy?" Tak sa pytam, ze co robi a ona si vymalovavalo vymalovanku a hrala Twilight hry... je to moja dcera 😀

bella.cullen.
13. nov 2010

@cruela týjo to máš pravdu 😕 že bych ho taky šupla pryč??? mám dva a ten druhej nic nepíše.....
to máš šikovnou dcerunku...ta moje zase chtěla pojmenovat papouška (andulku) Isabella 😀 dnes jí šly s babičkou koupit....ale pak říkala že to bude Pepík že by babička nechtěla Isabellu 😀 😀 😀

cruela
13. nov 2010

kukam si fotky "mojej" tety tetovacky, hladam inspiraciu na dalsie tetovanie a pozrite, co som tam nasla 🙂 http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs2...