icon

Upírské filmy a seriály

dreana
16. dec 2009

Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))

mavion
14. nov 2010

@bublinkags jeej dakujem 😵

bublinkags
14. nov 2010

@mavion ráda jsem pomohla 😀 😀

s.i.m.k.a1
15. nov 2010

aj ja som dnes zapala zkouknito a tiez mi to sekalo.. som si chcela overit, zi aj v skuocnosti Caroline hovori Bonnie : "Rozpravas ako carodejnica na FB" 😀 😀 😀 ale neslo mi to pozret... 😖

cruela
15. nov 2010

@s.i.m.k.a1 tak toto zaujima aj mna 🙂 ja som to v tom filme nepocula, ale markiza je schopna strcit tam aj vlastne repliky 😀

s.i.m.k.a1
15. nov 2010

jeeej nasla som tu scenu konecne :D :D :D inac baby, uz ide zkouknito 😉

takze v originali je : "Takhle ho carodejky na Twitteru oficialne prezdivaji??" To hovori Caroline Bonnie 1x04 09:38 🙂 🙂
a samozrejme o Damonovi 🙂

cruela
15. nov 2010

@s.i.m.k.a1 uz si hore? som myslela, ze budes dospavat 😀 a ty si uz stihla pozriet aj VD 😀

s.i.m.k.a1
15. nov 2010

@cruela v pohode, uz skoro hodinu 😀 😀 😀 kedze sa mala zobudila musela som aj ja 😀 😀 😀 a ty?? si v pohode?? 😉

cruela
15. nov 2010

@s.i.m.k.a1 nooo, ked mi o siestej zazvonil budik, skoro som ho rozmlatila 😀 ale teraz pijem stvrtu kavu, tak sa zacinam konecne preberat 😀

s.i.m.k.a1
15. nov 2010

@cruela uff 😀 v praci?

cruela
15. nov 2010

@s.i.m.k.a1 hej, som na panskom 😀 a roboty milion... ale aspon nezaspim za pocitacom 😀

s.i.m.k.a1
15. nov 2010

na panskom?? 😀 😀 😀 nechapem 😀 😀

cruela
15. nov 2010

@s.i.m.k.a1 no to sa tam hovori, respektive kedysi sa robila na panskom, akoze u pana... tak aj ja teraz robim nie na svojom, ale som v robote a robim pre niekoho ineho, na panskom 😉 nepoznas film Pacho hybsky zbojnik? tam zvolavali "na panské" 😀

s.i.m.k.a1
15. nov 2010

Jaaaj 🙂 Nie nie nepoznam 😀 😀 Ale uz viem 😉 Heh ja som zozrala uz skoro vsetky fanky 😀 😀 😀 A mala sa hra a ja mam klud 🙂

cruela
15. nov 2010

@s.i.m.k.a1 jaaaaaj, faaaanky, dala by som si... som inak ani nevedela zaspat od hladu, som na tie tvoje fanky myslela 😉 sa mi radsej edward alebo damon mohli do sna votriet... ale tvoje fanky im nedali sancu 😀

s.i.m.k.a1
15. nov 2010

😀 😀 😀 no to je hrozne 😀 😀 😀 ja som mala tuto noc dost zle sny, brala by som ine 😀 😀 dokedy si v praci?? 😉 😉

cruela
15. nov 2010

no to veru je hrozne! a ja som sa tesila na sladke sny s upirom 😀
v praci som do piatej a vecer fotim a v noci zas upravujem fotky... takze ak sa ti zas nebude chciet spat alebo budes zas vypekat, mozeme si zas do rana pisat 😀

s.i.m.k.a1
15. nov 2010

@cruela jasne 🙂 ja nechodim spat ako normalny ludia o normalnej hodine 😀 😀 😀 takze budem rada 😉 😉

gabika7706
15. nov 2010

@cruela tak vymenit EC za fanky?! 😕 😀

@s.i.m.k.a1 co je to normalna hodina u normalnych ludi? 😉

cruela
15. nov 2010

@gabika7706 no pochopis? 😖 mne sa sniva o fankach a nie o sexi Edwardovi 🙂 a my sme si so simcou pisali vcera tak okolo druhej hodiny rannej, teda to uz bolo vlastne dnes.. cize vtedy vacsian normalnych ludi asi spi... ale my sme mimozy, my mozeme 😀

s.i.m.k.a1
15. nov 2010

@gabika7706 no vacsina ludi co poznam chodia spavat okolo tej 11-12, no ja vascinou skor ako o druhej nejdem 😀 😀
@cruela no ale ked tu zatial Edward neni sa mozes potesit aj niecim sladkym za neho, jemu to snad vadit nebude 😉

gabika7706
15. nov 2010

@s.i.m.k.a1 tak ja tiez potom nepatrim medzi normalnych, ale tak...mimoza som uz davno 🙂

s.i.m.k.a1
15. nov 2010

@gabika7706 o kolkej chodis spavat?? 😉 😉

cruela
15. nov 2010

@gabika7706 tak to asi vsetky takto ponocujeme 😀 aj Drazu, teda Bellu hocikedy stretnem na FB aj o polnoci 😀

bella.cullen.
15. nov 2010

@cruela no jasan já tam tvrdnu kolikrát třeba do 1h 😀 a nejen tam ale i na koňoj.....

cruela
15. nov 2010

@bella.cullen aspon sa necitim v noci taka sama 😀 len ked ty ma casto drazdis super fotkami a ja potom neviem pracovat 😖 ale kludne to rob dalej 😉

bella.cullen.
15. nov 2010

@cruela dělám ti to nachvál 😀 😉 aspoň neslintám sama 😝 teď nemám na co koukat....jinak bych vysedávala u upírů 😀

bella.cullen.
15. nov 2010

joooj kdyby se sakra vyskytnul náký nový pořad o upírech....úplně mi to chybí asi zase něco opráším...

cruela
15. nov 2010

@bella.cullen ved ja to furt hovorim, ze ty si potvora 😝
ja som rada, ze stiham VD, na ine nemam cas... ani ten Moonlight som este ani nepozrela, len som to stiahla... ale asi si pozriet toho Angela, ten je z ktoreho serialu? ja nejak stracam prehlad ☹

bella.cullen.
15. nov 2010
bella.cullen.
15. nov 2010

@cruela to je chyba 😀 nevidět Moonlight!!!!! 😵 ten Angel je ze seriálu : Angel...já to mám postahovaný a nák nekoukám...hmmm...je to stráááášně moc dílů.....ještě si stáhni The Gates to bylo taky doooost dobrý 😵