Upírské filmy a seriály
Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))
@s.i.m.k.a1 mě Moonlight chytnul uplně nehorázně 😵 jsem to viděla 2x a strašně jsem žrala Micka...to já mám zase TB na posledním místě....
@bella.cullen. heh no sak kazda mame iny vkus 😉
@s.i.m.k.a1 😉 to je jasan...TB ta 2 série mi přišla taková hodně ujetá 😀 s s tou Mariann...3 série byla o dost lepší ale to víš taky jsem se klepala na každý díl 😀 😀
@bella.cullen. no ako ta MarryAnn bola nejaka posahana 😀 😀 😀 tie cierne oci a tak 😀 😀 potom sa mi zdalo ze maju stale aj v 3.tej serii , uz mi z toho hrabalo 😀 😀 ale tretia bola uplne super, uz sa neviem dockat dalsej serie 😀 😀 bodaj by si vybrala Erika 😉 henten Bill mi pride nejaky debil, strasne som aj jeho zacala neznasat, sak oni su taka dvojka... on ju da zmlatit od tych, co ho ona pred nimi zachranila... no debil, ne?? 😀 😀 😀
a preco je on William a hovoria mu Bill?? Nad tym som stale rozmyslala a nejde mi to do hlavy.. skratka od toho je Will, nie?? 😀 😀
@s.i.m.k.a1 okolo medzi 00.00 -1.30, kedy ako
@s.i.m.k.a1 kazdu cast, kt. pozriem, hned mazem, tak neviem pozriet spatne, ale nema on 2 mena? sa mi nieco mari ...
@s.i.m.k.a1 taky se už nemůžu dočkat 4ky...taky bych radši Sooki vyděla s Erikem...od Billa to byl hnus!!jo a proč mu říkaj Bill to mi taky vrtá...asi to tak má být, no nevim.
potom co som zacala konecne pozerat VD tak Damona to sa mi len potvrdilo vobec nemusim a aurcite nazor nezmenim...
a @bella.cullen ma pravdu mne sa velmi paci Emmet ako upir tie pery a jamky v licach,no suhlas ze uces mu mohli dat lepsi... tak rada by som bola na mieste Belly...je to vsak len sen...
@kavaapalma nikdy nehovor nikdy 😉 keby si si pozrela spatne moje nazory na Damona, tak by si sa cudovala, ako som sa obratila o 180 stupnov... ja som ho neznasala a Bella s Ginou o nom blaznili a ja som si myslela, ze im sibe... ibaze ked som to ja zacala pozerat, oni uz boli na druhej serii... ja som ho neznasala, isiel mi na nervy... a teraz ho neskonale milujem 😀 a predpokladam, ze aj u teba nastane ten zlom a zahortis k Damonkovi skutocnou laskou a vsetko mu odpustis 😀
@cruela to je krásně napsaný 😵 😵 já ho taky nemusela a pak jsem se do něj totálně zbláznila......a strašně se mi na něm líbí jak se k dobrýmu změnil, zlepšil a ukázal svoji lidskou a citlivou stránku 😵 😵
@bella.cullen. len pravdu som napisala 😉
@gina333 😀 😀 😀 😀 jsi brutální 😀
@bella.cullen. : no co uz so mnou? ina uz nebudem, ale nepovedzte to nikomu 😀 😉
@cruela no neviem, ja tiez Damona nemusim a neviem neviem, ci sa to zmeni 😀 mne sa nepacil ten herec ani v Lost...
@kavaapalma na jej mieste by sme chceli byt asi vsetky 😎
@kavaapalma fakt aj ja som ho neznasala v prvej serii ale mozem ti na 99% povedat ze sa aj tvoj nazor na neho zmeni 😉
@gabika7706 kolko casti si uz videla? vsetky? ak hej, tak potom ta obdivujem ze si sa donho nezalubila... ja som neverila, ze by sa moje city k nemu zmenili, ale stalo sa...
@cruela ale kde vsetky ..., jednu zatial 😀 chcem dopozerat True Blood a potom ...
@gabika7706 ok 😉 davam ruku do ohna, ze ako sa dostanes k poslednym dielom, budes v nasom spolku "Milujem Damona" 😀 😀 😀
@gabika7706 počkej až uvidíš jak Damon vyznal Eleně lásku...to roztaješ a nebudeš chtít jinýho 😵 😵 ooouuu ten byl tak sladkej.....
@bella.cullen. 😉 😉 😉
@bella.cullen. @cruela aaaa tak neverim, ze Edwarda moze niekto u mna prekonat
@gabika7706 noooo, to neviem, ci ho prekona, ale mozno sa mu vyrovna 🙂 ja som bola presvedcena, ze moja laska k Edwardovi je nehynuca a na takom leveli, kde sa nikto ani len nepriblizi.... hold, sekla som sa 😀
@gabika7706 a @cruela Edward byl taky moje jediná láska 😵 dokud ho nevystřídal Damon....Srefan......Eric....Mick...atd...atd..... 😀 😀

@bella.cullen. ja som videla moonlight 2 diely, vypada to dobre ale nechytilo ma to ako VD abo TB 😀 😀 😀 nemam ani na to cas v podstate 😀 😀