Upírské filmy a seriály
Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))
tyjo bejt dioptrický tak je kupuju!!!!
všechny smrďánkujete na FB cooooo???!!!!! 😀 😀 😀 😀
@bella.cullen. ja som pozerala TB 😕
@bella.cullen. ja som fotila 😉
@bella.cullen. : a ja som robila veceru a veru smirovala na FB 🙂 🙂 🙂
ja budem asi uz len na FB... zahltim to tam dnes fotkami 😀
@gabika7706 a @cruela a @gina333 😀 😀 😀 😀
já smrďánkovala na MMB 😉 a koupila si bundu 😀 😀
@bella.cullen. dobraaaaaa 😉
@bella.cullen. : ja tam chodim iba vtedy ked manzel je prec z domu, boli casy ked my denne prisli aj 3 baliky a trocha tazko to rozdychaval. 😉 😀
na temu mmb - som tam niekolkokrat denne 😕 , na mma som prave vydrazila malemu overal 🙂
@cruela a @gina333 a @gabika7706 😀 no na MMB jsem závislá (samo že po upírech) ted očekávám 5 balíků 😝 a taky jsem ráda když můj není doma...by mě přizabil 😉 já nemít MMB nebo internet tak chodíme nahatý 😀
@bella.cullen. u nas podobne...
@bella.cullen. 😀 😀 😀 😀
velký omyl ne 5 baliků ale 8 😀 😀 😝
@bella.cullen. uz ti niekto povedal, ze si blazon? 😀
@bella.cullen. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 mna by muz zabil 😀 😀 😀 ide ma zabit za to ze potrebujem cizmy nieto ete 5 ci 8 balikov 😀 😀 😀 😀
@cruela 😀 😀sem mi to říká každej 😀 a @s.i.m.k.a1 tak s toho jsou taky dárky pro mladou k jéžíšku 😉 to mě můj taky za vše zabíjí to si nemysli 😀 😝
@womenne mne sa tieto páčia viacej 😵 http://www.top-cocky.cz/product/crazy-cocky-ned...
@nini78 myslim, ze @bella.cullen bude hned zajtra zistovat, ci jej ich spravia aj dioptricke 😀
@cruela Já si spíš nedovedu představit reakci svých dětí 😀 Malej by se asi lekl ☹ ale velkýmu by se to určitě líbilo 😅
@bublinkags no to moj maly by sa mozno tiez zlakol, ale dcera je "postihnuta" po mne a kebyze mam zlate oci ako Edward, tak by iste aj ona chcela 😀
@nini78 a vidi sestra cez ne farebne, ci ako? Ja som nikdy cocky nemala, aj som uvazovala, ale neviem si predstavit tu aplikaciu, radsej nosim okuliare... 😒
@gabika7706 aplikacia je easy... ja som sa tiez toho bala, ale casom si zvykne aj prst na aplikaciu, aj oko na nosenie.... teda aspon u mna to tak bolo... je to vsetko len sila zvyku... ale nad farebnymi sosovkami som uz aj ja uvazovala.... mozno si nejake Edwardovske zadovazim 😵
@cruela hm, mozno sa casom rozhybem..ale farebne asi nehrozia, predpokladam, ze dioptricke sa farebne nevyrabaju, ci?
@gabika7706 tak to absolutne netusim, ale kedze som bola na korekcii, tak ja uz nastastie dioptrie nepotrebujem 😵

@womenne 😀 😀 😀 to je nieco pre @bella.cullen ked zas pojde na nejaku vampirsku party 😉