icon

Upírské filmy a seriály

dreana
16. dec 2009

Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))

gina333
17. nov 2010

@cruela : ja mam vdaka operacii nastastie tiez za sebou okuliarove obdobie. 😉

@gabika7706 : okuliare som nosila strasne dlho a sosovky som si nikdy nevedela dat 😠 ale koli zlatym ociam by som sa to naucila urcite. 🙂

cruela
17. nov 2010

@gina333 mimoza 😀

cruela
17. nov 2010

tu su dioptricke farebne sosovky: http://www.top-cocky.cz/category/crazy-cocky-di...
ale pekne zlate cullenovske tam nie su, maximalne tak tieto: http://www.top-cocky.cz/product/crazy-cocky-dio...

bella.cullen.
17. nov 2010

tak to jsou super čočky 😀 😀 já jednou měla barevný modrý a není přez ně vidět barevně a byly i dioprický 😉 ale není přez ně vidět tak dobře jako přez normální čirý (není takový rozhled 😀 )a nandávat jdou dobře, jde o zvyk, já je nandám už i poslepu 😀 nosím je 12 let.....mě by se líbily ty vlčí, nebo ty úplně svělí...ale samozřejmě bych brala Cullenovský ale i ty červený 😀 😀

gabika7706
17. nov 2010

@cruela, @bella.cullen. a to sa da mat na kazdom oku cocku s inou dioptriou? Vobec sa v tom nevyznam, ale namotavate ma 😀

bella.cullen.
17. nov 2010

@gabika7706 no jasně že to jde!! to más na to pak pouzdro s barevním víčkem a to si pak musíš pamatovat kam si večer dala tu jinak dioptrickou, nebo máš na těch víčkách napsáno levá-pravá 😉

bella.cullen.
17. nov 2010

tyhle jsou fakt hustý 😀

gabika7706
17. nov 2010

@bella.cullen. vdaka za info, tak mam o com premyslat (okrem myslenia na RP samozrejme)

bella.cullen.
17. nov 2010

@gabika7706 😀 😀 já bych se bez čoček neobešla...vidět v nich je uplně něco jinýho než v brýlích...to vidíš uplně ve 3D 😀 tak nějak...

cruela
17. nov 2010

@bella.cullen. presne ako vravis 😉 pamatam si, ako som presla z okuliarov na sosovky, bolo to super... a ked mi urobili oci a nemusela som nosit ani sosovky, tak to bolo uplne najlepsie 😀

bella.cullen.
17. nov 2010

@cruela tož to já se bojím operace, ty vo*e šmátrat do očí 😒 😒 brrr fuj...vím že to není cítit ale stejně.... 😝 😝 nejde mi FB 😕 co vám??

cruela
17. nov 2010

@bella.cullen. u mna FB v poriadku.... a operacia je uplne v pohode... je to trochu neprijemne a ten smrad spaleneho tkaniva je brutal, ale trvalo to len par sekund, tak sa to dalo zvladnut 😉

bella.cullen.
17. nov 2010

@cruela mě vůbec FB nejde..chjo 🙄 pořád mi to ukazuje problém s připojením 😒 musí to být nepříjemný i po operaci ne? sem háklivá na oči já bych se tam asi po... 😀

cruela
17. nov 2010

@bella.cullen. no, tie dva dni po operacii boli horsie ako samotny zakrok, ale tak sa zda, ze som to prezila 😀
a netrap sa, ze ti nejde FB, aj tak sa tam teraz nic moc nedeje... asi to bude tym, ze ty sa nevies pripojit 😀

bella.cullen.
17. nov 2010

@cruela no netrápím se ale se*e mě to.... 😠 no že bych se neuměla připojit?????hmmmmm..... 😕 😕 🙄 ale čím to...????

bella.cullen.
17. nov 2010

interenet nemůže zobrazit tuto webovou stránku....... 🙄

cruela
17. nov 2010

@bella.cullen. internet ti zjavne ide... tak skus restartovat pocitac a vyskusaj to znova, musis prist na FB a dat zas nejake nove fotoz 😀

bella.cullen.
17. nov 2010

@cruela tak to skusím restartovat a uvidíme......

zuzik.3
17. nov 2010

hele, Robíka se jí zachtělo 😕 , ale má smůlu 😀
http://www.super.cz/clanek/43241-vignerova-liba...

bella.cullen.
17. nov 2010

@zuzik.3 no nechtěla by toho trochu moc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kravka 😀 takhle se vtírat a ještě líbat Robka..kravka jedna!!!!! 😀 😝

@cruela tak nic FB pořád nejde...achjo nic nebude 😔 ale proč?????

zuzik.3
17. nov 2010

že, pěkná drzost si o to říct 😠
u mě FB v pohodě .......

bella.cullen.
17. nov 2010

@zuzik.3 je to vtěrka jak hrom...a nechtěla by náhodou hrát Bellu ještě....

pořád se nemůžu dostat na FB sem znova restartovala PC a nic...mě jebne achjo!!!!!!!

bella.cullen.
17. nov 2010

@zuzik.3 pojď se přidat, máme na FB uzavřenou upírskou skupinu 😉

cruela
17. nov 2010

@bella.cullen. a co ti to robi? aku chybu to vypisuje?

bella.cullen.
17. nov 2010

@cruela pořád to diagnostikuje potíže s připojením, nelze zobrazit tuto webovou stránku

cruela
17. nov 2010

@bella.cullen. hmmm, dnes si asi proste mas dat pauzu od upirskeho klubu 😀 idem aspon ja nahadzovat dake fotky 😝

bella.cullen.
17. nov 2010

@cruela ☹ 😢 ach joooooo

nini78
17. nov 2010

@gabika7706 vidí cez ne úplne normálne, ten stred nie je farebný. A tuto sú nejaké dioptrické http://www.top-cocky.cz/category/crazy-cocky-di...

bella.cullen.
17. nov 2010

@nini78 ty čočky jsou super!!!! 🙂 🙂

kavaapalma
17. nov 2010

@cruela nabeton sa to nezmeni,aj kebyze je taky zlaty a vymeneny v dalsich castiach VD nema ziadnu sancu,proste absolutne nie je moj typ,aj keby predomnou klacal na kolenach a sluboval mi hoc aj modre z neba,tak len by som ho odstrcila a isla za svojim milovanym Edwardom,ten je pre mna navzdy jediny. A co sa tyka knihy pri citani som si Edwarda predstavovala presne tak ako vyzera a s tou predstavou sa mi to ovela lepsie cita,je to moj unik do ineho sveta,aj ked to citam asi 5x. Miestami zacinam mat pocit,za mam rozdvojenu osobnost to moje druhe ja je Bella.
Mozte mi prezradit what is MMB nejake nakupy cez net,alebo co,nech som aj ja v obraze.