Upírské filmy a seriály
Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))
@kavaapalma taky jsem milovala jedině Edwarda áááále Damon je Damon úžasný 😵 😵 no jen kdyby si viděla co holky daly na FB za jeho fotky 😝 😝 😝 to byl ještě mlaďas a bléééé 😝 😝 brr ještě teď mám husinu ale je fakt že vyrostl do krásy 😵
MMB je mimibazar a tam seženeš všechno co chceš...já tam hodně kupovala věci Next na malýho...a i sobě hadříky ...no prostě nebýt MMB chodíme nahatý 😀 😀 asi tak 😉
no a děkujeme za fotečky...nejlíp Damonek vypadá na poslední fotečce 😵 😵
@kavaapalma Stefan je mooc pěknej, začínám mu znova přicházet na chuť 😵 😵
@kavaapalma jen a jen pro tebe 😀 😀 😀 pokochej se 😀 😝
@bella.cullen dakujem mne nevadi ani v tych cervenych trenkach,lebo to je Rob a ja milujem Edwarda
a jak sa na ten MMB dostanem skusim googlit,dneska mi to fakt nezapaluje
@bella.cullen. ty si dobra potvora 😀 😀 😀
@kavaapalma opakujem - nikdy nehovor nikdy 😉
@bella.cullen. : no na tej druhej fotke je veru seredny 😒 to snad ani nie je on 😉
@cruela fakt v mojom pripade urco nehrozi,ze zmenim nazor,to ti garantujem
@kavaapalma : neboj my sa nenahnevame ked Damona tak vehementne odmietas, aspon nas bude nanho menej. 😉 😵
@gina333 dakujem s obrovskou radostou vam ho prenecham
@kavaapalma dej si na seznamu mimibazar do vyhledávače a pak se tam zaregistruj je to lepší http://www.mimibazar.cz/
mě se taky líbí jen a jen Edward 😉
@cruela 😀 😀
@gina333 na tý černobílí fotce je šeredný 😝 😝 fujky bléééé 😀
mě zase nejde FB.... 🙄
@bella.cullen. to odvolas! ze seredny!!!!
@kavaapalma a ty si najskor citala ci videla film??
@bella.cullen. to mas za to, ze nadavas na Robka 😝
@cruela 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@cruela hej to řekla i Gina a já s ní naprosto souhlasím!!!!!!!!!!! a neodvolám!!!! 😀 😀 😝 😝 já na nej nenadávám jen se mi tam strašně nelíbí a nák to nemůžu překousnout 😒
@cruela to už se mi víc líbí ty jeho červený plavky 😀 nebo trenky...
@cruela ještě řekni že se ti na tý černobílí fotce líbí??????? 😝 😝 a já si budu myslet že si úchyl 😀 😀 😀 😅
@gina333 a třeba to fakt není Robko......bych klidně věřila, nemůžu uvěřit že snad by byl tak hnusnýýýý 😀 😀 😝 ale jako Edward je nádherný 😵 😵 asi tak.....
no v těch červených cosi...mi chutný teda moc nepřipadá 😀 😝
@bella.cullen. : ale ved ako pekne sa usmieva 🙂 ak k tej druhej fotke, ved komu tak stoja chlpy pod pazuchou? 😲
@bella.cullen. ok, som uchyl 😀 ale zas, prava laska nie je obmedzena na chlpy pod pazuchou, ci ine fyzicke ukazy... mne sa Rob paci kedykolvek a kdekolvek.... som raz videla jedno video, kde bol pripity a este aj tak sa mi pacil 😵
@gina333 tady je velmi chutný...tam vážně moc nee....
@cruela uchyle ale co každýmu se líbí něco jinýho.....vžyt je tam takovej hubenej, nedozrálej...jako klučík NE muž vždyt i ty prsa má takový.... malý..
co poviete na toto??
@bella.cullen. : esteze si sem dala tie fotky, ved o tej chlpatej sa my bude aj snivat. 🙂
@cruela : aj mne sa paci na kazdej fotke okrem tej, to ze je pripity my vobec nevadi, ved nech si uziva zivot. Ja mu aj ine baby doprajem, dufam, ze nezostane pri Kristen. 😉
@gina333 ty chlupy mu vážne trčej...blééééééééééééé 😝 😝 by si je mohl česat 😀 to určo není Robko
@bella.cullen. jak tu bola dnes ta moja kamaratka co mi nadava za upirov a smeje sa mi, tak ta sa tiez chytala za hlavu, ze sa mi pacia take rachyticke typy - chudy, vysuseny... no ale mne sa to ozaj paci... alebo potom taky s miernym bruskom... takze Rob to super splna - najprv bol vysuseny a teraz je pupkaty 😀

aby ste nepovedali,tak nieco pre vas Damonky,aj ked pre mna je viac krajsi Stefan