icon

Upírské filmy a seriály

dreana
16. dec 2009

Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))

ronie
3. dec 2010

nemám ☹ ☹ ☹ chjo to je doba, krátim si čekání trilogií od Carpentera Úpíři🙂))) je to ale šílenej masakr 😝

bella.cullen.
3. dec 2010

@ronie na ulož.to jsou...ale nevím jaký budou, ještě kouknu na titulky.com

bella.cullen.
3. dec 2010

@ronie tak ty na ulož.to nejdou...tak čekat čekat...se už nemůžu dočkat!!!!!

bella.cullen.
3. dec 2010

@ronie tak tytilky jsou na cwzone

http://www.cwzone.wz.cz/titulky-the vampire dia... zde!!!!!!!!

ronie
3. dec 2010

mě ty titulky na ulozto šly🙂) už zkouknuto-strašně krátké to bylo🙂))

bella.cullen.
3. dec 2010

tááák a VD skouknutý a supééér 😀 tak dlouho jsem na to čekala 3 týdny a za 40 min. skouknutý achjo...chci další díl!!!!!

kavaapalma
5. dec 2010

@nini78 dakujem za krasne fotky Edwarda 😉 velmi ma potesili...

nini78
5. dec 2010

@kavaapalma 😵 😵 😵

kavaapalma
5. dec 2010

kolko ma vlastne casti serial VD lebo dnes som kukla na markize a stve ma,ze neviem co bude dalej

bella.cullen.
5. dec 2010

@kavaapalma 1 série 22 dílů a 2 série taky 😉 VD prostě nejlepšejšííííí!!!!!! 😵

bella.cullen.
5. dec 2010

tak jsme z mimozkama z FB zjistily že Stefan je taky krásnej kousek 😀 😀 😵

bella.cullen.
5. dec 2010

ale Damon je prostě Damon 🙂

kavaapalma
5. dec 2010

@bella.cullen Stefan je podla mna este krajsi ako Damon... a nerozmyslala si zmenit nick,ked tak na ms.Salvatore

nika251
5. dec 2010

Ahojte. Nemate dakto nahodou Denniky knihu on line? Hrozne ale hrozne moc sa mi ten serial paci a rada by som si precitala aj knihu. Alebo- kde a ako sa da stiahnut cely serial? Mate aj nejake casti dopredu, alebo len tie,ktore vysiela markiza? Prosim IP. Vdaka 😉

kavaapalma
5. dec 2010

@nika251 pozri si stranky dozadu a tam najdes to co hladas

zuzik.3
5. dec 2010

Stefan se mi líbí na té první fotce, ale jinak ne. Damon jednoznačně vede!!!

bella.cullen.
5. dec 2010

@kavaapalma no héj už jsem o tom přemýšlala 😀 že by 😀 😀 😀 😉
a pro mě je krásnější Damon 😵

bella.cullen.
5. dec 2010

@nika251 stáhnou je můžeš na ulož.to nebo zkouknout online na zkoukni.to http://www.zkouknito.cz/hledej?string=the+vampi... ale někdy se to seká 😒 a knihy 4 díly jsou taky na ulož.to ale prej to je úplně o ničem se seriálem to prý nemá co dělat 😒

bella.cullen.
5. dec 2010

@zuzik.3 mě se Stefan líbí na všech těch fotkách ale jednoznačně na plný čáře vede Damon 😵

gina333
5. dec 2010

Stefan je take zlate stena, na pohladkanie, ale Damon je krasny muz na ..... aj na pohladkanie. 😀 😀 😀

bella.cullen.
5. dec 2010

@gina333 no přesně tak!!!!!!!!! 😵 😵

dayanka
5. dec 2010

@gina333 si to super vystihla 😎 😎 😀

dayanka
5. dec 2010

ja vseobecne mam rada taketo stvorenia v knihach a filmoch 🙂 aj ked mam radsej Twilight, taktiez Upirske denniky si rada pozriem...ale tak Edward je len jeden a predsa len - tam aj ta laska a vsetko je viac ozajstne a hlbsie..a aj vyzeraju ako upiry, v dennikoch mozu vsetko 😀 😀

cruela
5. dec 2010

@bella.cullen. jasne bella, zmen si nick, Edward je len moj.... teda vlastne Edward je Gabcin, moj je Robko.. uz som z tych deleni domylena 😎

@gina333 ty si zas dobru zavalila 😀

@dayanka a ty si to zas super vystihla! ja mam tiez radsej TW ako VD, aj ked odkedy som zahorela laskou k Damonovi (to je ale cisto fyzicka laska, nie taka ozajstna ako k Edwardovi 😉 ), tak aj VD viem pozerat.... ale nie s tym otrasnym dabingom na makrize ako som dnes mala moznost upocut 😖 ako TW je na prvom mieste

gina333
6. dec 2010

Tak pre mna je TW knizne No.1, je to nadherne napisane, ja osobne milujem take roztahane romany, kupujem iba hrube knihy. 😀 😉 Ale co sa tyka filmu, u mna jednoznacne vedu VD, nielen koli Damonovi, ale ten dej je putavejsi, strasidelnejsi, no ja sa idem pos.at kym jeden diel dopozeram. 😵 😵 😵

dayanka
6. dec 2010

Baby ja som skor na lasku,priaterlstvo nez na napatie.a vo VD je v poslednej dobe trocha moc tych novych postav a zlomov v deji...mne sa Stefan pacil len v 1 epizode tam kde sa rozisli s elenou a on ta plakal, nedavno to boloto uzasne zahral az som zostala nema 😀 😀 a samozrejme Damon najviac bavi asi kazdeho,je ohromne vtipny a trefny 😀 😀 a fesi..
ale u mna TW to je viac 🙂 paci sa mi kniha, opis postav.charaktery a ciny tych 2..aj obaja herci su skveli 🙂 inak mam kamosu co zboznovala TW a ma tym aj nakazila...no odkedy je VD,tak o nicom inom nehovori a vraj TW uz nema rada, lebo ze tito wampiry su skutocnejsi, asi tie vrazdy 😀 😀 pritom ti v TW mi pripadaju skutocnejsived Edward je biely jak stena,nespi,nesniva sa mu, viac ho napina pri krvi a hlade,ani sex nema lahky 😀 😀

bella.cullen.
6. dec 2010

u mě jednoznačně vedou VD, líbí se mi děj a hlavne Damon 😵 to TW už mám strašně okoukaný ale taky jsem to milovala a knihy TW jsou nejlepšejší 😵

@dayanka a máš pravdu že v TW jsou ty upíři opravdoovější a jsou perfekní, to zase ve VD vypadají jak normální lidi, ale Damonek vypadá velmi dobře 😵 😵

bella.cullen.
6. dec 2010

@cruela to víš že bych si klíďo změnila nick ááále je to proti pravidlům...ták budu Bella Cullen zamilovaná do Damona Salvatore... 😀 😀 😀 Edward je jen váš 😀

bella.cullen.
6. dec 2010

@cruela kua ale se*e mě to.... 😒 hmmmmm Bella Salvatore to zní mooooc dobře 😀

sammy19
6. dec 2010

teda baby, vy ste tu pekne presedlali 🙂 ja teda ostávam absolútne verná Edwardovi a Twilight ságe - Ježiškovi som si napísala o DVD Zatmenie, aj keď som ho už videla v kine, aj som to čítala. Ale tak chcem to mať aj doma, šak sa patrí na správnu fanynku 😀