Upírské filmy a seriály
Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))
@ronie na ulož.to jsou...ale nevím jaký budou, ještě kouknu na titulky.com
@ronie tak ty na ulož.to nejdou...tak čekat čekat...se už nemůžu dočkat!!!!!
@ronie tak tytilky jsou na cwzone
http://www.cwzone.wz.cz/titulky-the vampire dia... zde!!!!!!!!
mě ty titulky na ulozto šly🙂) už zkouknuto-strašně krátké to bylo🙂))
tááák a VD skouknutý a supééér 😀 tak dlouho jsem na to čekala 3 týdny a za 40 min. skouknutý achjo...chci další díl!!!!!
@nini78 dakujem za krasne fotky Edwarda 😉 velmi ma potesili...
@kavaapalma 😵 😵 😵
kolko ma vlastne casti serial VD lebo dnes som kukla na markize a stve ma,ze neviem co bude dalej
@kavaapalma 1 série 22 dílů a 2 série taky 😉 VD prostě nejlepšejšííííí!!!!!! 😵
@bella.cullen Stefan je podla mna este krajsi ako Damon... a nerozmyslala si zmenit nick,ked tak na ms.Salvatore
Ahojte. Nemate dakto nahodou Denniky knihu on line? Hrozne ale hrozne moc sa mi ten serial paci a rada by som si precitala aj knihu. Alebo- kde a ako sa da stiahnut cely serial? Mate aj nejake casti dopredu, alebo len tie,ktore vysiela markiza? Prosim IP. Vdaka 😉
@nika251 pozri si stranky dozadu a tam najdes to co hladas
Stefan se mi líbí na té první fotce, ale jinak ne. Damon jednoznačně vede!!!
@kavaapalma no héj už jsem o tom přemýšlala 😀 že by 😀 😀 😀 😉
a pro mě je krásnější Damon 😵
@nika251 stáhnou je můžeš na ulož.to nebo zkouknout online na zkoukni.to http://www.zkouknito.cz/hledej?string=the+vampi... ale někdy se to seká 😒 a knihy 4 díly jsou taky na ulož.to ale prej to je úplně o ničem se seriálem to prý nemá co dělat 😒
@zuzik.3 mě se Stefan líbí na všech těch fotkách ale jednoznačně na plný čáře vede Damon 😵
Stefan je take zlate stena, na pohladkanie, ale Damon je krasny muz na ..... aj na pohladkanie. 😀 😀 😀
@gina333 no přesně tak!!!!!!!!! 😵 😵
ja vseobecne mam rada taketo stvorenia v knihach a filmoch 🙂 aj ked mam radsej Twilight, taktiez Upirske denniky si rada pozriem...ale tak Edward je len jeden a predsa len - tam aj ta laska a vsetko je viac ozajstne a hlbsie..a aj vyzeraju ako upiry, v dennikoch mozu vsetko 😀 😀
@bella.cullen. jasne bella, zmen si nick, Edward je len moj.... teda vlastne Edward je Gabcin, moj je Robko.. uz som z tych deleni domylena 😎
@gina333 ty si zas dobru zavalila 😀
@dayanka a ty si to zas super vystihla! ja mam tiez radsej TW ako VD, aj ked odkedy som zahorela laskou k Damonovi (to je ale cisto fyzicka laska, nie taka ozajstna ako k Edwardovi 😉 ), tak aj VD viem pozerat.... ale nie s tym otrasnym dabingom na makrize ako som dnes mala moznost upocut 😖 ako TW je na prvom mieste
Tak pre mna je TW knizne No.1, je to nadherne napisane, ja osobne milujem take roztahane romany, kupujem iba hrube knihy. 😀 😉 Ale co sa tyka filmu, u mna jednoznacne vedu VD, nielen koli Damonovi, ale ten dej je putavejsi, strasidelnejsi, no ja sa idem pos.at kym jeden diel dopozeram. 😵 😵 😵
Baby ja som skor na lasku,priaterlstvo nez na napatie.a vo VD je v poslednej dobe trocha moc tych novych postav a zlomov v deji...mne sa Stefan pacil len v 1 epizode tam kde sa rozisli s elenou a on ta plakal, nedavno to boloto uzasne zahral az som zostala nema 😀 😀 a samozrejme Damon najviac bavi asi kazdeho,je ohromne vtipny a trefny 😀 😀 a fesi..
ale u mna TW to je viac 🙂 paci sa mi kniha, opis postav.charaktery a ciny tych 2..aj obaja herci su skveli 🙂 inak mam kamosu co zboznovala TW a ma tym aj nakazila...no odkedy je VD,tak o nicom inom nehovori a vraj TW uz nema rada, lebo ze tito wampiry su skutocnejsi, asi tie vrazdy 😀 😀 pritom ti v TW mi pripadaju skutocnejsived Edward je biely jak stena,nespi,nesniva sa mu, viac ho napina pri krvi a hlade,ani sex nema lahky 😀 😀
u mě jednoznačně vedou VD, líbí se mi děj a hlavne Damon 😵 to TW už mám strašně okoukaný ale taky jsem to milovala a knihy TW jsou nejlepšejší 😵
@dayanka a máš pravdu že v TW jsou ty upíři opravdoovější a jsou perfekní, to zase ve VD vypadají jak normální lidi, ale Damonek vypadá velmi dobře 😵 😵
@cruela to víš že bych si klíďo změnila nick ááále je to proti pravidlům...ták budu Bella Cullen zamilovaná do Damona Salvatore... 😀 😀 😀 Edward je jen váš 😀
@cruela kua ale se*e mě to.... 😒 hmmmmm Bella Salvatore to zní mooooc dobře 😀
teda baby, vy ste tu pekne presedlali 🙂 ja teda ostávam absolútne verná Edwardovi a Twilight ságe - Ježiškovi som si napísala o DVD Zatmenie, aj keď som ho už videla v kine, aj som to čítala. Ale tak chcem to mať aj doma, šak sa patrí na správnu fanynku 😀

nemám ☹ ☹ ☹ chjo to je doba, krátim si čekání trilogií od Carpentera Úpíři🙂))) je to ale šílenej masakr 😝