Upírské filmy a seriály
Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))
@gina333 no jasan, taky super 😉 😀 dcerka říká když se takhle Damonovi změní tvář na upíra že je nasraný 😀 ale teda upíři v TW jsou lepšejší hlavně ty jejich zlatý oči 😵
TW jednoznacne vedie,nevymenila by som ho za ziadny iny serial... Edward je moja laska,ja viem,ze sa opakujem...
neokukal sa mi film ani nie som presytena knihami... proste som do neho blazon jak sa patri
no ja najma nemozem z Damona, ten jeho vtip, ale to clovek oceni jedine v originaly, nie s dabingom 😒 ja si moc zelam, aby sa dali s elenou dokopy, co myslite? 😎
@cruela ešte že si sa opravila, jasne že Edward je môj a Robko tvoj 😀
@bella.cullen. no keď si nemôžeš zmeniť, tak si budeš musieť vytvoriť nový, čo už narobíš, keď si Edwarda začala podvádzať 😀
ahoj holky 😀
@bella_damon_salvatore uz som sa nalakala ze budes nieco ze kaca abo elena :D
@bella_damon_salvatore no šikulka, len by to chcelo ešte fotku!!!
@nini78 jasan všechno bude 😀
@bella_damon_salvatore 😉 😉 😉
@bella_damon_salvatore : no aha, aka kocka 😉 🙂
@bella_damon_salvatore kukam, ze tu mame novu clenku 😉
@nini78 kludne mozes dat aj milion Edwardikovych fotiek aj ked ich mame na FB, ved vies, ze ja ho moooooooozem 🙂
@kavaapalma s TW som na tom rovnako ako ty... knihy citam dokola, aj kukat to mozem dokola a Edward/Robko je bezpecne u mna prvom mieste... aj ked sexualne by som podlahla aj Damonovi 😀 ale toho ty nemusis.... zatial 😉
Caute, no ja sa po tieto dni neviem velmi dostat na net, tak ak na chvilku nakuknem, mam chaos 😀 aj tu aj na FB...tam to uz asi ani nepreluskam vsetko 😒
@kavaapalma ja tiez TW (plus RP), pozeram sice teraz online WD, zaujima ma dej, ale to je tak zatial vsetko 🙂
No a moj manzel sa prekonal, chcel mi na Vianoce kupit 2DVD Eclipse, esteze sa ma to spytal, ci uz mam 😀 mam ale original chcem tiez, no uz to mam od kamosky vybavene za inu cenu, no ale vobec som prekvapena, ze na to myslel...
@cruela ako tak pozeram WD, sexualne by Damonovi nepodlahla len maloktora 😵 Cest vynimkam!
@gabika7706 ani sa nesnaz citat vsetko na FB, hentie mimozy tam dnes popisali cele litanie! aj som to chcela citat, ale furt pridavali nove veci, to sa neda 😀 inak, super manzela mas, ked ti taky darcek chysta 😉
@cruela no sama som prekvapena, ale zrejme pochopil, ze ma to len tak nepusti 🙂
hádejte kdo má dneska narozeniny? 😵 😵 😵
já tu vaši skupinu na FB nemůžu najít 😒
tak hlavně aby si to přečetl 😀
@zuzik.3 ani nenajdeš, sme uzamknutá skupina. A veru hentie Damonovky gratulovali hneď ráno, spustím FB a všetko zahltené Damonom 😀 , keby aspoň jedného Edwarda tam dali, ale určitééé 😠 , veď ja to napravím 😀
@gabika7706 jééj máš super chlapa, keby to aj ten moj pochopil a a napadlo ho kupiť mi niečo z twilightu, ale to skôr hrable rozkvitný 😅
@cruela no dobre, tak ešte nejaký Edward - Robko
@bella_damon_salvatore aj sem ti dám tú tvoju "chlupýýýýýý"
@nini78 hod na FB tu sexy Edwardovu fotku jak je tam na čtyřech...dělééééj!!!!!

@bella.cullen. : a co tak Gina Salvatore: tiez nie je na zahodenie ?? 🙂 😉
@sammy19 : ja mam taaaaaaak velke srdce, zmestia sa tam vsetci. 😀 mozno, ze ti upiry su v TW opravdovejsi, ale mne sa vo VD strasne paci ako sa im zmeni tvar, ked su zly, tie oci ten vyraz to je fakt sila. 😵 😵