Upírské filmy a seriály
Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))
@bella_damon_salvatore no ved on to tak doteraz robil, tukal si po cele a podobne...navrhla som mu nedavno, aby sme si pozreli spolu Remember me, no nehroziiiiiii, vraj akykolvek zaujimavy by to bol film, on to pozerat nebude, lebo tam hra ON (mojho srdca sampion RP 😀 )
@nini78 eeeej ta fotka na styroch...hned mam lepsi den 😎
@bella_damon_salvatore sa stalo 😀 😀 😀
@nini78 dííííky
@gabika7706 aký úspech má!!! 😀
@gabika7706 přesně jako můj a ještě jim zanadává 😒 a taky mi hrozí že mi smaže obrázky a to bych vážně nepřežila!!!!!!!
@bella_damon_salvatore tá usmiata je najlepšia 😀
mimozy, na FB teraz nemozem ☹ ale chodia mi do mailu spravy, neotvaram, len pocet vidim a mam dost 😀 vecer sa snad cez to preluskam
@gabika7706 no dnes je na FB mazec...taky nestíhám a samej Edward!!!!
@zuzik.3 tak šup šup čekáme na tebe!!!!!! 😉 😵
@bella_damon_salvatore 😀 😀 😀 tak uz nech je vecer, nech mam na co pozerat teda
@gabika7706 😀 budeš mít pokoukáníčko 😵 ale já to tam teď pěkně zaDamonuju 😵 😀
@bella_damon_salvatore já jsem to taky sledovala aspoň 2 měsíce, sem to ještě nikdo ráno nenapsal, tak pro ty co by nevěděly ať jsou v obraze 😉
Vím, že jsi mě zvala, já jsem hledala všemožné vampire damon girl, ale je tam toho moc. Už jsem si přidala Lucii Lulu 😀
@zuzik.3 tak super 😵
@gabika7706 mas sa na co tesit, su tam super robkove fotky, juchuchuuuuu.. ale ja uz teraz nebudem na FB a hentie doroty Damonice to tam teraz cele zahltia damonom, to si pis 😉
@cruela ty doroto jedna!!!!!! 😀 😀 😵
No baby krásne fotky tu dávate 😵 😵 😵
@bella_damon_salvatore ani to neskúšaj!!!
no teda aj ja chcem fotky Edwarda z FB len tam nie som...no co uz... keby nejaka neskutocne uzasna,tak sem s nou...
vidim,ze niekto si zmenil nick,no len ten obrazok sa na Bellu akosi nepodoba 🙂
@kavaapalma dnes sa tam veru krasne fotky popridavali... bella ti iste nejake da 😉
@kavaapalma tady máš 🙂 ale nevím který tu byly a který ne
p.s jsem Bella Elena 😀 😀
waaaaaauuuuuuu ta v daždi je super 😵 😵 😵 😵
@bella_damon_salvatore aké pekné fotky 😀

@gabika7706 to můj manža by se na mě pěkně vysr......