icon

Upírské filmy a seriály

dreana
16. dec 2009

Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))

ronie
11. dec 2010

já chci taky do skupiny, jak vás najdu na FB???koukejte si mě někdo přidat 😀 😝

cruela
11. dec 2010

@ronie Lucia Lulu Kruta - sups ma pridat medzi priatelov a ja ta zaradim do skupinovej terapie 😀

gina333
11. dec 2010

@bella_damon_salvatore ,@cruela : chlapi to nechapu 🙂 ale najlepsie skupinove sedenie by bolo keby sme sa my mimozky naozaj stretli 🙂)

gabika7706
11. dec 2010

mimozy, moj muz dnes zistil, ze mame skupinu na FB, asi pol minuty na mna nechapavo pozeral, zagulal ocami a odvtedy je nejako ticho 😕 😀

cruela
11. dec 2010

@gina333 neboj, uz na jar planujem velke stretko 😀

@gabika7706 no to som zvedava, co z toho bude.. mozno dostanes pod stromcek zvieraciu kazajku 😀

nini78
11. dec 2010

@gabika7706 keby vedel popredu o našej skupine, predpokladám že to dvd eclipsu by ako darček asi nenavrhol, čo? 😀 😀 😀
@cruela a v ktorých miestach plánuješ to sedenie, myslím , východ, západ, sever, juh? 😀 😀 😀
@gina333 no moj to nechápe určite, ide ho šlak trafiť, ako on nesedáva pri pc, tak dneska to nevydržal a zasadol tam, a ja som sa sem dostala až tááákto neskoro 😠 😠 😠

cruela
11. dec 2010

@nini78 no, to bude trochu problem.... zatial sme zapadne slovensko, kosice, liptov, zapadne cechy a myslim Morava, tak neviem, kde to budeme alokovat, ale uvazovala som kdesi na pomedzi slovenska a moravy v severnej casti... uvidime, dohodneme, premyslime... kazdy sa vyjadri a iste sa to podari 🙂

gabika7706
11. dec 2010

@cruela, @nini78 asi tak nejako ... na skupinove sedenie ale na 100% nedostanem dovolenie 😠 niezeby som sa musela pytat, ale predsa len je zivitel 🤐

nini78
11. dec 2010

Zopár Robkov- Edwardov na peknú nedelu 😉 😉 😉

nini78
11. dec 2010

@cruela no to bude zaujímavé 😀 😀 😀
@gabika7706 nedoprial by ti trocha zábavy? 😠

bella_damon_salvatore
11. dec 2010

se musím pochlubit 😵 😵 to budu mít 😵 😵 od nějvětšího zaltíčka 😵 😵 však vi víte 😉

bella_damon_salvatore
11. dec 2010

sem chtěla napsat zlatíčka ne zaltíčka 😵 a vy ne vi víte...píšu jak hotentot

cruela
11. dec 2010

@gabika7706 sak nemusis povedat, ze ides s vampirkami... proste pojdes na babsku jazdu a hotovo... urobime si pekny viked bez deti a muzov 😉

@nini78 s tebou dufam mozem ratat? 😨

@bella_damon_salvatore velice pjekne, to musi byt super zlaticko 😀

bella_damon_salvatore
11. dec 2010

@cruela to samořejmě, velikááánský zlatíčko 😵 😵 😉 😀

jééé vy plánujete srazík ju?? týjo já to mám k vám tááák daleko ☹ fňuk chjoo 🙄
a ani bych nemohla mám obě děti přisátý na krku 😀

bella_damon_salvatore
12. dec 2010

můj nejmilovanější miláček 😵 😵

gabika7706
12. dec 2010

@cruela bez deti...ja este kojim 🙂 a nevedela by som mu zatlkat kam idem a s kym...ze babska jazda, to by mu nestacilo 😵

cruela
12. dec 2010

nuz, tak to vidim, ze nic z toho nateraz nebude.....

nini78
12. dec 2010

@cruela no nateraz, aj ja kojím 🙂) cez deň v poho, na noc problém. Aspoň teraz 😉

nini78
12. dec 2010

@bella_damon_salvatore no je super, 😉 aj ten kalendár a aj ten výber fotiek 😵

gina333
12. dec 2010

Ale ked si stretko naplanujeme na leto to uz hadam nebudete kojit ?? ja by som bola strasne rada, keby sme sa stretli, s touto diagnozou poznam len vas, takze by bolo fajn pokecat si aj nazivo. 😀

cruela
12. dec 2010

@gina333 neboj, minimalne my dve sa raz stretneme 😉

gina333
12. dec 2010

@cruela : tak tomu ver 😀

kavaapalma
12. dec 2010

akurat som dopozerala Eclipse,po prvy raz,ked nepocitam kino,tam bolo kopu ludi a tu sama samucka som si to cele uplne vychutnala a preplakala som skoro cely film...co by som zato dala byt tak na jej mieste...

gabika7706
13. dec 2010

@kavaapalma ja som si pozrela v sobotu vecer Remember me, konecne viem, co bol posledny zaber vo filme, lebo z kina si pamatam len tej jeden osudny moment a viac som nevnimala ...

dayanka
13. dec 2010

Dievcata vy mate skupinku i na FB?

s.i.m.k.a1
13. dec 2010

@dayanka hej hej mame 😉

@cruela so mnou rataj, ja ideeeem aj hned 😝

cruela
13. dec 2010

@kavaapalma aj ja som sa uz chystala kuknut si eclipse, ale nejak furt nestiham...

@gabika7706 kokos, pri tom filme som revala jak tur, zatial som to videla len raz, ale urcite kuknem znova...

@dayanka hej, hej, mame 😉 najlepsiu skupinu na FB 🙂 ale straaaaasne zerie cas 😀 😀 😀 ze mimozky moje? 😎

@s.i.m.k.a1 jaskaaaaa!!! takze ratam so sencom, trencinom a mikulasom... to dame rande asi v BB....

bella_damon_salvatore
13. dec 2010

@kavaapalma héééj já koukala na eclipse minulý týden...a vůbec jsem to nedokoukala...přestalo mě to bavit 😒 no taky jsem to viděla nejmíň 10x 😀 😝

jj 😀 úžasná skupinová Damon♥ Edward terapie na FB nejlepšejšíííí♥♥♥ zabíják času 😀 😀

chtěla jsem sem dát fotku s celým nahým Damonovým zadečkem ♥♥ ÁLE nedám....ještě byste mi ho vykoukaly 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😝

cruela
13. dec 2010

@bella_damon_salvatore dobre si to povedala, zabijak casu 😉 ale neviem si bez vas predstavit den, lasky moje 😵
a ta damonova prdelka - mnamiiiiii

gina333
14. dec 2010

@gabika7706 : ja som Remember me videla iba raz ale dakujem neprosim, bol to strasne smutny film, viac si ho veru nepozriem. ☹

@bella_damon_salvatore : veru ten zadocek nech pekne ostane tam kde je, uz je aj tak dost ochytany. 😀