Upírské filmy a seriály
Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))
@cruela já si to taky bez vás neumím představit 😵 bych se asi unudila nemít vás...mimozky moje 😵 😵
jj Damonova prdelka mňami mňami...jsem z něho vedle 😀 😀 ale úúúplně vedle 😵
@dayanka tak si mě přidej do přátel...jméno ti písnu do IP
@gabika7706 a o com ten film Remember me je,lebo ja nemam ani paru...
caute, mam uz doma 2DVD Eclipse, tesiiim 🙂
@gabika7706 : ty si uz rozbalila Jeziska? 😵 😵
@bella_damon_salvatore : a veru bude pekny 😵 😵 😵 😵
@gina333 😵 😵 nádherný!!!
@gina333 no nebudem to mat nakoniec akoze od Jeziska, lebo Katka videla, ako mi to kamoska dava a ja jej davam peniaze...nedomyslela som to 😒
@bella_damon_salvatore to su foto 🙂
@gabika7706 😵
ber to z tý lepší stránky aspoň nemusíš čekat do jéžíška ... 😉 😵
@bella_damon_salvatore kraaasne, no ano nemusim, ale kedy si pozriem to bonusove DVD 😕
@gabika7706 koukeš až dětičky budou spinkat... 😉
@gina333 pěkný moc pěkný 😵 😵
@gabika7706 no precitala som si recenzie,film po pravde ani vidiet nechcem...urcite je to tym,ze milujem Edwarda,nie Roberta a pre mna zije len a len ako upir v TW sage... mozno mi rozumies
@kavaapalma jasne, rozumiem 🙂 knihu som si prelistovala, ale nic nove, co by som sa nebola docitala ne nete som sa nedozvedela, aspon z toho, co som narychlo presla, ale je dobre mat fotky "po ruke" a listovat kedykolvek 😎
@gabika7706 to mas zarucenu pravdu,fotky po ruke su super hlavne ak mas depkovy den...
@kavaapalma i pro mě je jen Edward upír, miluju ty jeho zlatý oči 😵 😵 a to že je upír 😵 dokonalej upír(pozor na Damonka nemá, toho ale miluju i jako neupíra).... Remember me se mi moc nelíbilo, ted jsem si stáhla Little Ashes a popravdě se mi na to moc koukat nechce 😒 no uvidím.........a taky mi v Remember me vadila ta jeho štětka 😀 😀
to je zajímaví Bella mi nevadí 🙂

@gina333 no jasan 😀 ten zadeček je jen náš 😵 😉