icon

Upírské filmy a seriály

dreana
16. dec 2009

Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))

kavaapalma
19. dec 2010

ja fakt neviem co na tom damonovi vidite...ale kazdemu sa ine-iny paci... my sme tu s @gabika7706 asi jedine,co ho nemusime... minulu nedelu tusim s nim isiel film na stv1 dve casti za sebou a on tam hral hlavnu ulohu volalo sa to marco polo... skoro som ho ani nespoznala bol dobre maskovany a mladucky...

gabika7706
19. dec 2010

@kavaapalma pravdu mas, i ked musim priznat, ze cim viac casti VD mam pozretych, tym viac ostatne mimozky "Damonovky" chapem 🙂
cim, samozrejme, netvrdim, ze sa mi paci 🙂 Team Edward forever 🙂

bella_damon_salvatore
19. dec 2010

@kavaapalma já Damona v 1 sérii taky nemusela...nelíbilo se mi jak byl zlej, ale on se tak strašně změnil 😵 😵 že ho miluju úplně strašně moooc!!!! 😵 a je nádhernej 😵 a už ho chápu proč byl zlej.....a milujeme ty jeho nádherný modrý oči 😵 že jo Gino??!! 😉

@gabika7706 😵 😵

bella_damon_salvatore
19. dec 2010

je prostě dokonalej 😵 😵

bella_damon_salvatore
19. dec 2010

😵 😵

gina333
19. dec 2010

@bella_damon_salvatore : tak to je jasne, ze sme donho. Ved je to najkrajsi chlap na svete, tie oci, ruky, brucho, ach ved ja ani nedycham ked ho vidim. 🙂 🙂 🙂 V 2. serii je je mily, nezny, citlivy, no je skratka BOZSKY. 😀

bella_damon_salvatore
19. dec 2010

@gina333 přesně tak!!! moje slova....nejlepšejší a nejdokonalejšííí 😵 😵

pro tyhle modrý oči a krásný úsměv dýcháme 😵 😵 😀 víííd Gino?!!!! 😀

gina333
19. dec 2010

@bella_damon_salvatore :ANO, milacek nas, bez neho ani den 😵 😵 😵 😵

bella_damon_salvatore
20. dec 2010

mimozky jde vám FB?? já tam mám uplně ňáký hatlapatlaniny 😠

nika251
20. dec 2010

Ahojte. Predpokladam, ze nie som jednina, ktoru ide porazit, ze dalsi - teda 12-ty diel druhej serie sa objavi az v januari. Vsade dookola hladam ,cosi co napovie ako sa serial bude odvijat dalej a nic. Hehe- som uz taka zufala, ze som sa snazila prelozit- prekladacom on line- aj cinske prispevky a ono nic. Tvorcovia mlcia ako hrob. A knihu- tu som kupit chcela ale stacilo aby som sa do nej zacitala v knihkupectve a bolo mi jasne ze film a kniha su priserne rozdielne. Hlavne postava Damona. Skoda, som sa tesila ze budem aspon tusit o com to bude dalej a takto mozem zas len cakat do januara 😀

bella.cullen.
20. dec 2010

@nika251 já se taky asi nedočkám 😒 ....asi to vypadá že budu zase koukat od začátku 😀....... já jsem aspoň viděla ukázky na 12 díl...no s Rose to asi nedopadne dobře, dobře jí tak, je to jak my říkáme ,,štětka" 😀 že si vůbec dovolila šáhnout na Damona 😀 😒

bella_damon_salvatore
20. dec 2010

přesně tak jsem to chtěla napsat 😀 😀 😀 😕

nika251
20. dec 2010

Bella - ja som uz pozrela 2x cely serial a potom som este kukla aj v madarcine. Tam budu davat v januari aj 12stku, tak sa tesim. Aj ja som videla promo, ale na co som bola najviac zvedava - z toho nedali ani liznut ☹- teda co bude medzi Damonom a Elenou. Rose- hm, to bude asi dost drasticke. Hehe- ale ta stetka- to je pecka 😀. Aj ked Damonko asi problem nema. Strasne sa mi paci ako hra - teda to co je medzi nim a Elenou. Aj ked som citala, ze aj v skutocnosti medzi nimi cosi je, aj ked to obaja odmietaju komentovat.

kavaapalma
20. dec 2010

@gabika7706 esteze tak,uz som sa zlakla,ze prejdes na ¨druhu stranu¨... to som si teda ale vydychla,uuuffffffffffffffffffff
moze byt damon zlatucky a dobrucky ako neviniatko,no u mna sanca veskera ziadna ako gabika pisala Team Edward forever

kavaapalma
20. dec 2010

to nejde je to tu predamonovane,tak to nejak stopneme

bella_damon_salvatore
20. dec 2010

╔══╗
╚╗╔╝
╔╝(¯`v´¯)
╚══`.¸. Ian Somerhalder...
😵 😵 ♥♥

bella_damon_salvatore
20. dec 2010

tak zase trošku zaDamonujeme 😵

nini78
22. dec 2010

@bella_damon_salvatore
@gina333 baby ospevujete tu Damonqa aký je naj... a tú vašu naj úchulku ste vôbec nespomenuli, žeby ste sa polepšili? 😀 😀 😀
ale o tom dosť silne pochybujem 😀 😀 😀

nini78
22. dec 2010

@gabika7706
@kavaapalma máte pravdu je to tu samý Damon, tak to trošku vylepším 😵 😵 😵

bella_damon_salvatore
22. dec 2010

@nini78 hééj jakou úchylku?? on je naše úchylka 😀 😵

bella_damon_salvatore
22. dec 2010

když jsou ty vánoce 😵

bella_damon_salvatore
22. dec 2010

naše vééélmi oblíbená víď @gina333 ??!! 😵

bella_damon_salvatore
22. dec 2010

😵 😵

gina333
22. dec 2010

@bella_damon_salvatore : jasne, ze ano, naj naj oblubenejsia cast jeho tela 😀 😀 😀 😀 a kto ho nelubi nevie co straca 😉 😉

bella_damon_salvatore
22. dec 2010

😵 přenádhernej 😵

womenne
23. dec 2010

@nini78 tak si to tu zachranila s tymi fotkami dakujéééém 😵 😵 😵

kavaapalma
23. dec 2010

@nini78 esteze tak 😉
asi vsetky vypekate a balite,tak len smelo do toho... ja som si pod stromcek priala Edwarda,este mozem tajne dufat,ze sa mi to splni,ved aj zazraky sa obcas deju...

kavaapalma
23. dec 2010

Edward is No.1

bella_damon_salvatore
23. dec 2010

krásné vánoce mimozky... ♥ Damonovky a Edwardovky 😵 😵

gina333
23. dec 2010

aj ja prajem krasne sviatky vsetkym milovnickam upirov 🙂 🙂 🙂 🙂 DAMON FOREVER