icon

Upírské filmy a seriály

dreana
16. dec 2009

Pokec o filmech a feriálech s upíry. Jako true blood, vampire diaries, twilight a tak dále :o))

gabika7706
23. dec 2010

krasne Vianoce vsetkym mimozkam 🙂

nika251
24. dec 2010

Aj ked som tu nova, pripajam sa k zelaniu krasnych a veselych Vianoc. Ja som mala dnes rano prekvapko. Twilight som este nevidela a tak mi ho MM zohnal. Mam co kukat na sviatky 😵 😵 😵

kavaapalma
24. dec 2010

juuu @gabika7706 nadherna fotka uz len staci previazat modrou stuhou a poslat mi ju domov-to je nadherna predstava..
vsetkym stastne a vesele...

bella_damon_salvatore
24. dec 2010

@kavaapalma dostala jsem od Jéžíška průvodce filmem Nový měsíc 😵 😵 😵 juchůůů.....já jen že jsi tu minule psala že dostaneš Zatmění 😵

womenne
25. dec 2010

Helou kočky musím sa vám pochváliť "ježiško"(mm) mi doniesol sadu knih Twilligh saga 😵 😵 😵 chcel aj dvd ale nedali sa tu v okoli zohnať ale aj tak super, hrozne ma potešil 😵

kavaapalma
25. dec 2010

@bella_damon_salvatore no ja som ju nedostala,ale som si ju kupila sama... 😀 dostala som sadu vlasovej kozmetiky a tiez sadu vlas.pomocnikov fen,kulmu,zehlicku a este nieco viem,ze na krabici boli tie herecky zo zufalych manzeliek... a potom kabelku,knihu,ponozky...a zajtra este ideme do svokrovcov tak aj tam nieco dostanem 😀

s.i.m.k.a1
26. dec 2010

Koceny troska oneskorene ale Statne a Vesele 😉
Drazenka, ako to ze nevidim Damonkovu prdelku?? 😀 😀 😀

bella_damon_salvatore
26. dec 2010

@s.i.m.k.a1 už jsem psala minule....že bych ho sem dala ÁLE nechci abyste mi ho vykoukaly 😀 😀 😀

s.i.m.k.a1
26. dec 2010

@bella_damon_salvatore 😀 😀 😀 😀

nini78
26. dec 2010

Baby aj ja trošku oneskorene Vám prajem krásne vianoce 😵 😵 😵 , mne ježiško nedoniesol nič od TW ☹ , ale to som čakala, moj muž ho neznáša 😠 , zato midoniesol taký eliptický trenažér 😝

gabika7706
26. dec 2010

@nini78 elipticky trenazer 😕 co tym chcel basnik (jezisko) povedat?

nini78
26. dec 2010

@gabika7706 no ja som to raz spomenula že by som to prijala a veľmi rýchlo sa chytil, jasné nepovie mi do očí schudni, ale takto 😀 , ale inak ako vešiak je to celkom fajn 😀 😀 😀

nini78
26. dec 2010

No a ešte sem dám nejakého Robka, lebo tu mám resty voči hentým Damonáčkam 😀 😀 😀

nini78
26. dec 2010

Júúúúj na to sa super pozerá 😵 😵 😵

gabika7706
27. dec 2010

@nini78 my sme uz jeden taky vesiak doma mali, uspesne som sa ho zbavila 🤐
fotecky su super ! 😎

nika251
27. dec 2010

Ahojte. Vidim, ze ako su sviatky, fotky ani prispevky velmi nepribudaju. Ja nadalej bludim po roznych forach, hladam nove pripevky, pozeram fotky a cakam na nove casti VD. Pozrela som aj Twiligt ale VD sa mi pacia ovela viac, najma herci - Damon 😀 , takze jednoznacne rozsirujem rady priaznivcov Damona 🙂

nini78
27. dec 2010

@gabika7706 Gabi ja som ešte nič také nemala, takže uvidíme, ale určite na tom nebudem spávať 😉
Inak tieto iste fotky som zavesila aj na FB

gina333
27. dec 2010

no vidim, ze Edwardovky sa tu akosi cinia, musim napravit nase resty 😀 😀

nini78
27. dec 2010

@gina333 😉 😉 😉 , tak teda ešte niečo 😵 😵 😵

bella_damon_salvatore
28. dec 2010

😵 😵 miláček

beata.n
29. dec 2010

ahojky holky,prosím neuměli by jste mi poradit?vždycky jsem koukala na VD na zkouknito.cz bylo to tam od první série a dneska mi volá kamarádka,že nemůže nikde na netu sehnat 10.díl první serie a ani ty další 😲 nevíte co se děje?proč to na netu najednou není???děkuju moc 😵

gabika7706
29. dec 2010

@beata.n pozri ten link co dala @bella_damon_salvatore tiez som to pozerala na zkoukni.to ale uz nejaky tyzden tam prva seria nie je 😒 takze teraz pozeram na bluetv 😎

beata.n
29. dec 2010

díky moooooc kočky 😵 😵 😉

kavaapalma
30. dec 2010

ahojte,
citam,ze darceky boli nadelene...u mna sa zazrak nekonal,Edward si pre mna neprisiel...
co sa tyka VD prestala som to pozerat,lebo ma to nebavi a tu Elenu by som najradsej prefackala zato,ze nevie co chce raz tak a potom zase tak,ja na to nemam nervy...jedine,ze sa presuniem o 10casti dalej,aby sa to pohlo.

nini78
31. dec 2010

Baby všetko dobré v Novom roku 😀 😀 😀
od Robka , Iana a mňa 😀 😀 😀

gina333
31. dec 2010

moje najdrahsie mimozky, prajem krasneho Silvestra a vsetko NAJ v Novom roku 😵 😵 😵

bella_damon_salvatore
31. dec 2010

mimozky tak přeji krásný Silvestr a úspěšný vstup do Nového roku 2011 😵 😵

zuzik.3
1. jan 2011

Přeji všem mnoho štěstí v roce 2011!! 😵 😵

kavaapalma
3. jan 2011

Stasny Novy rok 2011 odomna a od Cullenovcov