icon

Úplatky: Alagič a Rytmus pod paľbou kritiky

6. apr 2024

Alagic vzala 30tisic, jej muz 50tisic…U ostatnych sumy neviem iba u tychto dvoch...je to humorne ako sa obhajuju ze oni peniaze nepotrebuju a takto sa zapredaju a tie klamstva neskutocne…je mi jedno kto vyhra volby niesom nadchnuta ani z jedneho kandidata ale toto prerazilo vsetko

Strana
z2
dadis
6. apr 2024

@kat_ Obi niecsu povinni zverejnovat svoje spoluprace a obsahy zmluv. Oni nie su verejni cinitelia. Tato lopticka bola u Pellegriniho a jeho transparentnom financovani kampane, obe vieme, ze financovanie jeho kampane nie je transparentne, toto sa nebude dat dokazat, ta spolupraca mohls ist cez ktorukóvej obchodnu spolocnost, bohuzial..dufam, ze Pellegrini prehra a cim viac minul, tym lepsie 🤔

kat_
6. apr 2024

@dadis kazdy infuencer ma povinnost oznacit platenu spolupracu... zaroven musi byt oznacena kazda politicka reklama... je to cernota, presne na styl objednavatela aj vsetkych zucastnenych

dadis
6. apr 2024

@kat_ To je pravda..ale toto sa tazko dokazuje, oni mohli zinkasovat spolupracu za cosi uplne ine a nevyvratis ich tvrdenie, ze to hovorili zo srdiecka 🤷‍♀️. Co nam je vsetkym jasne, ze nebolo, ze to je presne smerohlas styl spinavej hry

annm81
6. apr 2024

Verím, že takýto výkvet národa je schopný urobiť to aj zadarmo a je to len ich vec. Ak aj dostali nejaké peniaze, rozhodne sa to nedá nazvať úplatkom a môže to byť úplne legálny obchod. Iná vec samozrejme je, že celá kampaň PP je netransparentná, pravdepodobne porušila niekoľko zákonov (platená reklama zadaná a zaplatená tretími stranami, rozpočtový strop), zaplatenie za vyjadrenie podpory je ten najmenší problém, ak to je normálne ošetrené zmluvou.

sparrows
6. apr 2024
zeldia
7. apr 2024

@lenkasarka v žiadnom prípade som to nemyslela tak že to neprajem hasičom a už vôbec nie hzs ale toto je naozaj pre mňa neprijemne ze vsetko platim ja🙂))

lenkasarka
7. apr 2024

@zeldia rozumiem no radšej prispejem im ako nemakačenkom. Tí aspoň pracujú a tí druhý len cicajú.

zeldia
7. apr 2024

@lenkasarka ved áno tak som to myslela, suhlasim s tebou.

Strana
z2