icon

Upokojuje vás fajčenie cigariet?

1. feb 2022

Momentálne som v dosť zlom psychickom rozpoloženi,tak hľadám možnosti ako sa aspoň na chvíľu odreagovať..Piť nechcem každý deň,a takisto nemám skym sa ani porozpravat..Potrebujem to nejako vyventilovat..Je pravda že nikotín upokojuje?

ckocka
1. feb 2022

To aj rumanček.

koniarova
1. feb 2022

Začni radšej behať.

leskovael
1. feb 2022

Táto otázka je normálne, akože položená vážne?? Chodievaj sa upokojiť radšej prechadzkami.

ladycat2021
1. feb 2022

Nie .. nefajcim cigarety .. je to nezdrave a strasne to lezie do penazi ... urob si radsej caj, pocuvaj nejaku hudbu, citaj knihy, zacni sportovat, najdi si nejaky konicek, ktory ta bude bavit .. moznosti je vela, len treba chciet

jarmila2010
1. feb 2022

este viac si znicis zdravie a kopec € si vyfajcis do luftu :P

pribinak
1. feb 2022

Nie cigarety neupokojuju, vytvoris si závislosť na nikotíne a budeš mat nervy keď si nebudeš môcť zapáliť
A koľko to stojí peňazí, áno nejdem písať

Chod behať, kúp si čaj na upokojenie, daj si cokoladku, …

cosmic_origin
1. feb 2022

Čiastočne áno, ale skôr je to také pseudo-upokojenie, skôr by som to prirovnala k vyčerpanosti/únave. Začať fajčiť kvôli odreagovaniu je blbosť.

basska_b
1. feb 2022

Nam niekto vysvetloval, ze fajciara upokoja tie pohyby, ze vyberiem cigaretu... drzim, potiahnem... oklepem... ze o to tam tiez ide.

To radsej skladaj origami alebo prepletaj palcami "mlyncek", ako babky v kostole 🤪

evica17
1. feb 2022

No to je riadna blbost. Dostanes sa akurat tak do bludneho kruhu. Zacnes fajcit aby si nebol nervozny a potom uz budes fajcit lebo ked nefajcis si.nervozny. A ver tomu ze do toho vhupnes, aj ked si povies ze si silna osobnost a nebudes zavisly.
A takito.je to z alkoholom. Zacnes.pit lebo si frustrovany a potom.si fruatrovany z toho ze pijes a stale.dookola.
Cize za.mna sa odreagovat niecim inym. Sportom, malovanim, malovanie antistresovych omalovanok, malovanie podla cisel, vyrozpravat sa niekomu (kludne aj cez net alebo tu ) ....je toho vela. Ale vyhla by som sa alkoholu, drogam, fajceniu a tiez jedlu (lebo.to.tiez vie narobit sarapatu ked od nervov jes)

karolinakr
1. feb 2022

Určite nie, zvyši sa ti tep a začne rychlejšie búchať srdce, ked nefajčiš light ale normalne a ešte 2 za sebou, uvidíš tie klepoty srdca....ja som podraždena, lebo som prestala fajčiť na druhej strane ked si predstavim tie škodliviny, čo by som mala vdychovať, nejak ma to nelaka,,,

karolinakr
1. feb 2022

sex a čokoláda, k tomu dobra whisky, super hudba, potom si pozri komediu, daj kolečko okolo domu, a budeš v pohode

lindusss2016
1. feb 2022

No fajcenie z teba pokojneho cloveka nespraví 😂 Normalnr zasnem, co vsetko su schopni ludia vymysliet, len aby nemuseli pohnut prstom. Chces byt chudsia, chod na liposukciu, chces byt zdravsia, daj si tabletku, chces byt pokojnejsia, zacni fajcit 🙄 pritom staci tak malo... Jednoduchym riesenim na vacsinu problemov je SEBALASKA, zdravy zivotny styl, striedmost v jedeni, pravidelne cvicenie, pobyt v prirode, menej casu na socialnych sietach, vela spievat, tancovat, radovat sa zo zivota, nepozastavovat sa nad kazdou hovadinou, venovat cas cinnostiam, ktore ma bavia a nie takym, ktore sa odo mna ocakavaju...

vanda323
1. feb 2022

Len nezačnú fajčiť prosím ťa, môj manžel fajčí a ja som z toho nervózna že až ...smrdia mu ruky , oblečenie stále cítim za cigaretou aj keď na seba nastrieka cely flakon....

viera1107
1. feb 2022

Ak nefajčíš tak ani nezačínaj lebo prestať je potom veľmi ťažké a až to budú nervy keď budeš mať závislosť na nikotíne.. Som bývalá fajčiarka a viem čo hovorím.. Ak môžeš športuj, mne tak vždy vyvetrá zlé myšlienky..

mladenca
2. feb 2022

Tak to skus radsej cvicit, alebo citaj knihy, hocijaku aktivitu ako si nicit zdravie fajcenim.