Upozornite na nespoľahlivých kupujúcich z bazáru
Co třeba upozornit na maminky či nemaminky které nezaplatí dohodnuté či zamluvené zboží z bazárku?
@saskahartmannova ona uz vcera zacala s najakym telefonom a popravde, to ze ma fotky stiahnute z temy o stokke napisala ina mamina, ja som len s tym telefonom riesila a to, ze sa zacala navazat hned do mojich priateliek...
Neodporucam: miselahodorovicova@centrum.sk, zavadza, otravuje a nic nekupi, u mna stop
nazar@ NEODPORUCAM!!! Ma uz sice vymazani cely svoj bazar,ale ak by tam v buducnosti niečo doložila v žiadnom pripade nekupujte nič,peniaze si zoberie a tovar nepošle,len same vymysli a klamstva!!
dalsia co neprebera dobierky Petra Sarkozyova,Dunajská Streda, a to nebola daka horibilna suma ale 3,95 eur, a dovoli si napisat ze nic nedostala ked ja som jej pisala cislo zasielky takze si to vie odkontrolovat na stranke slovenskej posty, neodporucam
Pridavam predavajucu pani M. Reptišovú , 1. máj 907, 381 01 Hnúšťa, nick - ninkadanko , c. účtu : 128974553/0200 , zavadza, klame. Nie som jedina, kto ma s nou zlu skusenost. ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
Blizsi popis problemu na: https://www.modrykonik.sk/fotoblog/stana99/albu...
neodporucam,neprevzala dobieku,podvodnicka: SLAVKA DEMETEROVA KRAJNA POLANA 47 okr.SVIDNIK 09005
Nespoľahlivá kupujúca - Mária Lomenová, Na Brehu 59, 962 71 Hontianske Moravce, neprebrala dobierku. Potom co som ju telefonicky kontaktovala povedala, že ona si nic neobjednavala. Vraj to bol niekto iny z jej rodiny. Velmi neseriozne.
ruzena kacaniova. ruzenka777@azet.sk. vypýtané podklady k platbe, mikina pozastavená, po 2 týždňoch sa pripomínam, odpoveď, super, že ste sa ozvala, zabudla som a je to 2 mesiace a nič, ani obraz ani zvuk, platba nikde.... ako mne by to bolo jedno, bola to mikina len za pár šupov, ale pôvodne som ju chcela poslať skôr, s ostatnými balíčkami a dobre, že som tak neurobila
Tiež by som chcela upozorniť na predávajúcu s nickom ,, sigla" Marianka okr. Malacky. Od 3O. 4. 2013 mám zaplatený tovar a ona mi do dnes nič neposlala, ani tovar, ani peniaze späť a dokonca od 3.6. so mnou vôbec nekomunikuje.
nic nekupujte od @andorko-peter lichvar, zahradnicka 233, velky slavkov 059 91-c.u 261 638 0768 1100 klame a zavadza-okrem toho ma v hodnoteni aj ine pohromy 😠 😝
Petra Mihalova Lanova 37 90025 Chorvatsky Grob
petram@danslovak.sk neodporúčam, naobjedná si , mesiac posiela peniažky, potom hrá mrtveho chrobáka, robí to na každom inzertnom portály
caute baby, nechala som oklamat pani s nickom "zamiet" a pozeram ze oklamala viac ludi /su tam okrem mojho este dve hodnotenia/ nabrala od ludi kopec peniazkov a tovar nikde, fuj hanba takymto ludom. ja tiez nezbieram peniazky na ceste, takze ma to dost trapi. uz sa s tym asi neda nic robit, ale je to naozaj ubohe ☹
Veronika Čentíková,Lúčky 30, Bojnice- email veron.elis73@gmail.com ,neprebratá dobierka žiadna komunikácia a to som pisala viac krat, neodporucam
neregistrovana DANICA Zubajova ul. Murna 1007 Važec 03261 tel. c. 0944112665 telefonovala a strasne prosila o dobierku lebo ju cesta do mesta do banky stoji 6e, tak som jej to poslala a samozrejme ze neprevzala, dva krat som jej aj volala, vzdy sa vyhovara ze to kupovala jej teta, aj ked hlas bol rovnaky...poslala som aj sms, ale nereaguje....smutne, robit zlo kvoli 8€ supravicke...ja som prisla o skoro 4€ na postovnom....
Ahojte ja sa len chcem opytat ci niekto pozna lenuska000000 ????poslala som jej peniaze za tovar a stale mi neprisiel uz su to 3 tzxdne co jej pisem a raz mi odpisla ze mi poslala balik a stale nic,,,,viemi niekto poradit????dakujem