icon

Upozornite na nespoľahlivých kupujúcich z bazáru

bukos
23. jún 2007

Co třeba upozornit na maminky či nemaminky které nezaplatí dohodnuté či zamluvené zboží z bazárku?

adri266
9. máj 2015

@dara245 adminom to trochu trva, kym sa ozve, viem to z vlastnej skusenosti. Skus este napisat do fora babam https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/mam-problem-s-obchodom-v-bazari-ako-to-mam-riesit/ ony to vacsinou urychlia.

dara245
9. máj 2015

Dakujem uz mi volala asi sa nejak dohotneme

adinka77
9. máj 2015

NEODPORÚČAM @nikapol zaplatila som za 2 veci,poslala iba jednu,peniaze nevrátila,zaplatila som doporučené poštovné,poslala obyčajne

stanislavao
11. máj 2015

neodporucam
filipinka138
neposlala ani po tyzdni peniaze za objednany tovar.

mahidey
11. máj 2015

Veronikabarbirikova@gmail.com tovar predáva na bazár.sk,ako aj na FB stránke!!!predávajúca sa obohacuje na kupujúcich podvodom.Nezasiela tovar ktorý má v ponuke.Priratava si poštovné,ktoré nie je v súlade zos SP,alebo vôbec nezasiela tovar.

poppy1
11. máj 2015

pridavam na ciernu listinu predavajucu s nickom VOM. Zavadza v inzerate. mala uvedenu znacku plaviek Intimissimi a v skutocnosti to bola uplne ina znacka ☹ Plavky boli dokonca zle usite ☹ na tuto skutocnost ma neupozornila. Peniaze vratit odmieta.

romi2
12. máj 2015

pridávam na čiernu listinu predajcu z PRO shopu STARSPORTS, absolútne nespoľahlivý predajca, zadržané peniaze nie a nie vrátiť, už neviem ako by som dostala peniaze späť. Dva mesiace mi predajca tvrdil, že tovar príde ....a nakoniec som ešte ja zlá, že sa dookola stále pýtam, čo s tovarom.... 🙄 🙄

dara245
12. máj 2015

Tak mne dnes poslal predajca starsport sumu 317 ale pripomínam poslal Igor kronika a ešte mi pošle 34 len ešte rieši colnícu tak budem čakať

romi2
13. máj 2015

Ja som sa tiež dočkala.....všetky peniaze mám na účte...

denkabenka
13. máj 2015

PODVODNÍČKA s dvomi nickmi rachel123 a tilka13 mňa a okremňa ešte 3 baby-o ktorých viem nás podviedla a oklamala.Peniaze sme jej vopred previedli a neposlala nič.Konkrétne ja sim jej poslala peniaze aj s poštovným za 2 dievčenské tričká s vysačkami.Tovar neposlala,všetko vymazala,nekomunikovala,až kým ju admin neoslovil.Zatiaľ ešte stále čakám na svoje peniaze.

ivetka1981
14. máj 2015

NEODPORÚČAM @lancitka neskutočná KLAMÁRKA a PODVODNÍČKA!!!! Predala mi tenisky, o ktorých písala,že boli používané len 2 mesiace vo fitku a prišli mi hnusné,špinavé,deravé a obnosené tenisky,ktoré akoby prešiel parný valec ☹ HNUS!!!!! Pani je z Topolčian.Pozná ju niekto??Nereaguje na moje výzvy a stále je aktívna

ruzovaryba26
14. máj 2015

@icokoo dobrý deň,píšem vám,tiež mi predavajúca Sylvi17 neposlala tovar,poslala som jej platbu na účet a tovar nikde.Chcem sa vám spýtať,či sa dajú nejako dostať peniaze naspäť od banky.Dík

urma
14. máj 2015

@ivetka1981 uf, tak ta teda riadne aktivne v tom fitku makala 😝 😝

28inka
15. máj 2015

@michaelapsotova
osobný údaj je dátum narodenia a rodné číslo, ale nie adresa

sebastianfann
18. máj 2015

Juliana Czonková, Dvory nad Žitavou (vandam2009@azet.sk) neprebratá dobierka, škoda na poštovnom.

sangre
18. máj 2015

Peter macho ,J.alexyho 2704/12,topolcany 95503,mail maxstav@gmail.com neprebrate dve mikiny skoda na postovnom 7€

sangre
18. máj 2015

@ivetka1981 tak tomuto sa vravi sila co ti predala.

sangre
18. máj 2015

Opravujem mail maxastav@gmail.com

ivetka1981
18. máj 2015

@sangre a to v skutočnosti sú ešte horšie..sú oveľa tmavšie špinavšie ako odfotil foťák ☹ 😠

sangre
18. máj 2015

@ivetka1981 uz na tej fotke vyzeraju hrozne cize si ani neviem predstavit skutocnost??kolko si za ne zaplatila??? A jak vyzerala fotka na bazare ze si na ne reagovala ze mas zaujem ??

ivetka1981
18. máj 2015

@sangre stáli ma 9eur...a foto bola uplne v pohode..

sebastianfann
19. máj 2015

Ján Baláž, Svrčinovec (bublinka0000@azet.sk) neprebratá dobierka, škoda na poštovnom.

cudovka
19. máj 2015

Ahojte, mozte mi prosim poradit ci sa da nejak zablokovat mamicka ktora nezaplati a ma uz dost negativnych hodnoteni....nechcem aby sa to stalo dalsim dakujem za vsetky rady....

stanislavao
20. máj 2015

Neodporucam mirka550
slubila, ze v pondelok posle peniaze. nechala si odlozit tenisky Nike, no samozrejme peniaze neposlala a ani sa uz nehlasi. no este ze som jej neposlala dobierku, ako povodne chcela.

katusap
20. máj 2015

Prosim Vas ako zistim, ci je niekto z PRO shopu aktivny, ci sem chodi? Nieco som si objednala, zaplatila, predavajuca napisala, ze balicek odoslala. Od 22.4. nereaguje na spravy, nemam ani peniaze, ani balicek. ☹

stanislavao
21. máj 2015

NEODPORUCAM lenuska1919
nechala si na objednavku spravit postavicku z marcipanu na tortu a vobec ju neuhradila.

cudovka
21. máj 2015

Neodporucam!!! .....sebilko...tovar ma doma a bohuzial nezaplatila dajte si pozor ma vela negativnych hodnoteni napise ze korunky odoslala vy poslete balicek ale penazi nikde....

cudovka
21. máj 2015

NEODPORUČAM!!!!!! 😠 ....nikol.vaclavova12@gmeil.sk.../neregistrovana/ dala si odlozit kociar ze ho bere mohla som ho predat ako osobny odber ale nechcela som byt nefer nakolko pisala prva a to este chcela poslat balicek na dobierku este ze som nesuhlasila lebo by som si zacvakala 2× postovne a za kociar by to bola pekna palka

gretocka
21. máj 2015

@cudovka aj gmeil.sk existuje?

cudovka
21. máj 2015

Ospravedlnujem sa pri 3 detoch som si zle vsimla adresu 😉 je to ...nikol.vaclavova12@gmail.com...