Upratujete aj v nedeľu?
Ahojte, neviem či potrebujem poradiť, podporiť alebo čo
Napíšte mi vlastne len svoj názor
Upratujete nedeľu?
Dnes som vysavala a susedka mi začala klopať na dvere že prečo vysavam veď je nedeľa.
Od mala som naučená čistote a neznesiem bordel, špinavé podlahy a koberce. Mame psíka, všade chlpy.
Mam aj 11 mesačne dieťa- samozrejme všade behá. A nechcem aby bol od špiny a chlpov stále
Myslite že je v pohode keď vysávam počas omše v nedeľu? Lebo ja už neviem čo tej potvore vedla vadí 😂
upratujem kedy mam cas hoci aj nedelu
Aj ja som včera vysavala a ja mám tak pribrzdenych susedov podomnou že dovidenia 😡😡😡ja si mám pýtať povolenie keď klepem rezne lebo jej synáčik debilko to nebude počúvať takže ja keď vysavam mňa musia mať v zuboch 😯a je mi to tri päť za byt tu platíme raz toľko čo oni a hádam sa nenechám obmedzovať zato že oni majú byť kúpený a ja v prenájme sa pose***nie ,? Susedku je do toho veľké nič 😡
No mna poraziii
Teraz som vysavala a ona zas došla či nemám čisto od včera že zas som vysavala 😂😂😂😂😂😂
Ta teta je asi psycho. Co uz jej moze vadit vysavanie cez tyzden o 4 tej poobede 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@evittam tak slušná osoba sa vie aj slušne zachovať a nie povedať nech sa spýta jej pici 😜👍😮👏
ja upratujem, ked sa mi chce, hlavne ked mam volno, a najcastejsie to vynde v nedelu o 12.00, hudba na plne gule, vysavam byt aj von chodbu pred dverami, a nikomu to nevadi, uz je uplne ina doba, ludia robia aj cez sviatky, víkendy a pod..cize kazdy sa zariadi podla toho, kedy ma volno.. a suseda nema co robit, tak len rype, odvrkni, ze je ina doba, nech si zvykne 🙂

Nie ja v nedeľu neupratujem 🙈keď treba tak smeti len pozametám ☺️