icon

Upravujú sa ženy kvôli mužom?

16. máj 2022

Chcem sa vás spýtať na vás názor.
Hlavne tie co nemáte žiadne úpravy od Dr.
Myslíte si, že ženy sa upravujú kvôli mužom?
Lebo tie co majú za sebou nejaké zákroky tak tie vždy budú tvrdiť ze to robia kvôli sebe.
Ďakujem 🤗

Strana
z2
luccija
16. máj 2022

Myslím, že to robia kvôli sebe.Aspon ja by som to nikdy nerobila pre chlapa.Teraz je kult krásy a všetky tie mladé dievčatá mi prídu na jedno kopyto.
@kornelies tiež si myslím ja som mala botox len raz a idem znova.Nepaci sa mi zachmurený pohľad a je to obrovský rozdiel.Silikony by som si nedala kvôli strachu, narkoze, bolesti.Tvarova joga môže byť fajn, ale som lenivá a nerobila by som to denne a poctivo to sa poznám.
A pery má kamarátka, ale nikto by si to nevšimol mala nesumerne pery síce plne, ale vrch veľmi malý.

ndrag
16. máj 2022

Ja chodim na kliniku a pekne brzdim prirodzeny proces starnutia. Nikto by to na mna nepovedal ze mam botox, alebo vypln v tvari. Len sa obcas spytaju aku kozmetiku pouzivam. Mne by bolo skor luto vyhadzovat peniaze za drahe kremy a sera, co realne nefunguju. Takto mam istotu. Chapem aj zeny, co sa nechaju vyrazne upravit. Asi niesu so sebou spokojne a ked je tu ta moznost a maju na to, tak preco nie 😜. Hej, vyzeraju podobne, ale to tu bude stale. Vzdy bude nieco in, v mode, ci uz forma postavy, alebo urcite rysy tvare. Co myslis, ze by robili zeny v minulosti posadnute osim driekom s dnesnymi moznostam plastickej chirurgie?

moonlight1210
16. máj 2022

@kittykat22 odstranit znamienka a bradavicky, ktore sa vekom mozu na tvari urobit, to beriem aj ja.
Kamoska mala, dala si laserom odstranit, normalne hned vyzera mladistvejsie.
Ale tak, nasla si i frajera. To samo o sebe hned sposobi, ze zena ziari. 🙂

kornelies
16. máj 2022

@mandzula Ked chces, mozes cvicit. Ono si treba vypocut plastickych chirorgov, dermatologov, nie influencerky na IG, ktore skoncili skolu kuchar-casnik, maju 25 rokov a presviedcaju ludi o niecom, co nemozu mat este vyskusane.

kittykat22
16. máj 2022

@moonlight1210 tak mat carodejnicke nafuknute znamienko - neviem ako sa to vola na nose alebo na brade tak to nie je pekne. este z toho chlp, a je to kompletny mordor 😀

n820p
16. máj 2022

Tak ja osobne sa nelíčim, iba ak na nejakú oslavu a podobne, takže mi nerobí problém vyjsť medzi ľudí aj “neupravená”, som so sebou spokojná. Ale ak sa nad tým zamyslím, tak to, že chodím ku kaderníčke, cvičím, snažím sa zbaviť každého chĺpku na tele a také to podobné dbanie o seba, robím určite kvôli svojmu manželovi. Chcem sa mu páčiť a chcem aby sa na mňa pozeral ako na tú najkrajšiu, veď ktorá z nás sa nepoteší, keď jej muž ktorého miluje povie, že je krásna? 🙂

mandzula
16. máj 2022

@kornelies ja nikde nehovorím o 25-ročných influencerkách, tie pre mňa nie sú inšpiráciou v ničom, Instagram dokonca ani nemám, hovorím o ženských, ktoré majú 50 rokov a vďaka tvárovej joge vyzerajú fantasticky. Mimochodom, môj bývalý osobný fitness tréner je vyštudovaný zvárač a stavia ženy aj mužov na súťažné pódiá, o anatómii vie prvé aj posledné, ak sa už teda chceme baviť o potrebnom vzdelaní. Ja chápem, že chirurg a dermatológ jogu velebiť nebudú, je pre nich lepšie presvedčiť človeka o kvalite ich zákroku. A aby bolo jasné, ja hyalurón ani botox nezatracujem, sama som mala hyalurón kedysi pichnutý a možno sa niekedy odhodlám aj na botox, len som proste chcela vedieť dôvod tvojho radikálneho postoja.

kornelies
16. máj 2022

@mandzula Uz som si ich zopar pozrela, ale ani jedna neprizna, ze ma pichnuty botox. Vies, ked tuto proceduru podstupujes, uz svojim laickym okom dokazes zhodnotit, kto ma pichnuty botox a kto nie. Nech si cvicia, ja im to neberiem, ani zenam, pre ktoru su influencerky prikladom. Mna potesi, ked mi 12 rocne deti povedia, ze vyzeram mladsie ako ich matky, ktore maju o 10 rokov menej. 😉

hopsadobrandejsa
16. máj 2022

Myslim, ze vacsina to robi pre seba, kazdy ma mozno z niecoho obvykle komplex co sa mu na sebe nepaci cize urcite to dokaze pomoct sebavedomiu ak je to urobene v zdravej miere. Faktom ale ostava, ze mnohym sa to obvykle vymkne spod kontroly a z nevinneho zakroku pier mas zrazu doma Kacera Donalda.

Ja osobne nie som fanusik, ale ani nikoho za to nesudim....je to kazdeho osobne rozhodnutie.

"chápem, no muž keď ide na stretnutie tak sa ráno umyje a je za pekného."

😀😀😀........jaaaaj, kiezby to tak bolo 😅

Ja som napr zaregistroval, ze spravne zvolene oblecenie dokaze urobit velmi velky rozdiel aj co sa tyka sebavedomia.

Kvalitne jeans-y ktore mi velmi dobre sedia a vynikne mi v nich dokonca aj zadok, k tomu kosela ked idem do prace, parfum a teda ja osobne vnimam poslednu dobu pohlady opacneho pohlavia ovela intenzivnejsie nez ked som bol mladsi a mal trocha iny ( pohodlnejsi ) styl.

To nie som ziaden Ryan Gosling teda. Plesinka na hlave uz zacina, kuty na cele mam po otcovi, ale ja to neberiem ako zamienku na transplantaciu vlasov.

Beriem starnutie ako sucast zivota a toto k tomu patri. Ak svoje "nedostatky" beries ako sucast toho kym si, ani male prsia neuberu zene na pritazlivosti.

Ja napr poznam holku ktora ma zjavne male prsia, ale tvar ako anjelik a navyse je velmi priatelska a keby medzi nami nebol velky vekovy rozdiel tak ju beriem vsetkymi desiatimi.

minimie
16. máj 2022

Ja momentálne riešim viečka. A to preto, lebo už nemám jedinú fotku ktorá by tým nebola pokazená. Oči mám fakt už jak taká babka, lebo toto mám už dané genetikou. A pritom sa cítim stále mladá, tak načo vyzerať staro, keď sa tomu dá pomôcť?

ankare
16. máj 2022

Ja som za prirodzenosť. Takmer vôbec sa nelicim, len na ples, svadby, väčšie oslavy,... Prezentujem sa taká, aká som, nerobím sa na nič, čím nie som.
Druhí to podľa mňa robia preto, aby ostatných ohúrili.

ankare
16. máj 2022

@elizabet173 ja si zase myslím, že väčšina chlapov nevie rozlíšiť silikóny od prirodzených. Vidia proste krásne prsia a je im jedno ich pôvod. 🤭

andreatytler
17. máj 2022

@h2 Presne, zeny najviac riesia svoj vzhlad koli inym zenam. Je to prirodzena konkurencia a porovnavanie (nemusi byt v zlom, ale tak zdravo).
Vacsina chlapov neriesi vzhlad zeny. Vseky prsia su krasne ked su odhalene a v dosahu.

zun
17. máj 2022

Kvôli sebe - aby mali uznanie okolia. Skutočne kvôli sebe sú už tie chorobne stavy čo so sebou nebudú nikdy spokojne...

neanonymna
Autor odpoveď zmazal
dreamss
Odpoveď bola odstránená
autor
17. máj 2022

@dreamss presne toto, žena musí.. a muz nemusí nič. 😏
Natlak spoločnosti je len na ženu ako musia vyzerať.

elementissa
17. máj 2022

No ja by som teda niečo nerobila kvôli ostatným. Na to sa mám príliš rada, aby som sa podriadovala tomu, čo si o mne myslí niekto iný. Ale keďže som na seba veľmi prísna, chcem byť krásna. Ale nie preto, aby som sa páčila ostatným. Preto, aby som sa páčila sama sebe a vopchala sa do svojho štandardu krásy. A myslím, že ten štandard má každý niekde inde. Osobne si myslím, že ženy čo robia niečo kvôli "mužom" alebo kvôli "ostatným", či kvôli "iným ženám" sú také slabučké osobnosti, čo potrebujú zvolenie ostatných na žitie svojho života.

henrietkatr
17. máj 2022

Hah inak trefne ze skor kvoli inym zenam ako muzom, myslim ze je to aj aj. Niekedy sa napriklad sama so sebou citim lepsie ked som upravena a nie ako smetiak a inokedy si idem nenamalovana v teplakoch hocikam a je mi dobre 🙂 Zalezi od situacie aj od aktualneho rozpolozenia :D

zavana
17. máj 2022

asi tak nejak. ono jasné, každá chce byť pre partnera pekná, upravená a myslím, že aj niektorí chlapi to tak majú, no na druhej strane je fajn, ak sa tie požiadavky nejak nepreháňajú

eviku777
24. máj 2022

Tak to ma asi kazda individualne.
Ja sa upravujem koli sebe aby som sa dobre citila.
Popravde neznasam zeny ktore to robia pre muzov pripadne ktore si nehaju kafrat a posluchaju muzov co si ma obliect… ci moze alebo nemoze mat vystrih.. namalovat sa.

Strana
z2