Upravujú sa ženy kvôli mužom?

16. máj 2022

Chcem sa vás spýtať na vás názor.
Hlavne tie co nemáte žiadne úpravy od Dr.
Myslíte si, že ženy sa upravujú kvôli mužom?
Lebo tie co majú za sebou nejaké zákroky tak tie vždy budú tvrdiť ze to robia kvôli sebe.
Ďakujem 🤗

h2
16. máj 2022

Podľa môjho názoru sa ženy upravujú viac kvôli iným ženám, než kvôli mužom.

viestta
16. máj 2022

Neviem prečo to robia a som natoľko ušné výchovná, že sa ich na to nepýtam. Odhadujem, že niektoré si zvyšujú svoje sebavedomie, niektoré chcú zvýšiť svoju "cenu", niektoré riešia komplexy, ale nech je dôvod akýkoľvek, je to ich vec

lindous
16. máj 2022

Podľa mňa ako ktorá žena, určite sú také, v ktorých neistoty vzbudili muži, určite sú také ktoré sa chcú páčiť druhým vo všeobecnosti a aj také, ktoré to robia kvôli sebe a vlastnému sebavedomiu - čím sa v konečnom dôsledku stávajú atraktívnejšími nie kvôli samotnej upravenej časti tela, ale vystupovaniu 🙂

autor
16. máj 2022

@h2 hmm zaujímavé, môže byť 🤗

autor
16. máj 2022

@h2 no ale prečo kvôli iným ženám?

h2
16. máj 2022

Aby ich neohovorili. 😏
Aby ich tromfli, aby proste oni popri nich vyzerali lepšie...

autor
16. máj 2022

@h2 tak ale súvisí to teda aj s mužmi, aby boli atraktívnejšie, len aby závideli tie ženy 🤔😁

jana_eyre_2
16. máj 2022

Nemám žiadne úpravy, netuším prečo sa niekto rozhodne si ich spraviť ci to je kvôli iným, alebo kvôli.sebe..

podľa mňa je to tak, že ak sa človek upraví (či už len farbickami, alebo aj chirurgicky) tak to robí preto aby sa cítil v spoločnosti lepšie.. čiže robí to kvôli svojmu pocitu pri iných ľuďoch, takže z toho mi vychádza že to clovek robí pre seba..

Ja sa tiež namalujem keď idem medzi ľudí.. keby som bola veľmi nespokojná s niečím čo mam vrodené, tak to zmením a robila by som to preto aby som sa cítila lepšie..

V každom prípade,.je podľa mňa úplne jedno prečo sa niekto rozhodne tak, ako sa rozhodne, pretože je to jeho telo a tak sa môže rozhodnúť akokoľvek a môže to robiť či už pre seba, alebo aj pre druhých..

elizabet173
16. máj 2022

záleží o aké zákroky ide, v mojom okolí nepoznám napr. muža, ktorému by sa páčili silikónové prsia. Jasné že väčšina preferuje vo výstrihu aspoň trojky, štvorky, ale prírodné. Tiež minimum mužov ocení umelé nechty alebo umelé mihalnice. Ale ak sa žena takto cíti lepšie, prečo nie. Ja sa upravujem (myslím teraz líčenie) vyslovene kvôli sebe, môjmu partnerovi sa páči prirodzenosť nie len na mne, ale aj na iných ženách ju ocení. Ale vzhľadom na môj vek sa radšej snažím zabojovať s prírodou 😂

oliviakatka
16. máj 2022

Ja mam chirurgicky zakrok ktory som riešila po 20tke - od mala som bojovala s komplexom a zakrok mi velmi pomohol. Tá 'nedokonalosť' prekažala iba mne, sice bola na ZŠ mierna šikana - v dospelosti môj väčši nos nikto neriešil, už vôbec nie muži. Nebola som spokojna tak som do toho išla - lepšie nechať sa upraviť ako sedieť doma zamindrakovana

autor
16. máj 2022

Tak to je iné keď si od detstva nebola spokojná, myslím úplne blbé zákroky ako napríklad tie nafúknuté ústa, ci vypchate zadky 😃

Muži síce tvrdia ze prirodzenosť chcú ale.....😂

rebekamarcusko
16. máj 2022

No ja mam pichhnute usta a nemam to kvoli ziadnemu inemu muzovi ani kvoli svojmu. Mam to,lebo sa mi to paci a som so sebou spokojnejsia. Do ziadnej muzskej spolocnosti nechodim,som vacsinu casu doma,s detmi na prechadzke. Sama moc z domu nevychadzam,jedine s detmi,s manzelom. Sama idem max.nakupit do obchodu. Dala by som si aj prsia a hlavme kvoli sebe,lebo to co mam je po 3 detoch otrasne a este aj male. Ale na to si budem musiet v buducnosti nasetrit a odvazit sa do toho ist. A nebolo by to kvoli inym chlapom teda. Posledne nad cim rozmyslam je cudzi chlap

autor
16. máj 2022

Tak tie prsia ber ze su prirodzene, načo plastiku?

@rebekamarcusko

rebekamarcusko
16. máj 2022

Lebo vyzeram jak 13rocne decko a ne jak zena 😂

rebekamarcusko
16. máj 2022

Kolko krat si kupim nejake pekne tricko,saty a nemozem si ich dat,lebo nemam dat co do toho a pride mi to vela krat luto. Alebo plavky proste. Citim sa vela krat neprijemne az.

ivangeline
16. máj 2022

Ja si raz chcem dat spravit prsia.. ale sebe sa chcem pacit. To neznamena,ze sa nechcem pacit manzelovi. ;)

autor
16. máj 2022

@rebekamarcusko ale takú ta muz ľúbi.

jana_eyre_2
16. máj 2022

Inak ja by som si raz dala odsať druhú bradu, odmalička neznášala svoju okrúhlu tvár ako 🌝 a druhú bradu som mala či som mala 40kg alebo ako teraz skoro 70.. a nerobila by som to kvôli môjmu mužovi, ale preto aby to nevadilo mne 😅

rebekamarcusko
16. máj 2022

Tak jasne ze lubi,ale preco sa necitit lepsie,bez komplexov,ked su tu tie moznosti?

h2
16. máj 2022

Nemusí to súvisieť s mužmi. Proste aj keď sa napríklad majú stretnúť len ženy, ktoré sa dlhšie nevideli, tak žiadna nechce byť tá, čo najviac zostarla, či pribrala. A žiadni muži tam ani nemusia byť.

autor
16. máj 2022

@rebekamarcusko lebo muži sú prirodzený ( snáď ešte väčšinou) tak prečo sa ženy musia stale menit na niečo co nie sú?
@h2 chápem, no muž keď ide na stretnutie tak sa ráno umyje a je za pekného.

h2
16. máj 2022

No to si nevidela, koľko času, energie a tužidla venuje môj muž svojim vlasom, keď niekam ide! 😁

mandzula
16. máj 2022

Keď som mala 20, dala som si urobiť liposukciu stehien a urobila som to pre svoj lepší pocit a na zvýšenie sebavedomia, keďže som mala disproporčnú postavu - tzv. jazdecké nohavice, mega štíhly pás a žiadne prsia, kúpiť nohavice, ktoré by mi boli prešli cez stehná a neodstávali meter na páse, bola utópia. A som spokojná, akurát, teraz s odstupom času sa na to pozerám tak, že som si mohla počkať na šetrnejšiu metódu. Oveľa ľahšie sa mi potom vyzliekalo pred partnerom, už som sa nehanbila.

rebekamarcusko
16. máj 2022

Ja neviem,lebo je to v tejto dobe uz uplne bezne? Ja som sa nad tymto nikdy takto nepozastavovala,kedze mi je jedno co kto so sebou robi a to iste vyzadujem od ostatnych,aby sa nestarali do mojich rozhodnuti. Preco ta to tak velmi zaujima?

danyelia
16. máj 2022

Ahoj, ak myslíš napichané pery, uzučké nosy, šikmé oči (foxy eyes), hrubočizné obočie, umelé mihalnice, nadpojené vlasy, dlhé umelé nechty...neviem fakt, prečo to robia. Podľa mňa chcú byť krásne, sexy, chcú sa cítiť obdivované a ukázať navonok, že na to majú. Aspoň mne to tak pripadá. A potom to niektorej tak prerastie cez hlavu, že nevie, kedy dosť, vyzerá to nepekne až komicky a občas mi fakt príde až smutno, prečo sa inak pekné kočky takto ,,skrášľujú,, a vyzerajú všetky skoro rovnako...Ale veď jasné, ich vec 🤷‍♀️

moonlight1210
16. máj 2022

Ked uz by som sla do uprav, tak do cvicenia. Trebars tvarova gymnastika (joga) na ochabnute svaly, vrasky. Uplne to proces nezastavi, ale spomali a vysledok bude prirodzenejsi. Aspon podla mna. A myslim, ze to asi aj dlhsie vydrzi bez napichnutie.
Neviem, este som sa o to tak hlboko nezaujimala.

Na prsia to zial ale urcite nezaberie. Kusok moze cvicenie pomoct, no zazrak neurobi. Tam jedine naozaj operacia. Ale s tou opatrne, lebo cim starsie telo, tym to viac vidiet. Bije to do oci.

No a asi by som bola ochotna dat si upravit krcove zily, ci metlicky na nohach. Mame k tomu v rodine v starsom veku sklony.

kornelies
16. máj 2022

@moonlight1210 Urcite tvarova joga nepomoze, velakrat skor uskodi. Ake napichnutie myslis? Botox, kyselina hyaluronova, mezoterapia... Atd? V tomto pripade si na velkom omyle, botox mi drzi 9.mesiac, urcite si to spravne investovane peniaze. Cena botoxu sa vyrovna 2-3 osetreniam u kozmeticky, ktore v podstate maju iba relaxacny efekt.

mandzula
16. máj 2022

@kornelies prečo si myslíš, že tvárová joga nepomáha? Keď pomáha cvičenie telu, aby bolo pevné a menej ochabovalo, tak aj tvárová joga (samozrejme, správne vykonávaná) môže podľa mňa pomôcť tvári, na ktorej je x-svalov, teda ich pravidelným "tréningom" dôjde k ich spevneniu a tým k efektu napnutejšej kože.

moonlight1210
16. máj 2022

@kornelies treba vzdy najst niekoho, kto jej rozumie. Isto nie cvicenia halabala podla videi z YT. Tym si moze clovek uskodit, ked nespravne napina nespravne svaly, ktore prave u seba by cvicit nemal. Vtedy si dokonca moze urychlit ochabnutie.
(Podobne ako v tuzbe po plochom brusku cvicit brusaky podla roznych cviceni a ignorovat svoju diastazu. Takmer urcite sa dosiahne opacny efekt a moze to zena dotiahnut az na operaciu v niektorych pripadoch.)

Ja ti tvoj botox neberiem. Ak sa s nim citis lepsie a si spokojna s vysledkom, preco nie?

Ja som rozhodnuta do niecoho takeho ale neist. Hladam ine cesty.

kittykat22
16. máj 2022

asi zalezi aky druh uprav. Ked je to decentne tak je to aj koli dobremu pocitu. Napriklad ked zena starne a nema dost chlpov na oboci, upadaju pery alebo ma vrasku hnevu pripadne skarede vypukle znamienko na tvari - tak mi pride prirodzene, ze chcu nedostatky zahladit. Prsia si myslim ze je z komplexu bud z mladosti alebo to podsuvanie, ze zena ma mat prsia a az potom je zenou. Nieco ine je, ked zena po detoch pride o prsia a neciti sa dobre v obleceni - to chapem ze si ich da. Ale napriklad level Plackova, ze je pomaly na nepoznanie, tak to je uz nejaka choroba.