icon

Úprimnú sústrasť poľskému národu

sue
10. apr 2010

...za to čo sa stalo dnes i pred 70 rokmi :(

Strana
z2
warholette
11. apr 2010

😢 😢 😢

jazminn
11. apr 2010

Vraj, zatiaľ je to nepotvrdené a ktovie aj keby to bola pravda, či to povedia, prezident dal pilotovi príkaz pristať v Smolensku.

monkula
11. apr 2010

konšpirácie, teórie, obviňovanie....
To nikomu nepomôže, je zto len ťah Rusov, ako sa zbaviť zodpovednosti? Alebo neviem čoho..
Mne osobne je jedno, koho to bola chyba, za chyby sa nesmie platiť životom...
Ako som tak včera pozerala tie poľské spravodajstvá, no nebolo mi všetko jedno... Ale mali by sme si hlavne uvedomiť, že zomreli rodičia, bratia, sestry, priatelia... Nie len politici, generáli a kňazi...

ellise
11. apr 2010

ahoj Monkula, už jsme se dlouho nepotkali,
jo máš pravdu, ať se už se v letadlo odehrálo cokoliv, výsledek je neskutečně tragický

monkula
11. apr 2010

ahoj Elis..
my sa nikdy nedozvieme, čo sa tam odohralo, takže radšej namiesto dohadovania vzdajme úctu zosnulým a pošlime silu pozostalým...
Mňa sa to trošku dotklo, veď moje deti sú tiež malí Poliaci z istej časti, Poliakov mám rada...

petikd
11. apr 2010

No ved ja som len chcela povedať,že včera vraveli,že aj ked mu v lietadle kázali pristáť tam,tak mohol neposlúchnuť rozkaz,pre bezpečnosť. 😉

Monkula máš pravdu,obvinovanie nikomu nepomôže a nikoho nevráti. ☹ Je to hrozná tragédia a súcitim s rodinami obetí ☹

maca793
11. apr 2010

☹ ☹ ☹ 😢 😢 😢 😢

mirka414
11. apr 2010

videla som prilet lietadla a prezidentovho brata a dceru,chudatko stratit naraz oboch rodicov je hrozne a navyse zije este aj prezidentova matka to je strasne ak matka prezije dieta.uprimnu sustrast celemu narodu.

janulienka1
11. apr 2010

Prednedávnom som pozerala film o Katyni,bolo to strašne .Teraz to hrozne neštastie.Večna im pamiatka.

petikd
11. apr 2010

Mirka ja som to video tiež teraz pozerala, 😢 😢

mirka414
11. apr 2010

velmi mi to pripomenulo cas ked zomieral papaz Jan Pavol to bolo tiez v takomto case aj tento clanok dost vystihuje http://www.cas.sk/clanok/159943/v-polsku-zanikl...

toscany
11. apr 2010

Strasna tragedia .... uprimnu sustrast vsetkym pozostalym ☹ ☹ ☹.

ginepra
11. apr 2010

Milosrdný Bože... Požehnaj poľský národ...

mirka414
12. apr 2010

Boze a co tam zomrelo mladych ludi,kolko deti budu polosiroty 😢 😢 😢 😢 http://krimi.cas.sk/clanok/160100/tragedia-pols...

jazminn
13. apr 2010

Videla som fotografie posádky, pilotov-mladý,pekný ľudia, určite mali rodiny, manželky, rodičov, deti ☹ strašné pomyslieť.

Strana
z2