Usi a labute - pokračovanie
Baby, videli ste? Ono to nirmalne pokracuje...a teda slecna nie je iste pri zmysloch. V kratkosti, Usi sa nasiel, ma o nu zaujem, byva s rodicmi 150km od Hurgady a uz sa na nu tesi. Chce sa o nu a dieta postarat, len ma.predat dom.po rodicoch, co tu ma, ze z toho v Egypte apokojne vyziju aj 8 rokov. To fakt moze byt niekto tak submisivny?
Neverím (dúfam?), že je to pravda a niekto je tak blbý.
Môže🤣
@thereisabear na fb to pridala, že letí za ním🤣🤦♀️
@ninka297 pohladaj starsie prispevky. To je cela story
Ona nie je submisivna.ona je zrejme len hlúpa ako tágo.
Ja napr tomuto vôbec neverím, neviem.. hlavne tá druhá správa (alebo teda posledná) je extrém, neviem, či môže byť niekto tak jednoduchý, ale zasa, ak to je pravda a bude z nich šťastná rodina tak super. Mohli by to sfilmovat 🤪😂
@ninka297 to je ta story o hotelovom upratovacovi, co skrucal prikryvky a uteraky do tvaru labuti. A slecna nemala drobne na baksis, tak jej to bolo hlupe, ze co teraz. A kedze sa jej aj pacil, tak sa s nim aspon vyspala.
Otehotnela, a potom ho zhanala na webe, ci ho dakto v tom hoteli nepozna a neda jej nanho kontakt.
Vedela o nom len, ze je pekny, robi tie labute a vola asi Usi.
@ninka297 par dni tym zil slovensky internet a robili si z toho humor.
@mamickalisticka podla mňa si len niekto robí srandu na rozprúdenie vôd...uhorková sezóna tak nech je aspoň nejaké vzruso
To nevyzerá na submisivitu. Skôr nerozvážnosť. Keby bola rozumnejšia a ten Usi ju tak ľúbil, tak dôjde on na Slovensko. Chyžného môže robiť aj tu a za lepší plat (je nepochopiteľné žeby chcel ostať tam, keď dieťaťom a svadbou získa víza). A dokonca aj z peňazí za predaj domu by tu žili vpohode s jeho minimálkou.
No už vidím ako za ňou uteká ten na ňu akurát tak pekne prdí😀 Určite si ani on už nepamätá s kým to všetkým spal.Teda ak vôbec nejaký Usi aj existuje.Podla mňa celý ten príbeh je somarina a vymyslený.Alebo je to ozaj nejaká pacientka čo si vymýšla príbehy aby bola zaujímavá
Reálne aj niekto verí,že toto je pravda? 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Ten prvy prispevok by som ak verila, ale tento druhy isto nepise ta ista osoba 😀
Podla mna to nie je pravda
Ktovie, ci aj ten prvy prispevok o hladani Usiho bol pravda, mozno si len niekto vystrelil, dufam a verim 😀
Ale baby 😀 "vytapetovany byt", "selfie na peknom farebnom balkóne" a hlavne "Usi ich ľúbi a more majú krásne" - no čo viac si od života želať 😂
Podľa mňa je to vymyslené. Neverím že by niekto mohol byť fakt tak sprostý. Teda aspoň dúfam...
Ked je prevereny hotelom,niet nad cim vahat👌😂
Aký je tvoj život keď si sa tak zahlbila a riešiš cudzí život neznámej ženy....prázdny?nešťastný?frustrovaný? Nemyslím že máš menšie problémy ako tá deva zamysli sa nad sebou
@elmivelmi ale prosim ta ked sa s egyptanom mohla spustit kotlebova Frederika tak preco nie obycajna slovenska zena?
@mamina7070 Frederika je kotlebova "karma je zdarma". Najmä, keď musel súdne zapierat otcovstvo jej dieťaťa, keďže sa rozvadzala už tehotná. Nuž, zaslúžil si... Aj keď ten malý Ľudovít nie.