icon

Usi a labute - pokračovanie

10. aug 2023

Baby, videli ste? Ono to nirmalne pokracuje...a teda slecna nie je iste pri zmysloch. V kratkosti, Usi sa nasiel, ma o nu zaujem, byva s rodicmi 150km od Hurgady a uz sa na nu tesi. Chce sa o nu a dieta postarat, len ma.predat dom.po rodicoch, co tu ma, ze z toho v Egypte apokojne vyziju aj 8 rokov. To fakt moze byt niekto tak submisivny?

ninka297
Odpoveď bola odstránená
levica202
Odpoveď bola odstránená
thereisabear
10. aug 2023

Neverím (dúfam?), že je to pravda a niekto je tak blbý.

jennifer_lee
10. aug 2023

Môže🤣

jennifer_lee
10. aug 2023

@thereisabear na fb to pridala, že letí za ním🤣🤦‍♀️

autor
10. aug 2023

@ninka297 pohladaj starsie prispevky. To je cela story

jaskolka
10. aug 2023

@ninka297 pred par týždňami tu bol príspevok kde žena hľadala hotelového zamestnanca, ktorý mal prezývku Usi. V Egypte na dovolenke sa s ním opitá ako doga vyspala, a zistila ze je tehotná. Tak ho hľadala, či ho dakto nepozná. A vedel robiť labute z uterákov.

jaskolka
10. aug 2023

Ona nie je submisivna.ona je zrejme len hlúpa ako tágo.

mamickalisticka
10. aug 2023

Ja napr tomuto vôbec neverím, neviem.. hlavne tá druhá správa (alebo teda posledná) je extrém, neviem, či môže byť niekto tak jednoduchý, ale zasa, ak to je pravda a bude z nich šťastná rodina tak super. Mohli by to sfilmovat 🤪😂

moonlight1210
10. aug 2023

@ninka297 to je ta story o hotelovom upratovacovi, co skrucal prikryvky a uteraky do tvaru labuti. A slecna nemala drobne na baksis, tak jej to bolo hlupe, ze co teraz. A kedze sa jej aj pacil, tak sa s nim aspon vyspala.

Otehotnela, a potom ho zhanala na webe, ci ho dakto v tom hoteli nepozna a neda jej nanho kontakt.
Vedela o nom len, ze je pekny, robi tie labute a vola asi Usi.

ninka297
Odpoveď bola odstránená
moonlight1210
10. aug 2023

@ninka297 par dni tym zil slovensky internet a robili si z toho humor.

4stanka4
10. aug 2023

@mamickalisticka podla mňa si len niekto robí srandu na rozprúdenie vôd...uhorková sezóna tak nech je aspoň nejaké vzruso

lenkakravcova
10. aug 2023

To nevyzerá na submisivitu. Skôr nerozvážnosť. Keby bola rozumnejšia a ten Usi ju tak ľúbil, tak dôjde on na Slovensko. Chyžného môže robiť aj tu a za lepší plat (je nepochopiteľné žeby chcel ostať tam, keď dieťaťom a svadbou získa víza). A dokonca aj z peňazí za predaj domu by tu žili vpohode s jeho minimálkou.

liusa82
10. aug 2023

No už vidím ako za ňou uteká ten na ňu akurát tak pekne prdí😀 Určite si ani on už nepamätá s kým to všetkým spal.Teda ak vôbec nejaký Usi aj existuje.Podla mňa celý ten príbeh je somarina a vymyslený.Alebo je to ozaj nejaká pacientka čo si vymýšla príbehy aby bola zaujímavá

mamamasama
10. aug 2023

Reálne aj niekto verí,že toto je pravda? 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

ruxandra
10. aug 2023

Ten prvy prispevok by som ak verila, ale tento druhy isto nepise ta ista osoba 😀

zuzana76
10. aug 2023

Podla mna to nie je pravda

zuzana76
10. aug 2023

Ktovie, ci aj ten prvy prispevok o hladani Usiho bol pravda, mozno si len niekto vystrelil, dufam a verim 😀

zabina27
10. aug 2023

Ale baby 😀 "vytapetovany byt", "selfie na peknom farebnom balkóne" a hlavne "Usi ich ľúbi a more majú krásne" - no čo viac si od života želať 😂

mimikarol
12. aug 2023

Podľa mňa je to vymyslené. Neverím že by niekto mohol byť fakt tak sprostý. Teda aspoň dúfam...

iwesska
12. aug 2023

Ked je prevereny hotelom,niet nad cim vahat👌😂

hladamematku
12. aug 2023

Aký je tvoj život keď si sa tak zahlbila a riešiš cudzí život neznámej ženy....prázdny?nešťastný?frustrovaný? Nemyslím že máš menšie problémy ako tá deva zamysli sa nad sebou

cacianka
12. aug 2023

@mimikarol by si sa čudovala, ale celý svet je zaplavený aj dutými hlavami, bohužiaľ, nielen inteligentmi. Slovensko nevynímajúc.
Susedka chodila do Egypta aj 2x ročne, ani nechcela hovoriť čo zažila, ako sa tam ženy z Európy aj Sk vedeli spustiť, mladé či staré

elmivelmi
12. aug 2023

@cacianka Spustit s Egyptanmi?Ved oni su ako nasi cigani,to uz ozaj nemaju vkus k tomu to ich nesympaticke nabozenstvo.

mamina7070
15. aug 2023

@elmivelmi ale prosim ta ked sa s egyptanom mohla spustit kotlebova Frederika tak preco nie obycajna slovenska zena?

ukulela
15. aug 2023

@mamina7070 Frederika je kotlebova "karma je zdarma". Najmä, keď musel súdne zapierat otcovstvo jej dieťaťa, keďže sa rozvadzala už tehotná. Nuž, zaslúžil si... Aj keď ten malý Ľudovít nie.