icon

Úsmevné trapasy

birika
17. feb 2022
Strana
z2
danik1505
18. feb 2022

Ja som cestovala na internát na strednú školu. Bývalá som v okrese Bytča. Nastúpila som do autobusu a že polovičný do p*ce. A šofér na mňa pozerá a že :" tam nejdeme. " až potomi došlo 😁

yoxinka
18. feb 2022

@birika
Známej mama obvolávala klientov v nejakej veci a rozlúčila sa tiež skomoleninou dovidenia+dopočutia, len v jej prípade to neostalo iba pri “dopi” ale povedala zákaznikovi “dipičutia” 😂😂😂

anitka_4
18. feb 2022

Kamoška bola krátko po pôrode a čosi sme si večer písali. Na konci som jej šla napísať: Dobre moja, choďte si pospať a oddýchnuť,lebo zase bude kojit treba. A mobil napísal: Dobre moja, choďte si pospať a oddýchnuť,lebo zase bude ko*ot treba 🤣

aurora33
18. feb 2022

@birika som fyzioterapeut, raz som cvičila jedného pacienta a vysvetľovala som mu, že má prenášať váhu na päty a špičky, len sa mi to nejako skomolilo a vyšlo zo mňa ,, teraz prenášajte váhu na pi*ky" mali ste vidieť aké oči na mňa vyvalil 😀😀😀

birika
autor
18. feb 2022

@aurora33 asi rozmysla na ktore? bola tam len jedna 🙂 prepac, musela som 🙂

aurora33
18. feb 2022

@birika 😀😀😀😀😂😂😂😂😀😀 ale nie hneď pochopil, čo som chcela 😀😀 hneď sa začal smiať a smiech lieči 🙂

birika
autor
18. feb 2022

@aurora33 skvelee, ano, smiech je najlepsi liek 🙂

katies0410
18. feb 2022

@birika ja ako mladá baba som prišla domov zo strednej a na listocku bolo napísané: na obed je zabiackova kaša, panvica je špinavá najprv si ju umy. Tak ja som zobrala kašu a v umývadle som ju premyvala niekoľko krát. Akože bola riadne hnusná a mazlavala. Mamina mi potom povedala,že som si mala umyť panvicu 😂😂 ked to ocino vravel kolegom v robote v sprchách po šichte, tak jeden sa od smiechu zdrbcoval a zlomil si ruku 🤭

saraxyz
18. feb 2022
birika
autor
18. feb 2022
danielinaa
18. feb 2022

Uz som to tu spominala, ake zas dam. V susednej dedine v supermarkete chcela kupit babka pizza rozky. Lenze ich nevidela, a hanbila sa ich pytat... Chodila hore dolu, rozmyslala, a strasne ich chcela, tak si napokon povedala, ved sa tak volaju, nebudem sa hanbit, osmelila sa, podisla k predavacke a hovori: "Marta, mate tie kurva rozky? "

h2
18. feb 2022

@danielinaa 😂😂😂

h2
18. feb 2022

Ináč, keď tu čítam o jedlách, spomenula som si, že som tu raz dávno-pradávno založila diskusiu s názvom Kuchynské trapasy. Škoda, že nejako upadla do zabudnutia. Ak by mal niekto záujem, je tu:
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/kuchynske-trapasy/

birika
autor
18. feb 2022

🙂 🙂 🙂

h2
18. feb 2022

@birika 🤣🤣🤣 Plačem!

emm_i
19. feb 2022

Ked ste tu spomenuli AJ, tak si spominam, ako sme velmi davno boli s rodicmi v Bulharsku. Chodila som si veselo na tobogany, kde bol pekny placvik. Mal asi 20, ja som mala 15. Prihovoril sa mi a pytal sa, odkial som, ako sa volam a viete, klasicke veci... A uz som sa Isla smyknut a on ze "kolko mas rokov? Rad by som ta pozval von" (po AJ)... A ja cela vysmiata, este s takou hrdostou som zahlodila "I'm FIFTY" (miesto I'm fifteen)... Kukal na mna, Ani slovo nepovedal, ja som sa smykla, az potom mi doslo, co som povedala... Horsie bolo, ze som vysla hore a on tam uz nebol 😂😂😂😂

Dalsi trapas v autoskole. Mam mladeho instruktora a stojime na prechode a hovorim mu: "nooo, ked urobim vodicak, mozem dat dalsiu FAJKU...." (myslela som tym fajku - akoze odskrtnutie do zosita, ze dalsie ciel za mnou)... On ostal ticho, zrazu iba vybuchol a mne doslo, ako to vyznelo 😂😂😂😂😂😂😂😂

lilyianka
19. feb 2022

Bola som v lekárni (ešte ako mladá a pekná 😂). Hovorím lekárnikovi,že hrozne ma boli hrdlo,čo by mi odporučil. Bol ti taky mladý chlapec. Kukol na mňa a vybehlo z neho:"nevadí Vám striekanie do hrdla?". Ja trubka odpovedám s úsmevom,že jasné, že nevadí. Potom som sa hrozne začala smiať, aj on,keď mu doplo

cacianka
23. feb 2022

@katies0410 umývať kašu, no slzy,sople aj som si cvrkla od rehotu

cacianka
23. feb 2022

@danielinaa to sú kurva dobré rožky 🤣

Strana
z2