Úspešné tehulky s endometriózou. Pridajte sa
Ahojte
vitam tu všetky uspesne tehulky s endometriozou a prajem nam všetkym pekne a zdrave babatka 🙂 🙂 🙂 🙂
Vieme ake to bolo narocne a preto je to pre kazdu z nas velky zazrak 😉
som bola na hematologii 6.2. a hned ako mi dal injekcie pichám a dnes mi prišli výsledky a dátum dalšej kontorly je pondelok 9.3. ale ked si vypočítam že mám 3X10injekcií a som začala hned 6ho tak mi vydá posledná v sobotu 7.3. takže by som bola takmer dva dni bez injekcií a za tie dva dni by moja hustá krv bez injekcií neriedená mohla narobiť to že by som skončila zase tak ako minule ☹
muž mi hovorí že mám srať na termín kontorly a mám ísť skôr
miri - samozrejme, ze chod skorsie. To co ta napadlo cakat v takomto pripade?
no jasne ze chod skor, ved oni to pochopia, injekcie potrebujes 😉 nebudu urcite frflat 😉
a ty Lenocka ako na pn doma dobre? 😵
no vám sa žije ja na Pnku čakám ešte a to mi slúbil doky že ma pošle hned ako nájdem // a stále nič povedal že počká na srdiečko..........
a Miri povedala si mu ze chces byt doma? a kedy ides na sono?
monik - no, celkom fajn... akurat cakam manzela, dnes som neschopna a strasne leniva 😀
miri - ja si PN uzivam uz cely jeden den 😵 prezivam ju s cipkami proti natahovaniu a vracaniu a cely den prespim, takze tak sa mi zije 🙂
ozaj inak baby sedeli vám tt podla UZV s dátumom poslednej MS, bo mne to minulý týždeň vychádzalo podla MS 6tt a podla UZV 5tt ale vraj ked mám od kyretu neporavidelný MS to vraj nevadí.....no neviem ale z toho časového sklzu mám obavy.......minule mi na tom stroskotalo tehotenstvo ked bol plod v 10tt a mal byť v 12-13tt
leni take dni poznam... 😀 neboj niake dobre papanicko vam drahy pripravi 😵
monika 25ho alebo 26ho teda po dvoch týždňoch, teraz pozrel vraj je to ok a tento týždeň mám absolvovať odbery, som bola dnes a budúci týždeň idem ale to 5tt podla sona z min. týždňa a podla MS 6tt ma matie 😔 😕
Miri ja ani neviem ci mi to sedi ale datum porodu mi doki posunul o dva dni neskor, co urcite aj tak nebude, babo sa bude samo pytat kedy bude chciet 😵
cize sono mas dalsi tyzden 😉 😉 no to uz srdiecko bude 🙂 a ked si unavena zober si zatial dovolenku na ten tyzden a potom ti uz daju pn urcite
no u mna to nie je také jednoduché z dovolenku monika ked som učitelka ale teraz sú prázdniny a my síce robíme ale dnes sme sa s koleginou dohodli že zajtra som doma ja ona pozajtra ja vo štvrtok a ona v piatok tak ide aspo o dva dni do roboty menej
fakt decka maju prazdniny, aj dva dni aspon trochu pomozu 😉
caute trosku mi klesla ta teplota akurat sa snazim dostat do seba pohar cajiku tak vam pritom pisem nech prehlusim to volanie cajika zo zaludka ze chcem ist vooon 😝
mirip aj tie dva dni pomozu a neboj sa vsetko bude dobre a na hemoske ta urcite zoberu skor 😉
ozaj este som zabudla monika- tie nohavice su super, aj ja take chcem 😀 pootm povies kolko staly dobre? 😎 😅
a cajik je zatial na svojom mieste tak ja idem do postielky. dobru nocku vsetkym aj s bobacikmi 😔
baby ešte vám je stále zle....no mne stále nič, len dnes ma nadrapovalo ale koho by nie ked by mal vytierať zasratý zadok decku 😒 ale mi vela vecí začalo vadiť a smrdieť
tak napr aj mužove ponožky po celom dni mi smrdia akosi intenzívnejšie 😀 😀 😀 😀 😀
bre ranko kocky 🙂
baby viete co? mne este nebrali krv - ste mi to tu pripomenuli. Teda brali mi v Heliku na potvrdenie tehu, ale potom som tam bola len na sono a teraz mi doki nezobral krv.... kedy sa to ma brat?
bre ranko
ja chystam k tomu dr celu noc som sa dusila a grckala 😝 ako grckala nie z toho ze by mi bolo nejako zle, ale z toho kaslania ...potom som spala po sediacky tak to bolo trosku lepsie ...
lenoc mne bral krv ked mi vypisoval knizku 😉
mirip, neboj sa, ono tie nevolnosti este len pridu - pockaj si tak do konca osmeho tyzdna a budes si zelat aby tie nevolnosti odisli 😔 😝 😀
uff tu hrozne snezi ked si predstavim ako ma bude hrdlo zas stipat ked prejdem po vonku tak no pomooooc 😕 ☹
no tak to sa teším pinky aspon ranné by som brala.ktorej býva zle? podelte sa ok? 😵
inak som počula kdesi že ako bolo našim mamám ked boli tehule tak bude aj nám v tehotenstve......
u mna by to sedelo matke nič nebolo len bola unavená stále, spravila ovela menej práce a bola hotová hned a inak jej nič nebolo
a inak som zistila že prvýkrát sa mi velmi zlepšila pleť, tá moja zmiešaná a problémová bola zrazu suchučká a čistučká a teraz je ešte mastnejšia a horšia ako predtým ale nebadí, ked by na tom záležali nech mám aj velký jebák na nose len nech je baby ok 😵
dobre ranko tak ja som už dala krv u toho diabetologa a potom mam ist o 11.00 po vysledky a zajtra pijem tu glukozu 😝
mirip ved tebe nemusi byt zle mne napr pri oliverkovy vobec nebolo ani raz som nevracala ale zato teraz som si to užila a unavena som nonstop ja by som spala aj 3krat na den a vnoci spim jak drevo len čurat stale chodim na to sa budím
ja tiež idem v noci aj 6x a spím ako drevo som myslela aj minulý týždeň že pozriem ordináciu aspon no jasne...že zabudni som spala jak drevo hned od začiatku 😀
ja to potom pozeram na nete ked žehlim doobeda 🙂 to som sama doma a nikto ma nevyrušuje
ja chodím zase do roboty ☹ dúfam že bude všetko ok a už ma vypíše........máme dosť choré deti, aj ked majú chrípku a ja sa držím zatial lebo som bola očkovaná ale niekedy to nestačí....tak hádam ma vypíše už konečne 😔
kedy ideš k dokymu ved mu povedz na rovynu ako je to u vas v škole a že sa bojíš a chceš ostat doma
on to vie len povedal že si počkáme na srdiečko, idem budúci týždeň v stredu alebo štvrtok....hádam už bude 🤐
tak len pekne papkaj vytaminky a davaj na seba pozor a musiš verit že bude aj srdiečko ved tento rok je uspešny a ty sa pridaš pekne k nam 😵
cafko 🙂
Leni aj ja dnes musim zehlit - boze ako sa mi len nechce... a snezi tu a snezi... teda aj tak nemozem von, ale keby uz bolo trosku teplejsie, tak by som to uvitala 🙂

musis dlho cakat na kontrolu?
ja ked som si mala prist po vysledky na hematologiu, tak mi chcela dat termin az pomaly za dva mesiace a vysledky jasne ze uz boli ale mali plno, tak som ju oblbla ze ja tolko cakat nebudem, ze mam schvalenu zmluvu na dalsi cyklus a naraz hned bolo volno 😉