icon

Úspešné tehulky s endometriózou. Pridajte sa

monika3
22. jan 2009

Ahojte
vitam tu všetky uspesne tehulky s endometriozou a prajem nam všetkym pekne a zdrave babatka 🙂 🙂 🙂 🙂
Vieme ake to bolo narocne a preto je to pre kazdu z nas velky zazrak 😉

lenand
5. mar 2009

možno to tam rataju na lunarny kalendar či ako lebo doky rata že 1tt je 7dni a cez ten druhy sa to rata že 1tt je 10dni tak akosi mi to doky vysvetloval ale ešte pri oliverkovy

monika3
autor
5. mar 2009

no Pink prave som citala o porode - na tej stranke co si dala... 😨 este nech je len pekne male v domceku 😉
pozrem este academy co ma caka tento tyzden 😵

pink_lady
5. mar 2009

inak kuknite na tej stranke aj fotku - celkom sympos je ten moj doki nie? 😀 akurat ze v skutocnosti vyzera lepsie 😉

lenand
5. mar 2009

ja som už kukla sympoš 😉

monika3
autor
5. mar 2009

ano Pink schvalujeme Ti ho 😉

pink_lady
5. mar 2009

😀 😀 😀

ale inak to co sa tam pise o tom porode tak no ...ehm... 😕 to fakt musime absolvovat? 😕 🤐 🙄 😀

lenand
5. mar 2009

babulky dnes sa luči ide mi domou mužik a potom idem po oliverka k našim 🙂

pink_lady
5. mar 2009

pa lenand

tu dnes leje ako z krhly tak som cela nejaka k nicomu 😔

lenocka3
5. mar 2009

kocky, ze aky porod? co to mate? idem to pozriet 😕

lenocka3
5. mar 2009

UZV tam pise 3x za tehotnost.... ved ja som uz teraz bola 5x 😀 sice, raz na pohotovosti a raz len tak - ci som naozaj tehu, potom, ci som uplne isto tehu, potom ci mame srdiecko a vcera 😅 ze to nemoze ublizit?

lenocka3
5. mar 2009

porod 😝
no... co ja viem...ja teda ked nie cisarak, tak ten epidural minimalne. v ziadnom pripade nie "zaziva".... 😕

pink_lady
5. mar 2009

lenoc vidis ma napisane 3 krat - podla toho som si to uz aj ja precerpala u neho 😀 😀 😀

je pravda ze poistovna preplaca 3 uzv pokial nie su problemy lenze my problemove sme ked mame endo ...ci nie? 😎
no ja dokimu verim ked pise ze neublizuje 😎

pink_lady
5. mar 2009

tiez by som nechcela za ziva, ale epi, ale bojim sa injekcie do chrbata 😨 a potom toho ze po epi treba 24 hodin lezat bez pohnutia 😨 ja cem pri porode spinkat 😀

mirip
5. mar 2009

baby do kedy vám doktor robil sono zo spodu?

lenocka3
5. mar 2009

miri - mne naposledy v tom 8tt robili odspodu, teraz uz cez brusko.

pinky - 24 hodin bez pohnutia 😅 😕 no to sa mi nelubi.... tak asi cisarak - vsak ja nieco vymyslim, aby som ho mala 🙂 uz len pre to, aby mi urobili krajsi "bikiny-rez" 😀, lebo tu paskudu krivolaku co tam mam teraz... 😖
som hrdina co? vsak pockajte, ked budem par tyzdnov pred porodom 😀 to tu bude placlivych smajlikov 😀

mirip
5. mar 2009

za to sa pýtam lebo ja ked idem k dokymu a ideme na UZV tak hned ako vojdeme dnu je taká prípravná časť a potom za závesom je lehátko a UZV a doky mi vždy povie pripravte sa a on ide nqahodiť údaje tam pri UZV do PC a ja potom trapoším............tak teraz neviem, idem budúci týždeň 11teho to by som mala byť 8+1 a to sa tuším už robia trochu presnejšie merania a neviem či zo spodu alebo nie, ale už bidím ako tam bude zase trapošiť z hotým zadkom......pardóm mojou holou zadnou velkou nápravou............
len dúfam že budeme taký velký ako treba.......... 😔 a budeme mať už len a len radosť.........

inak dnes mi je statočne som mala teda už pár dní mám taký nepríjemný pocit ako ked smrdí z úst a pri tom nesmrdí a dnes som umývala zuby aj jazyk a fuj sa mi zdvihlo na grc aj zo zubnej pasty 🙄

lenocka3
5. mar 2009

vsak si zober suknu 😀 nech nemas holy zadok 🙂 ja si dam vzdy suknu, nohavicky necham v kabinke a ked lahnem tak vidim, ci mi davaju pod zadok taky ten vankus - to robia odspodu a ked daju vankus prec a lezis v rovine, tak cez brusko.

kocky - ja dnes jem treti tanier gulasa... nehovorim, kolko som ho zjedla, ked som ho ochucovala - lebo furt mi nieco chybalo 😀 dufam, ze sa nepogrckam 😀 ale nie je mi zle - takze aspon to 😉

mirip
5. mar 2009

ja som dnes opatrne zjedla mamine dva posledné kakaová rohlíčky čo piekla.........už len preto že sladké mi velmi nevonia a aby som si náhodou tiež nedala rande zo záchodom a neskecla si s ním 😵

pink_lady
5. mar 2009

lenoc a ako si ho nechcela varit 😀 😀 😀

inak aj po cisaraku musis lezat 24 hodin ...pockaj ja som si to pomylila, po epidurale nemusis lezat 24 hodin ale po cisarskom ak davaju spinal ano 😎 sorry 😔 😔

mirip do 8 tt sa robi cez ...potom uz len cez brusko... inak...treba sa pripravit vsetko dolu 😉 lebo teraz ti uz budu v kazdej poradni kontrolovat aj ci sa neotvaras, teda aj na stol, nie len uzv 🙂

mirip
5. mar 2009

no ja ešte poradnu nemám som bola v 5t potom v 7t a teraz ma čaká kontrola UZV v 9t

mirip
5. mar 2009

ale aspon budem vedieť

evina0
5. mar 2009

lenend dakujem za vysvetlenie aj som si to myslela... ☹ Snad to dako zvladnem lebo ja mavam s injekcii strach a ked mi beru len obycajnu krv tak mi je strasne zle a casto aj zvraciam..sice som zvladla zubami nechtami aj 2 tyzdne s infuziou behat.. nejedm radsej nad tym rozmyslat dopredu si strach nahanat a boli to ked si po tom uderim alebo tak? kamaratka kedysi taketo cosi mala ale v ruke a mala to ako antikoncepciu a vyzerla to strasidelne..ked som to videla pod kozu este aj v noci sa mi o tom snivalo co mi bolo tak s toho zle.ale verim ze sa s tym zmierim a zvladnem to..

lenand
6. mar 2009

čavte babulky tak sme včera s mužikom vybrali kočiar asi objedname cez net cela vybava stoji 332eur 🙂

pink_lady
6. mar 2009

ahojte

lenand pekny kocik 😵 a pozeram hned aj tu stranku vidim ze su tam celkom dobre ceny kocikov 😅 no, vidim ze budem mat co studovat 😎

dnes uz strasim od 6 vcera si po cipkach hovorim ze no, celkom mi je lepsie, a vecer ked som si isla zuby umyvat som taaaaaaaak 😝 😎 potom som celu noc bola strasne smadna tak som stale pila a teraz mi je z toho dost blbie tak sa pokusam dostat do seba par piskotiek 😎

evina ...viem ze s takym strachom sa tazko nieco robi, ale pokus sa 🙂 ved ako potom chces mat babenko? vies kolko odberov, injekcii, krvi, infuzzii budes vidiet a musiet zvladnut? 😉ved to je len ako keby ta vcelicka pichla 😉

lenocka3
6. mar 2009

bre ranko 🙂
Leni - ten kocik je velmi pekny 🙂

niekto tu uz mat 12 tt 😵 😵 😵 😵 ale sme veliky 🙂

zevraj je dnes piatok 🙂 zajtra ideme s muzikom na nakupy 🙂 sa tesiiim 😵 😵 😵 😵 /samozrejme na handricky pre nas, na potravinove nakupy by som sa tak netesila 😀/

lenocka3
6. mar 2009

ozaj babule - aky malo tep vase babo na uzv? moje malo 175/min - nie je to trosku vela?

pink_lady
6. mar 2009

Lenocka ja velko gratulovat k 12 tt 😵 😵

s tym tepom neviem, pulz mojmu drobcekovi nemerali, ale malo by byt tak okolo 160 /min, myslim ze tych 175 nie je vela, to sa mu o trosku zvysilo ked ste so tukali po brusku alebo jednoducho sa hanbil 😎 😅

lenand
6. mar 2009

čavte tak ja som hladala kočiky už od začiatku tehu po nete a ten je za dobru cenu a aj sa nam s mužikom pači ma aj vajičko aj športovu čast aj vaničku tak tam skusim zavolat a na druhy tyžden objednat a asi ostaneme aj pri tej farbe zelena sa nam pačila 🙂

lenand
6. mar 2009

tak som tam volala do tyždna by som mala kočiar doma tak sa už len musim dohodnut s mužikom kedy to objedname 🙂