icon

Úspešné tehulky s endometriózou. Pridajte sa

monika3
22. jan 2009

Ahojte
vitam tu všetky uspesne tehulky s endometriozou a prajem nam všetkym pekne a zdrave babatka 🙂 🙂 🙂 🙂
Vieme ake to bolo narocne a preto je to pre kazdu z nas velky zazrak 😉

pink_lady
16. máj 2009

na pohyby v 15 tt je este zavcasu 😉 vydrz 3-4 tyzdne a nebudes moct niekedy ani zaspat co bude mat babo diskoteku 😀

scarlette
16. máj 2009

pink ja som mala uz ked mali tie dve hodky po vypiti toho sajrajtu uplynut nachystanu v kabelke bagetku a hned ako som vysla z ambulancie tak som ju vyslovene "zrala" 🙂

no co sa tyka pohybov tak ja som uz nieco zacala pocitovat, ale creva to neboli, len rozdiel je v tom ze u nas su zabyvani dvaja susnici tak to preto tak skoro 😵 😵

lenocka3
16. máj 2009

😀 caute, a uz ste boli s babatkom v kine? 😀 my vcera vecer. Cely den spinka a vecer po deviatej nastane cas C 😵. Kino hucalo, babo si robilo diskoteku. Najhorsie, ze desat minut pred koncom naslo mechur.. a asi sa mu to straaaaasne lubilo, lebo konecne po dva a pol hodine rozuzlenie filmu a ja slzy v ociach, co sa mi dalo tak curat 😀 😀 A si myslite, ze ked sme prisli domov, tak zaspinkalo? 😎 No urcite, vyvadzalo este viac. Dnes je zase cely den ticho a zase vecer bude vystrajat 🙂

pink_lady
16. máj 2009

scar ja mam v plane si vziat aj kavu do termosky a kopu jedla ze ked to skonciiiii aby som to mohla do seba supnut 😀 tie pohyby su v 17 tt uz pri dvojickach normalne 😉

lenocka 😵 😵 😵 😵 moj mechur zaujal moje babulko v stvrtok na porade velkej 😀 😀 😀

bleelka
17. máj 2009

dik pinky a pohyby je citit bez prilozenia ruky na maternicu, teda samovolne? lebo ja to citim len po prilozeni ruky, ale asi to este nie je ono, neviem...

lenocka3
17. máj 2009

😀 moje kope len tak, ked prilozim ruku, mozem cakat aj tri hodiny ani sa nepohne. Asi sa boji 😀 a ked dam ruky prec, tak hned zacne. Napr. manzela koplo len raz, aj to bola nahoda, ze prave vtedy koplo. Inak teda po prilozeni ruky je nejake pokojne 😎
Bleelka, ono je 16tt - naozaj veeeelmi skoro.....

pink_lady
17. máj 2009

lenocka ...nuz co ked sa nas tie deti boja 😎 😀 😀 😀 😀 ale mne tento tyzden raz vystrajal aj ked som dala ruku inokedy vzdy po prilozeni ruky zazracne stichne 😅

bleelka to budes citit samovolne...trpezlivost 😉

bleelka
17. máj 2009

dobre babulky, tak ja si teda pockam, no moc sa na to tesim, tak uz nech to je 😵

pink_lady
18. máj 2009

ale kočky kde ste všetky? 😅
my posedavame v robote a neskutocne sa mi chce spat...nohy mam navrete, aj ruky, a zas ma boli hrdlo...aj uvazujem ze by som ostala zas nejaky cas doma...ale zas uz mi vela nechyba do konca ...nejakých 5 týždnov a mozem cerpat dovolenku

ozaj holky co ste uz boli na OGTT tak co si tam treba priniest? /okrem jedla "na potom" 😀

scarlette
18. máj 2009

pink u nas netrebalo nic, po odbere krvi z prsta prvy krat som si sla kupit ten sladky sajrajt do lekarne a vratila som sa o dve hodiny kedy zobrali z prstu krvicku opat 🙂

lenocka3
19. máj 2009

Cafte kocky, trosku nestiham. Vcera som bola na kontrole a tiez mi dala balik s glukozou. Aj mi vysvetlila co a ako a aj mi dala papierik, ze kde to je napisane. A ze rano mam vypit ten sajrajt/ale sa ten nazov ujal 😀/ a potom o dve hodky ist dat pichnut do prsta. Ale o tom, ze pred vypitim tiez dat pichnut do prsta nikde ani slovo.... 😅

lenand
19. máj 2009

čavte kočky ako sa mate u nas teraz prší tak sme doma a mali spinka v postielke tak som nakukla inač sa mame fajn zajtra nas čaka poradna tak som zvedava kolko pribral lebo vkuse chce len papkat ten moj chrustik 🙂

pink_lady
19. máj 2009

ahojte tak som si aj ja kupila taku krabicku s glukozou a uz sa veeeeeelmi "tesim" na sajrajt...lenocka to treba urcite aj predtym lebo to sa porovnava hodnota glukozy nalacno a potom po poziti a akoze vytraveni...
lenand krasne ze papka aspon bude z neho silny chlap 😵
a my uz kopeme silnejsie, a niekedy ma chyta depka ci sa budem vediet o to baulko postarat 😨 😀

scarlette
19. máj 2009

ahojte babule, 🙂
tak vela "stastia" na glukozovy test..
a ja uz mam vysledky AFP, su negativne 😵 😵 😵

bleelka
19. máj 2009

scarlette, super, tesim sa s tebou 🙂
o co je vlastne to AFP, co sa tym zistuje?

ja som sa akurat vratila od dokiho, drobec sa mrvil, parada 😵 ma 10 cm + nozicky a sme o dva dni starsi ako podla ms, takze to presne sadne do toho obdobia co som citila ovulaciu, takze aj vieme kedy sme otehotneli 🙂

mne dnes tiez brala sestricka krv, ale ani neviem na co, ale doki spominal, ze podla krvi bude vidiet ci poslat na odber plodovej vody alebo nie. 1-krat mi teraz robil uzv cez brucho a nedal mi fotku ☹ ale aspon som drobca videla ako sa hmiri, minule sme ho museli zobudit, lebo sa nehybal a potrebovali sme odmerat zahlavie, tak sme donho stuchali aby sa otocil 😀

pytala som sa aj na pohyby, ze este necitim a niektore zeny uz od 15tt, tak on, ze to je velmi skoro, ze prvorodicky v 20tt a druho v 18tt, takze vraj najskor o mesiac... tak aspon mozem byt kludna.. ale potom nechapem co to baby prvorodicky potom v 15-16tt citia? hm?

lenand, tak v Snine prsi? tu v BA sa vyprsalo v noci, taka burka desna... dnes krasne slniecko a hic 🙂

majte sa pekne

pink_lady
19. máj 2009

scar gratulujem k vysledkom 😉

mirip
19. máj 2009

blelka krv ti brali kvoli tým testom na downa, trizomiu 16 a 18, teda či bude bábo aj psychicky ok, a čo cítia baby v 15tt? tak zrejme pohyby čriev, aj ja mám pohyby až teraz, teda aj skor ale tak citelné pod rukou až teraz v 20tom

scarlette
19. máj 2009

pink dakujem 🙂
bleelka to su testy ktore indikuju moznost Dovnovho syndromu alebo razstepu chrbtice ... tebe to zjavne brali teraz lebo ak vyjdu zle hodnoty tak a spravia este doplnkove testy a pripadne sa posiela na amniocentezu alebo aj na specialne zamerane sono vysetrenie.

bleelka
19. máj 2009

dik baby, mne brali krv aj v 13tt, vysledky mi nepovedali a aj teraz v 16tt, sestricka povedala, ze najblizsie by mi mala brat az v 28tt... tak myslim, ze aj v 13tt mi nieco zistovali z krvi, vtedy mi meral aj NT...

mirip, to sa da zistit z krvi ci bude babo psychicky ok? to som nevedela...

takyna
20. máj 2009

Ahojte baby, nebola tu Elianka?

scarlette
20. máj 2009

ahoj Takyna, uz dlhsie sme tu Elianku nevideli ☹

takyna
21. máj 2009

Pozdravujem vás, dúfam , že je Eli v poriadku ☹ , držím palce

pink_lady
21. máj 2009

ahojte 🙂
elli je urcit v poriadku 😉
ja som zas chora 😒 hruuuza uz mi to hrdlo a moj noštek lezú na nerv, na kašeľ už som si zvykla 😝 Ale ked ma boli hrdlo tak aj ten kašel je horší..Ale mam vraj len "vydržať" 😠 ☹
zajtra idem piť sajrajt... 😀 a že už 24 tt 😵 a monika 30 - to už je iné čííslo 😵

lenand
21. máj 2009

čavte tehulky tak vam to pekne ubieha super tešim sa s vami 🙂
včera sme mali presne mesiac a boli sme na poradni tak už mame 4620g a 55cm rastieme ako z vody však aj každu hodinku sa kojime taky sme hladoši dnes ideme do školky lebo oliverko vystupuje na den matiek tak filipka bude kočikovat dedo a mamka pojde na vystupenie 🙂
pink ono to neni až take hnusne len to vypi naraz a hotovo 😉
a samozrejme zdravím aj ostatne tehulky 😵

takyna
21. máj 2009

Tak to som rada, ze Eli je v poriadku 🙂 pozdravujte ju odo mna, dakujem vam 😵

pink_lady
22. máj 2009

ahojte 🙂 tak ja neviem ale mne ta sladka vodicka chutila 😀 😅 vazne 😅 a ani vydrzat nebolo az také strasne tie 2hodiny ...
čítala som si časopis Mama a ja a myslim ze tam mam uverejnený článok babulina - ak si na nu niektore "starsie" spominate...
inak som v strasnom strachu lebo uz druhy den necitim pohyby, vobec, obcas nieco jemnulinke ano ale neviem ci su to neni skor creva 😕 😢 😢 😢 😢 Snazim sa zatial upokojovat ze mozno len spinka alebo je nejak inak otoceny ce to tak necitit...ale fakt sa bojim 😕 😢 😢 😢 čitala som aj ze v 24 týždni ustavaju pohyby lebo babatko uz ma malo miesta ale žeby až takto? 😨

bleelka
23. máj 2009

pinky, neboj, bude to v poriadku, babo sa tam uz nezmesti, ale ak nebudes vobec citit, tak zavolaj dokimu

pink_lady
23. máj 2009

bleelka uz sa ozval 😅 😀

bleelka
24. máj 2009

supeeeeeeeeeeeeeeeeer, parada, tesim sa s tebou 😵

mirip
24. máj 2009

no pinky zato to naše dáva parádne už vyše týždna o sebe vedieť, kopcuje ako o dušu a najviac ked sme v kostole asi to bude hodobník ked sa mu páčia kostolné spevy 😵